Erkek Arkadaşım İle ilgili Derdim.Sizce Saydığım bu davranışları Bütün Erkekler mi Yapar?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım

cok uzgunum ama ayrilmalisin. Asla dogru insan degil. Biseyler paylasmadigin biriyle bu sekilde seninle konusan biriyle asla olmamalisin. Sana destek olmak yerine kostek olan biri. Cok daha iyilerini hakediyorsundur eminim ki.

sakın google'a yazma cıbıldak foto

yazdım geç kaldın

Son dönemlerin en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram üzerinde bu tabir gençlerin karşısına çokça çıkmaktadır. Bu tabirle karşılaşan gençler ise arama motoru google üzerinde bunun ne anlama geldiğini araştırıyor.

Nude Kelime Anlamı şu şekilde: Çıplaklık, hiçbir giysi giymeme durumu. Giyinmek; vücut kıllarının kaybı ve daha soğuk bölgelere göç edilmesinden sonra ortaya çıkan doğa şartlarından korunma gereksiniminden kaynaklanan, insanlara özgü bir özelliktir. Kullanılan giysi miktarı, ısı ihtiyacı gibi işlevsel nedenlere veya sosyal koşullara dayanabilir.

Nude fotoğraf, çıplak fotoğraf göndermedir.

Sizin ilişki çoktan bitmiş, uzatmalar oynanıyor diyeceğim ama hakem çoktan düdüğü çalmış ve haberiniz yok.
Bu adamdan hiç bir şey olmaz. Vakit kaybetme derim.
Çok teşekkür ederim İnanın bir arkadaşım yok hani şunun için diyorum bazen seven insan göremez ya hatasını .. bu şekilde paylaşmak istedim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…