Erkek Arkadaşım İle ilgili Derdim.Sizce Saydığım bu davranışları Bütün Erkekler mi Yapar?

uzaklaş,sadece cinsellik amaçlı yaklaşıyor.Üç yılda ailesini,arkadaşlarını,sevdiği şeyleri bilmiyorsan ve sormuyorsa ortada bir cinsel bir ilişkiden başka bir şey yok.

Sevgili değil sadece seks partnerisiniz.

7 buluşmadan 5'i evde ve malum sebeplerle gerçekleşiyormuş..Kendine dair hiçbir şey konuşmuyor,anlatmıyormuş.Bir araya geldiğinizde yaptığınız tek şey belli .Hediye isteme olayı bana ters ama onda bile promosyon göndermiş yaf,orda da mı uyanmadınız??

İlişkinizin başında olaya nasıl bakıodu bilmem ama şu an nasıl baktığı belli.. Terk edin.Ama rest çekmek için değil gerçekten terk edin..Size samimi duygularla (ki hiç sanmam) geri dönse bile bu tıynetteki adamla ilişki yaşanmaz. Kendinize gelin ve size saygı gösterecek biriyle birlikte olun.

artık saldım bundan sonra onun bana davrandığı gibi davranıyorum :) zamanla oda benden gidecektir :KK70:
Neden hala zamanla gitmesini bekleyip kıymetli zamanınızı harcıyorsunuz ki, hala umudunuz var belli burda arkadaşlar örneklerle anlattı size adamın niyetini, kabullenemiyorsunuz . Yarın yine iki güzel sözüne kandıracak sizi, sonra aşıK olduğu bir kız çıkacak karşısına ve terk edecek. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?

Saygısında bir sorun yok demişsiniz ama emin misiniz? Alenen hediye istemekte biraz kendinizi düşürmek olmuş dilenir gibi bence çok çirkin kaldı ki saygısında sorun yok dediğiniz adam da zaten sizle dalga geçip kendisine gelen promosyonları yönlendirmiş size saygıya bakın hayran kaldım açıkcası. :işsiz: Bu arada hadi bekliyorum o şeyi diye hitap eden adamın saygının baş harfinin S olduğundan bile haberi yoktur sizi uyandıriyim. Üstelik böylesi insanlar evlendikten sonra ondan bundan sebepten karısına sövüp uçkuru kabardığında hadi yat diyenler bilginiz olsun. Böyle iğrenç birisinin size yaptığı çirkin muameleyi görmek için geç kalmayın vurun tekmeyi gitsin. Pis herif!

Bu yaşadıkların normal mi diye sormuşsun, normal değil. Bariz değer görmüyorsun, savuşturuluyorsun . Üstüne üstlük seni bir de aşağı çekmeye çalışıyor, stres anlarında destek olmayarak,heves kırarak.
Sevilmiyorsun anla.

Maalesef saydığınız özellikleri bütün erkekler yapmıyor.Seven insan ilgilenir paylaşımda bulunur.Sizin tek paylaşımınız cinsellik anladığım kadarıyla.Buda sizi kullandığını gösteriyor.Üslubu çok itici onsuz yaşayamam demiyorsanız bitirin bence.Daha saygılı biri mutlaka çıkar karşınıza.Bu arada kpss ye hazırlanıyorum yazmışsınız sevgili kişisi ne iş le meşgul.

O şey derken direkt aklıma nude geldi. Tavan mı yaptı adamın hormonları acaba bi’ an öyle söyleyiverdi. Ya da cam show mu istedi. Yani ne olursa olsun ne kadar samimi ve uzun iliski olursa olsun cok tiksinc ve igrenc bir istek bence.
Evet yoruma +1.
Kocam istese rezil ederim ya, nude yapacak bu konuyu iş bellemis insanlar var bassın parayı yaptırsın.

1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım :KK43:

Maalesef bitmiş bir ilişki. Ayrılmanız gerekiyor.

Hayır her uzun ilişki böyle olmaz.

Benim de çok uzun süredir ilişkim var hala saatlerce sohbet ederiz hediyeleşiriz gün içinde yaptıklarımızı anlatırız derdimizi paylaşırız.Tabii ki kavga da ediyoruz kırgınlıklar da oluyor ama en fazla iki gün sonra birimizden biri özür diler çok sürmez.

Ha şöyle bir şey olabilir,insanın hayatının her dönemi bir olmuyor.Bazen kendiyle baş başa kalmak kabuğuna çekilmek istiyor ve karşısındakinden anlayış bekliyor.

Ama açıkçası ben sevgilinizden öyle bir durum sezmedim.Birbirinize karşı ilginiz bitmiş bence,çok fazla uzatmanın anlamı yok önünüze bakın.
bizde yok yere tartışma çıksa 15 gün konuşulmadığı oluyor sonra bir barışılıyor sonra tekrar kavga.. hediyeleşmek zaten yok. Resmen en çok şuna üzülüyorum dertleşemediğimize , sadece benim derdimi dinleyip kabuğuna çekıldiğine .. ben ona soruyorum sende anlat diyorum.anlatıp seni üzmek istemiyorum diyor

Ozetle su:
Bu adam icin sen cinselliksin. Senin icinse bu adan sevgi, sefkat.
O seni oyle gormuyor. Onun akli hep baska yerde. O yuzden sadece cinselkik fakan dusundugunde ariyor.
Uc yil olmus duzelmemis. Duzelir mi? Hayir. Sadece vakit kaybi. Bu adam da birini sevemez. Sevmeyi bilmiyor bence. Onun sevgi anlayisi baska bir yerine bagli, gonlune degil.
Ikinizin de beklentileri farkli. Ha ben olsan ayrilirdim. Cunku onun icin sadece cinsellik ise hersey baskasi da olabilir onun icin ben onemli degilim diye dusunurdum.
bana kızmayın bir şey paylaşmak istiyorum . ben bu adamın hiç hatasını yakalamadım. sadece 1 kez fake hesap açtığını buldum. Onun harıcınden sosyal medya ile işi olmayan kendi halinde biriymiş gibi davranıyor bana. bazen diyorum ki acaba bu dürtüleri sadece bana karşi mı yoksa hatalarıda varda ben mi anlamıyorum diyorum kendime. Ama dediklerinizde çok haklısınız. Bana kendisi sürekli diyor. Sen sevmek ne bilmiyorsun diye.. Oysaki kendisinin haberi yok

Tabii ki tüm erkekler böyle değil.
Bizim kızlar çok insanla flört etmeyi kötü karşılıyorlar. Hayatlarına ne kadar az insan girse ,o kadar iyi diye düşünüyorlar,genelde de ilk öptükleri adamı 'onca senemi verdim ,ayrilamayiz' diye alıyorlar nikahlarına.
Sonra?
Zaten bütün erkekler böyle:rapci::rapci:
Yoo hiç de değil. Nasıl kadınlar tek tip değilse erkekler de değil. Böyle olmayan cok erkek var.
Hatta duydum duydum da eve gelen promosyonu sevgiliye vereni duymamıştım. Eminim ki bu kadarı da nadir bulunur
kız ciddiyetle okudum sonra sonunu okuyunca ağlanacak halime güldüm yeminle ya :) hakikatten bir hediye kazanmış zaten onlar genellikle kazanıyor. bende o araalar niye hediye almıyosun diyorum ya buna gitmiş onu direkt bana yönlendirmiş. Bende bir şey sanıyorum bir açtım sadece isim yazan bir kağıt Allahım delirecektım zaten :)

Bana hediye hediye diyerek alınan hediyenin ne anlamı var bu bir. Hiçbir ortak noktanız olmayan sırf alışkanlık birazcık da çıkar için devam eden ilişkide ne işiniz var bu iki. Zaman kaybetmeyin geçen yıllarınıza çok üzülürsünüz bu da üç.
çok teşekkür ederim inanın durumumum hiç farkında değilmişim ben

uzaklaş,sadece cinsellik amaçlı yaklaşıyor.Üç yılda ailesini,arkadaşlarını,sevdiği şeyleri bilmiyorsan ve sormuyorsa ortada bir cinsel bir ilişkiden başka bir şey yok.
Ailesiyle tanıştık mezunıyette ondada burnumdan geldi zaten asla mutlu olmadı o niye bizimkilerle bir araya getirmedik aileleri diye . Zaten memeleketlere dönünce oraya buraya gitse çok nadır paylaşan bir insandı. Çok kez terkettim de hepsinde geri geldi bazen o terketti olmuyor deyip geri geldi artık umursamadığım için çok darlanıyorum

Sevgili değil sadece seks partnerisiniz.

7 buluşmadan 5'i evde ve malum sebeplerle gerçekleşiyormuş..Kendine dair hiçbir şey konuşmuyor,anlatmıyormuş.Bir araya geldiğinizde yaptığınız tek şey belli .Hediye isteme olayı bana ters ama onda bile promosyon göndermiş yaf,orda da mı uyanmadınız??

İlişkinizin başında olaya nasıl bakıodu bilmem ama şu an nasıl baktığı belli.. Terk edin.Ama rest çekmek için değil gerçekten terk edin..Size samimi duygularla (ki hiç sanmam) geri dönse bile bu tıynetteki adamla ilişki yaşanmaz. Kendinize gelin ve size saygı gösterecek biriyle birlikte olun.
en ama en kısa zamanda inanın sonzuza kadar bitecek inşallah . DEğer gördüğümü hissetmiyorum bile . Sevildiğimi bile hissetmiyorum . Bıktım artık ya :KK43:

Neden hala zamanla gitmesini bekleyip kıymetli zamanınızı harcıyorsunuz ki, hala umudunuz var belli burda arkadaşlar örneklerle anlattı size adamın niyetini, kabullenemiyorsunuz . Yarın yine iki güzel sözüne kandıracak sizi, sonra aşıK olduğu bir kız çıkacak karşısına ve terk edecek. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?
bakın yemin ederim ondan bir beklentim yok burada yazılan hiç bir şeyi ardıma inanın atamam . Çünkü hiç kimseye bu kadar detaylı anlatamadım bu ilişkimi.Şu an mesaj yazsam bitti desem öyle bir insanki beni deli edecek zaten kendi dünden tartışmalı olduğumuz için soğuk davranacak ve bir süre mesaj yazmayacak yani o zamanı kolluyorum. dün dedimki telefon kapandı mesleğim olunca değiştiririm diyorum diyor ki bana daha çok bekleyeceksin o zaman diyor inanın bu lafı bile yetti :KK43:

Saygısında bir sorun yok demişsiniz ama emin misiniz? Alenen hediye istemekte biraz kendinizi düşürmek olmuş dilenir gibi bence çok çirkin kaldı ki saygısında sorun yok dediğiniz adam da zaten sizle dalga geçip kendisine gelen promosyonları yönlendirmiş size saygıya bakın hayran kaldım açıkcası. :işsiz: Bu arada hadi bekliyorum o şeyi diye hitap eden adamın saygının baş harfinin S olduğundan bile haberi yoktur sizi uyandıriyim. Üstelik böylesi insanlar evlendikten sonra ondan bundan sebepten karısına sövüp uçkuru kabardığında hadi yat diyenler bilginiz olsun. Böyle iğrenç birisinin size yaptığı çirkin muameleyi görmek için geç kalmayın vurun tekmeyi gitsin. Pis herif!
gerçekten okudukça kendime geliyorum. bana hep derdiki ben değer veriyorum sen görmüyorsun. Hep güzel sözler söyler saatlerce anlatırdı kendini bana saygısız derdi kendi önde gideni. teşekkür ederim yorumunuz için

X