Erkek Arkadaşım İle ilgili Derdim.Sizce Saydığım bu davranışları Bütün Erkekler mi Yapar?

1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım :KK43:

Asla kırılmanızı istemem ama bu sağlıklı bir ilişki değil gibi geldi bana. İlgisizlik had safhaya ulaşmış gibi görünüyor.

Bazı davranışları saygısızlık boyutuna da gelmiş hatta.

Asla kırılmanızı istemem ama bu sağlıklı bir ilişki değil gibi geldi bana. İlgisizlik had safhaya ulaşmış gibi görünüyor.

Bazı davranışları saygısızlık boyutuna da gelmiş hatta.
daha sayamadığım bir sürü davranışı var elbette benimde saygısızlıklarım oldu. Ama ben ondan sadece ilgi istedim huzur istedim . :KK43:

Bence kpss ye odaklanın boşuna zaman kaybı şimdiden değer vermedığinı hissettırmış ilerisi olmaz bence
tam kpssye odaklanıyorum hayatımdan çıkmış oluyor sonra bir olay oluyor yanımda olduğunu hissetiriyor ve çoğu zaman hevesimi kırıyor . İnşallah odaklanacagım

Resmen siz bitirene kadar sizi kullanma derdindeymiş kusura bakmayın. Yani siz hayır diyene kadar gidebildiğince gitsin ilişki düşüncesinde.

Ne yaşamış olursanız olun, en azından bundan sonraki hayatınızı kurtarın bu adamdan. Karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkınca geçmişinizle ilgilenmeyecektir zaten. Mutluluklar dilerim.
Çok ama çok teşekkür ederim . O günleri sabırsızlıkla bekliyorum .

Bende eşimle uzaktan tanıştım öyle flört ettik
Uzaklık aksine insanları birbirine daha çok bağlamalı o özlem duygusuyla...
Herkesin karakteri bir olmaz kıyas yapmak için demiyorum ama eşim benimle kesinlikle böyle yapmazdı aksine daha çok özen gösterirdi çünkü birbirimizi az görürdük özlem duyardık özel günlerimizi falanda unutmazdı
6 senelik evliyiz şimdi arada ben hatırlatıyorum ama yinede iletişim kopukluğumuz yok şükür
Lütfen evlenmeden önce çok iyi ölç tart
İnşallah kendin için en doğru olan kararı alırsın. Evlilik sadece sevmekle de yürümez ama sevgi olmadan evlilik olmaz
Bi kere sana derdini anlatmaması ve aranızda iletişim olmaması büyük bi problem
Bunlar olursa mutlu olamazsın zaten
Bence açık açık konuş sor , neden benimle bişey paylaşmıyosun de
Bu arada "O şey" ne bende merak ettim🙄
öncelikle çok teşekkür ederim mesajınız için benim ablamın ilişkisi tam 6 yıl sürdü ve sadece çok az bi zaman ayrı kaldılar düşünebiliyormusunuz 6 yıl sevgililik dönemi ve arkadaş gibiler. Benim erkek arkadaşımla biz görüntülü konuşurken odaya biri girdiğinde çekindiğinden mi bilmiyorum kürtçe konuştukları için sanırım ben duymayayayım diye mikrofonu sessize alıyor. Ailesi ile ilgili şeyleri fazla paylaşmaz. Mesela hasta olduğunda biri onu paylaşır ya da abisi evlendi mesela onu paylaşır. Ama devamını hiç anlatmaz. Soruyorum diyorumki paylaş benimle ortak bir şeyler konuşalım o an tamam diyor sonra yine eski hareketlerine devam ediyor. O şey dediğim ise o gün yiine görüntülü konuşuyorduk. bir anda uzandı bana sadece hadı beklıyorum seni diyor dedim ne bekliyorsun o şeyi bekliyorum yani oranı buranı aç diyor bana. YAni onun yeri orasımı dimi. buna trip atıncada bana gelmiş ee sen diyordun dün konuşalım diye diyor oysaki öyle saçma düşünüyor ki.. yazarken bile sinirlendim resmen :KK43:

tam kpssye odaklanıyorum hayatımdan çıkmış oluyor sonra bir olay oluyor yanımda olduğunu hissetiriyor ve çoğu zaman hevesimi kırıyor . İnşallah odaklanacagım

İlişkinizin ayrıntılarına vakıf olmamakla beraber, “Yanımda olduğunu hissettiriyor“ şeklinde düşündüğünüz davranışların klasik manipülasyon yöntemi olabileceğini düşünmenizi isterim. Hayattan soğutup, üzüp sonra çok seviyormuş gibi davranıp, sonra yine bir kavga, konuşmama ve tekrar yakın davranma taktiğiyle zamanla kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor olabilir.

Bu konuda buraya açılan çok fazla topic var. Ben de dahil fazla hassas ve duygularıyla hareket eden birçok hemcinsimizin maruz kaldığı bir davranış biçimi maalesef. Tehlike sinyallerinin farkına varmanızı öneririm bu tip bir durum varsa ilişkide.

Bence sen adamın bu ilişkiye neden devam ettigini anlamışsın zaten . Bu adam daha olmamış... ha bide butun erkekler boyle degil sana böylesi denk gelmis.. Daha fazla vakit kaybetme birak.kurtul

öncelikle çok teşekkür ederim mesajınız için benim ablamın ilişkisi tam 6 yıl sürdü ve sadece çok az bi zaman ayrı kaldılar düşünebiliyormusunuz 6 yıl sevgililik dönemi ve arkadaş gibiler. Benim erkek arkadaşımla biz görüntülü konuşurken odaya biri girdiğinde çekindiğinden mi bilmiyorum kürtçe konuştukları için sanırım ben duymayayayım diye mikrofonu sessize alıyor. Ailesi ile ilgili şeyleri fazla paylaşmaz. Mesela hasta olduğunda biri onu paylaşır ya da abisi evlendi mesela onu paylaşır. Ama devamını hiç anlatmaz. Soruyorum diyorumki paylaş benimle ortak bir şeyler konuşalım o an tamam diyor sonra yine eski hareketlerine devam ediyor. O şey dediğim ise o gün yiine görüntülü konuşuyorduk. bir anda uzandı bana sadece hadı beklıyorum seni diyor dedim ne bekliyorsun o şeyi bekliyorum yani oranı buranı aç diyor bana. YAni onun yeri orasımı dimi. buna trip atıncada bana gelmiş ee sen diyordun dün konuşalım diye diyor oysaki öyle saçma düşünüyor ki.. yazarken bile sinirlendim resmen :KK43:

Şu anlattıklarından sonra sana tek diyeceğim aman kardeşim uzak dur bundan sana eş olmaz seni obje gibi görüyor sadece
Belki şimdi biraz üzülürsün (bana kalırsa üzülmene bile değmez sevinmen gerekir)
İlerde yaşayacağın üzüntülerden çok daha iyidir yol yakınken kurtar kendini
Gitsin kendi dengine göre birini bulsun
Karşına sağlam birisi çıkınca o zaman bu insana verdiğin zamana acıyacaksın emin ol

Şu anlattıklarından sonra sana tek diyeceğim aman kardeşim uzak dur bundan sana eş olmaz seni obje gibi görüyor sadece
Belki şimdi biraz üzülürsün (bana kalırsa üzülmene bile değmez sevinmen gerekir)
İlerde yaşayacağın üzüntülerden çok daha iyidir yol yakınken kurtar kendini
Gitsin kendi dengine göre birini bulsun
Karşına sağlam birisi çıkınca o zaman bu insana verdiğin zamana acıyacaksın emin ol
o güzel günleri inşallah bekliyorum. Şu kpss sürecim biter inşallah bir an önce

Çık çık çık olmaz bu iş olmaz uzaklaş bitir hayatını mahvetme, ailesiyle ilgili bişey konuşmuyorsa, bişey paylaşmıyorsa eee siz saatlerce ne konuşuyorsunuz ülke gündeminimi
ayyy benm görüştüğm biri saatlerce ülke gündeminden konuşuyodu cidden, beni afakanlar basıyodu :KK70: neyse ki kurtuldum

Tabii ki tüm erkekler böyle değil.
Bizim kızlar çok insanla flört etmeyi kötü karşılıyorlar. Hayatlarına ne kadar az insan girse ,o kadar iyi diye düşünüyorlar,genelde de ilk öptükleri adamı 'onca senemi verdim ,ayrilamayiz' diye alıyorlar nikahlarına.
Sonra?
Zaten bütün erkekler böyle:rapci::rapci:
Yoo hiç de değil. Nasıl kadınlar tek tip değilse erkekler de değil. Böyle olmayan cok erkek var.
Hatta duydum duydum da eve gelen promosyonu sevgiliye vereni duymamıştım. Eminim ki bu kadarı da nadir bulunur
bana promosyon bile alınmadı, hiç hediye alınmadı ben napayım :KK70:

bana promosyon bile alınmadı, hiç hediye alınmadı ben napayım :KK70:
Hediye içten gelen bir şeydir yaa...
Ben mesela çok severim hediye vermeyi. Görüp de almasam içimde kalır, ertesi gün almaya giderim :)
Hatta bunu yazarken bile Google reklamlardan şöyle bir lens kabi cikti, (o maviş ben koyu kahverengi) hemen linki kaydettim, buluşma günü gelince sipariş veririm bir ona bir kendime diye
IMG_20200522_034148.jpg

Bu güne kadar benim verdiğim hediye sayısı 15 falandır, erkek arkadaşımın bir :rapci:
Ama bu benim hediye alma isteğimi baltalamiyor :)) ya da 'neden ben yapıyorum da o yapmıyor' diye düşünmüyorum çünkü bazı şeyler karşılıklı olmamalı diye düşünüyorum.
Ben almayi seviyorum. Mutlu oluyorum. Böyle paketler yapmayı , yüz ifadesini görmeyi falan.
Kendisi hediyelesmeyi sevmiyor olabilir. O da onun problemi :)
Ben zorladım diye bir şey alacaksa,ya da 'alayim da şunun dirdirini cekmeyeyim' diye mağazaya girip yalandan,bana hiç hitap etmeyen bir şey alacaksa hiç almasın daha iyi. Benim gözümde zerre kıymeti olmaz. Hatta bu saçma şeye para harcadı diye sınır olurum.
Yani bence siz de canınız istiyorsa ona kendiniz alın. Hatta almışken ikişer tane alın,bir size bir ona. Kendinizi de aradan cikarmis olursunuz 😜😜😜
Hem ne demiş nil bacımız???

Hediye içten gelen bir şeydir yaa...
Ben mesela çok severim hediye vermeyi. Görüp de almasam içimde kalır, ertesi gün almaya giderim :)
Hatta bunu yazarken bile Google reklamlardan şöyle bir lens kabi cikti, (o maviş ben koyu kahverengi) hemen linki kaydettim, buluşma günü gelince sipariş veririm bir ona bir kendime diye Eki Görüntüle 2638344
Bu güne kadar benim verdiğim hediye sayısı 15 falandır, erkek arkadaşımın bir :rapci:
Ama bu benim hediye alma isteğimi baltalamiyor :)) ya da 'neden ben yapıyorum da o yapmıyor' diye düşünmüyorum çünkü bazı şeyler karşılıklı olmamalı diye düşünüyorum.
Ben almayi seviyorum. Mutlu oluyorum. Böyle paketler yapmayı , yüz ifadesini görmeyi falan.
Kendisi hediyelesmeyi sevmiyor olabilir. O da onun problemi :)
Ben zorladım diye bir şey alacaksa,ya da 'alayim da şunun dirdirini cekmeyeyim' diye mağazaya girip yalandan,bana hiç hitap etmeyen bir şey alacaksa hiç almasın daha iyi. Benim gözümde zerre kıymeti olmaz. Hatta bu saçma şeye para harcadı diye sınır olurum.
Yani bence siz de canınız istiyorsa ona kendiniz alın. Hatta almışken ikişer tane alın,bir size bir ona. Kendinizi de aradan cikarmis olursunuz 😜😜😜
Hem ne demiş nil bacımız???

ya çok tatlısınız ama siz :) çok iyi geldi bu sözleriniz bana :))

1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım :KK43:
Hiç zaman kaybetme, ondan koşarak uzaklaş

X