Erkek Arkadaşım İle ilgili Derdim.Sizce Saydığım bu davranışları Bütün Erkekler mi Yapar?

ben de anlamadım o yüzden bi güldüm ama nude olabilir sanki :KK59:
bu arada konu sahibi , bu çocukla vakit harcama bi cacık olmaz
teşekkürler canım muhtemelen görüntülü onu bekledi bende biraz cilve yaptıydım . ya ondan dolayı etkilendi desem ama yinede sinir oldum ya insan biraz konuşacak başka konu bulmaz mı . birde diyor ki yüzün gözün şişmiş

cok uzgunum ama ayrilmalisin. Asla dogru insan degil. Biseyler paylasmadigin biriyle bu sekilde seninle konusan biriyle asla olmamalisin. Sana destek olmak yerine kostek olan biri. Cok daha iyilerini hakediyorsundur eminim ki.
Çok teşekkür ederim. Son 1 yıldır hiç takmıyorum kendisini . Oda evdeki sorunlardan solayı takmaya fırsat bulamadım ama sabırla geçti o günler . Şimdi anlamaya çalışıyorum yavaş yavaş neden biz diğer çiftler gibi değiliz diye

Çok teşekkür ederim. Son 1 yıldır hiç takmıyorum kendisini . Oda evdeki sorunlardan solayı takmaya fırsat bulamadım ama sabırla geçti o günler . Şimdi anlamaya çalışıyorum yavaş yavaş neden biz diğer çiftler gibi değiliz diye
Boyle bir iliski ben de yasadim. Kisa surdu baya ama insanin gozu kör oluyor. Emin ol bazi seyler yasamak icin asikmis gibi davranan erkeklerle dolu etraf. Kendine deger veriyorsan uzak dur

Şaka bir yana bence çoktan bitmeliymiş bu ilişki. Aşk insana huzur vermeli. Sürekli seni aşağı çeken,ne istediğini bilmeyen, kafanı hep meşgul eden ilişkiden uzak dur derim ben .
bende bunu istedim . 3 senenin sadece 1 senesi huzurlu geçti. Arada güzel anlaşsakda çoğu zaman hissetmedim bunu. Sonra takmamaya başlayınca ilişki buuraya kadar sürdü işte :KK43:

O şey derken direkt aklıma nude geldi. Tavan mı yaptı adamın hormonları acaba bi’ an öyle söyleyiverdi. Ya da cam show mu istedi. Yani ne olursa olsun ne kadar samimi ve uzun iliski olursa olsun cok tiksinc ve igrenc bir istek bence.
Teşekkür ederim .

X