• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım evimden gitmiyor!

Ceramic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
16
47
38
33
Selam arkadaşlar hayat sartlari maddi manevi sıkıntılar ile uğraşırken bir de sevgilim 1 yıl önce bana yerlesti. O sirada ilişkimiz 1 aylıktı. Ben yeni ev tutmus bir kismini atölye bir kismini yasam alani yapacaktim. İkimiz de güzel sanatlardan mezunuz güzel bir enerjiyle cok iyi isler yapabilirdik. Cok istekli olmasam da ev sahibiyle sorun yasadigini idda ettigi icin, yapacak birsey yok sikma canini bi süre birlikte yasariz dedim. Fakat oyle yerlesti ki ne hayallerimi gerceklestirebildim ne ayrilabiliyorum ne de evden gidiyor. Ben gidecekmisim. Ailem sehir disinda tek yasama istegim zaten rahat rahat gelip gitsinler diye bi kere bayramda geldiler o kadar beyfendi nasil rahat onun ailesi burda gidecek yeri de var ama asla bırakmıyor. Kac kere konustum tamam diyor küsüyoruz, sonra barisinca unutuyor konuştuklarımızı ya da o zaman ayrilalim evi ayirinca baska bahane bulacaksin uzatmayalim dedigi de oluyor ona da tamam diyorum 2 gün kus kaliyoruz o arada da hala evde negatif negatif oturuyor. Sonra yine ayni.. Bugün yine konustum maddi olarak evet zorlanabiliriz. Sadece net ol kaygini söyle neden gitmedigini tek dedigi benden kurtulmak istiyorsun.. aa neden acaba ! ayni evde yasamak istememek kadar dogal bir hakkim olamaz. Kesin bisi soylemesini istiyorum 1-2 ay de zaman ver dedim şimdi de çıkmıyorum sen kendine dukkana tut dedi küstü gitti yatti ben böyle bütün gece mal gibi oturuyorum. Adamla konuşulmuyor ayrilamiyorum. Uyuyamıyorum asla iletisim kuramiyorum. Alkol alıyordu su ara yapmiyor ama o zaman da yaptigim isleri kırdığı eve zarar verdigi kavga cikarttigi oluyor icmeyi de bilmiyor anlayacaginiz deliricem. Ben susarsam iyi olursam o gün enerjim iyiyse gün iyi geciyor. Yeterki dibinden ayrilmadan dusenmeden sorgulamadan yasayip gideyim. Dertlesmek icin yazdim aslinda çünkü arkadaslarima anlattigin zaman çözülmedikçe onlari da üzüyorum artik iyiymisim gibi yapmaya basladim fakat cok yoruldum.

1 aylık sevgiliyle birlikte yaşama fikri gercekten radikal ve cesaret isteyen bir karar. Ancak mecbur kalmış gibi birşey olmussunuz,iyilikten maraz doğarın örneği işte..
Bir de evinizdeki esyalara zarar veriyor,icki micki oooo ben hic cekemezdim var ya.
Ailesinin yanında rahat rahat içip edemicek diye gitmiyordur beyefendi.
Size kendini acindiriyor bir de. Yok siz bunu evden kovun anam. Bu ne yaaa. Yığıntı resmen..

Selam arkadaşlar hayat sartlari maddi manevi sıkıntılar ile uğraşırken bir de sevgilim 1 yıl önce bana yerlesti. O sirada ilişkimiz 1 aylıktı. Ben yeni ev tutmus bir kismini atölye bir kismini yasam alani yapacaktim. İkimiz de güzel sanatlardan mezunuz güzel bir enerjiyle cok iyi isler yapabilirdik. Cok istekli olmasam da ev sahibiyle sorun yasadigini idda ettigi icin, yapacak birsey yok sikma canini bi süre birlikte yasariz dedim. Fakat oyle yerlesti ki ne hayallerimi gerceklestirebildim ne ayrilabiliyorum ne de evden gidiyor. Ben gidecekmisim. Ailem sehir disinda tek yasama istegim zaten rahat rahat gelip gitsinler diye bi kere bayramda geldiler o kadar beyfendi nasil rahat onun ailesi burda gidecek yeri de var ama asla bırakmıyor. Kac kere konustum tamam diyor küsüyoruz, sonra barisinca unutuyor konuştuklarımızı ya da o zaman ayrilalim evi ayirinca baska bahane bulacaksin uzatmayalim dedigi de oluyor ona da tamam diyorum 2 gün kus kaliyoruz o arada da hala evde negatif negatif oturuyor. Sonra yine ayni.. Bugün yine konustum maddi olarak evet zorlanabiliriz. Sadece net ol kaygini söyle neden gitmedigini tek dedigi benden kurtulmak istiyorsun.. aa neden acaba ! ayni evde yasamak istememek kadar dogal bir hakkim olamaz. Kesin bisi soylemesini istiyorum 1-2 ay de zaman ver dedim şimdi de çıkmıyorum sen kendine dukkana tut dedi küstü gitti yatti ben böyle bütün gece mal gibi oturuyorum. Adamla konuşulmuyor ayrilamiyorum. Uyuyamıyorum asla iletisim kuramiyorum. Alkol alıyordu su ara yapmiyor ama o zaman da yaptigim isleri kırdığı eve zarar verdigi kavga cikarttigi oluyor icmeyi de bilmiyor anlayacaginiz deliricem. Ben susarsam iyi olursam o gün enerjim iyiyse gün iyi geciyor. Yeterki dibinden ayrilmadan dusenmeden sorgulamadan yasayip gideyim. Dertlesmek icin yazdim aslinda çünkü arkadaslarima anlattigin zaman çözülmedikçe onlari da üzüyorum artik iyiymisim gibi yapmaya basladim fakat cok yoruldum.
Bu yaptıklarının sebebi sizi yıldırıp evden göndermek zaten. Gideceğini sanmıyorum.

Baya safligima geldi. Sehirdisindan okumak icin gelmistim. O zamandan alışkınim benim zor zamanlarim oldu ev bulamadigim kaldim ben buldum bi cok arkadasa ev actim. Ama hepsi en kisa zamanda gitmek icin sürekli ev aradi nerden bileyim bunun böyle yapisacagini. Baya da pis ici ya kavga ettikce görüyorum. O kadar alingan adam nasilda iğrençleşiyor agzim acik izliyorum. Kiskanclik telefon pc karistirma ve acik kiyafetlerimin minik minik yok olmasina girmiyorum bile..

Bu yaptıklarının sebebi sizi yıldırıp evden göndermek zaten. Gideceğini sanmıyorum.
Hersey benim üstüme arti napicak 3+1 lik atölyede benim buranin kirasi depozitosu emlakcisi derken anam agladi direk hazir kondu. Okey kira veiyorsun da. Su an karsimdaki çirkinleştikce batiyor bana da her sey

Kapının kilidini değiştir o yokken.

Eşyalarını da bavula doldur kapının önüne koy.

Bu şekilde hem ayrılmış hem de ondan kurtulmuş olursun.

Bu yazdıklarım çok uçuk bir çözüm yolu gibi duruyor ama birlikte yasamak istemediğim birisi zorla evimde dursa bunu yapmaktan başka bir yol bırakmadın üzgünüm der kapıya koyardım.

Kendi ailesi de aynı şehirdeymiş üstelik,ortalıkta kalmaz yani.

Hep kendi fikrimi de söyleyeyim, ailesiyle cok iyi anlaşamıyorsa sonuçta orda sizin evdeki kadar özgür değildir belki. Bedava rahat yer bulmuş niye gitsin ki. Ben olsam sevgisinden bile şüphe ederdim sizi sevmeyip rahatlığını bozmamak için de ayrılmıyor olabilir , bir aylık sevgiliyken gelip yerleşse ve istemiyorum dediğim halde yüzsüzce kalmaya devam eden birine sevgim de saygım da kalmazdı.

Bence çok tehlikeli bı adam..bunu kovup kapıya koysan,bacadan girer yine gelir..ama sana kinlenip zarar vermesinden korktum ben.en başta yalancı ve sümtük.iliskiye devam etme ayrıl.sonrasında seninle bir bağım kalmadı de.zaten yeterince mesafeli olmuş oluyorsun ozamn.belki senin duygusal bağını koparman işe yarar.

Kendine ait bir yaşam alanı oluşturmak istediğini karşındakinden de buna saygı duymasını beklediğini anlat.. Çok ama çok rahatsızım bu durum yaşam kalitemi düşürüyor ilişkimize de odaklanamıyorum senden ayrılmak gibi bir niyetim yok ama yalnız yaşamak istiyorum eğer buna yine saygı göstermezsen ben evden ayrılmayı düşünüyorum de bakalım ciddiyetini anlayacak mı ve yerden göğe kadar haklısın

Kapının kilidini değiştir o yokken.

Eşyalarını da bavula koy kapının önüne koy.

Bu şekilde hep ayrılmış hem de ondan kurtulmuş olursun.

Bu yazdıklarım çok uçuk bir çözüm yolu gibi duruyor ama birlikte yasamak istemediğim birisi zorla evimde dursa bunu yapmaktan başka bir yol bırakmadın üzgünüm der kapıya koyardım.

Kendi ailesi de aynı şehirdeymiş üstelik,ortalıkta kalmaz yani.

Hep kendi fikrimi de söyleyeyim, ailesiyle cok iyi anlaşamıyorsa sonuçta orda sizin evdeki kadar özgür değildir belki. Bedava rahat yer bulmuş niye gitsin ki. Ben olsam sevgisinden bile şüphe ederdim, bir aylık sevgiliyken gelip yerleşse ve istemiyorum dediğim halde yüzsüzce kalmaya devam eden birine sevgim de saygım da kalmazdı.
Evet dediginizi kendime yakıştıramıyorum ama baska secenek de bırakmıyor. Saygi duymuyorum zaten benim dusuncelerime saygi duymayan bi adama sadece ben biraz “ koskoca evrende bu mu dert ettigimiz konusalim cozelim” mantığında bi insandim Ama yok olmayinca olmuyormus ayni dili konusup asla anlasamiyorum.

Bence çok tehlikeli bı adam..bunu kovup kapıya koysan,bacadan girer yine gelir..ama sana kinlenip zarar vermesinden korktum ben.en başta yalancı ve sümtük.iliskiye devam etme ayrıl.sonrasında seninle bir bağım kalmadı de.zaten yeterince mesafeli olmuş oluyorsun ozamn.belki senin duygusal bağını koparman işe yarar.
Açık açık yazmadım ama benim de korkum o zaten sacma bir manipülasyon etkisi yaratıp beni suclu haksiz düşüncesiz duruma sokuyor basta bunu fark etmedim kendimi yetersiz hissediyordum ben sanki depresyonadayim o bana bakiyor gibi ama beni bagimli hale getirmeye calisti. Gaslighting deniyormuş buna. yani tehlikeli bi insan aslinda oyle korkmusum ki olaysiz dagilalim istiyorum

Neden ayrılmıyorsun?
Ayrılıyorum isten eve geri geliyor kedi gibi.. tek sorun ev degil o en büyüyu onun disinda cok fazla olay oldu kıskançlıklar uzerine her seferinde geriye donuyor en bastan kavgalari alıyor. Kendisinin bir hatasi yok tabi asla ya bu erkekler neden bir kadinin aldatilmamayla yetinecegini saniyor. Bunun disinda ki hic bir sebep ayrilik sebebi degil.

Kendine ait bir yaşam alanı oluşturmak istediğini karşındakinden de buna saygı duymasını beklediğini anlat.. Çok ama çok rahatsızım bu durum yaşam kalitemi düşürüyor ilişkimize de odaklanamıyorum senden ayrılmak gibi bir niyetim yok ama yalnız yaşamak istiyorum eğer buna yine saygı göstermezsen ben evden ayrılmayı düşünüyorum de bakalım ciddiyetini anlayacak mı ve yerden göğe kadar haklısın
Evet esas niyetim buydu arada ben ona giderdim bi yemek yapardim huzur bulurdum her dk yanimda olmasi ozleme hakkimi elimden almak.. bu kadar uzatmasi ayriliktan korkmasi o yokken evde ne yaparim kim gelir gider derdine düşmesi bitirdi zaten icimdeki herseyi ve maalesef saygiyi da

Back