- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
İnananın en güzeli dediğiniz şeyAman 3 senene yazık olmuş.
Bu adamamı 3 sene heba ettin.
Sal gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnananın en güzeli dediğiniz şeyAman 3 senene yazık olmuş.
Bu adamamı 3 sene heba ettin.
Sal gitsin.
Resmen her kelimenize aşık oldum. Resmen cimri diyerek öyle doğru bir tespit etmişsinizki okul zamanı her zaman hesabı yarı yarıya ödedik bir çayı bile. Başta ben böyle alıştırdığımı düşündüm 2 sene sonra bunu dile getirdim sonra benim 1 kere hesabımı ödedi. İnanın sadece 1 kere. Gözüm onun parasında değil elbet ama insan azıcıkda olsa istiyor ki beni düşünsün. Örneğin bir günümüzü özetliyorum konuşmamızı : nasılsın günaydın iyiyim sen havada çok sıcak evet sıcak varsa cinsellik, hani şu sorular yok bugün naptın ders çalışabildinmi bır sorunun var mı gibi şeyler yok. Her gün bu şekilde konuşuyoruz dile getirdim ama yani evdeyim ne anlatayım ki diyor bana. Geçen video atmış virüse yakalandım diyor. oysaki yalan sonra bunun yalan olduğunu bile söylemiyor İnanın artık güzel biri istiyorum ya ... biz çok tartışı konuşmadık zaten hatırladıkça daha da geriliyorum1) Başta bunları yapan çok aşık rollerine bürünenden korkacaksın, uzak duracaksın. Normal bir ilişkide sevgi de aşk da zamanla üzerine koyarak ilerler. Bu şekilde olursa “ilk günkü heyecan kalmadı” değil, “ilk günden daha da heyecanlı daha aşk dolu daha güzel” olur.
2) 4.5 yıllık ilişkim var, tüm tartışmaların toplamında 1 ay konuşmadığımız olmamıştır. 3 haftayı geçmez hatta. Tartışmalar olu normaldir ancak belli bir minimumda da olsa iletişim düzeyi korunmalıdır. O kadar uzun süre birbiriyle konuşmadan durabilen insanlar zaten yeterince birbirine yakın ve bağlı değildir.
3) Saatlerce sizinle telefonda konuşması sevgi göstergesi değildir.
Genel yorum yapmak gerekirse biz de sevgilimle evde vakit geçirmeyi severiz. Bu illa ki farklı bir niyeti olduğu anlamına gelmez. Cinsellik de zaten sağlıklı bie ilişkinin bir parçasıdır.
Ancak neden ortak noktanız dahi olmayan biriyle birlikte olduğunuzu merak ettim. Paylaşım olmadan birlikte bir şeyler yapmadan nasıl iletişim olabilir ki, ne konuşuyorsunuz bu durumda?
Genel bakınca çok fos duruyor bu ilişki üzgünüm. Başlığa cevap verecek olursam da hayır bu davranışları bütün erkekler yapmaz. Sizin yazdığınız şekilde madde madde yazdım zaten. Ayrılırsanız sonraki ilişkileriniz için ayrılmazsanız da şimdiki ilişkiniz için maddi beklentilerinizi azaltın. Karşıdaki insanın içinden gelmediği sürece en güzel en değerli hediyeyi de alsa bir önemi olmaz. Ama onun içinden gelerek aldığı bir kalem defter bir çikolata bile mutlu eder sizi. Zorlamışsınız adamı, o da sıvamış. Büyük bir ihtimalle cimri de promosyonu hediye olarak vermiş falan.
Ayrılırsanız ileride arkadaş da olabileceğiniz, paylaşımın çok olacağı biriyle görüşün. Aradaki farkı görünce anlayacaksınız ve bundan daha mutlu bir ilişkiniz olacak, göreceksiniz.
inanın bazen tıpkı böyle düşünüyorum ama sonra bir söz söylüyor bir tavrı oluyor yok canım bana çok aşık diyordum. Fakat artık bu şekil düşünmüyorumÜzgünüm sizin adınıza ama siz sevgili gibi görğnmüyorsunuz. Yazmak yasakmı bilmiyorum (FB) ama yabancılarda ki cinsellik için yapılan arkadaşlık olayı bu. Çünkü tavırlarından size hiç değer vermediği belli.
ben konuşmayı çok seven biriyım ben kendimi anlatıyorum bazen tartışma çoğu cinselikle geciyorÇık çık çık olmaz bu iş olmaz uzaklaş bitir hayatını mahvetme, ailesiyle ilgili bişey konuşmuyorsa, bişey paylaşmıyorsa eee siz saatlerce ne konuşuyorsunuz ülke gündeminimi
artık saldım bundan sonra onun bana davrandığı gibi davranıyorum :) zamanla oda benden gidecektirSen bu dengesizdenn ayrılmazsn nasıl mutlu olacak tekrar sevgiyi hissedeceksinki Bırak salıver küçük enişteyi
Ne bekliyormus,nü tablo icin poz mu1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım
Ahaaa onsezilerimle cozmusum ben:))yazdım geç kaldın
Son dönemlerin en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram üzerinde bu tabir gençlerin karşısına çokça çıkmaktadır. Bu tabirle karşılaşan gençler ise arama motoru google üzerinde bunun ne anlama geldiğini araştırıyor.
Nude Kelime Anlamı şu şekilde: Çıplaklık, hiçbir giysi giymeme durumu. Giyinmek; vücut kıllarının kaybı ve daha soğuk bölgelere göç edilmesinden sonra ortaya çıkan doğa şartlarından korunma gereksiniminden kaynaklanan, insanlara özgü bir özelliktir. Kullanılan giysi miktarı, ısı ihtiyacı gibi işlevsel nedenlere veya sosyal koşullara dayanabilir.
Nude fotoğraf, çıplak fotoğraf göndermedir.