- 15 Şubat 2013
- 25.006
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.472
- 798
Aman başka bulursun napalimOfff deme öyle ya umudum var yine de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman başka bulursun napalimOfff deme öyle ya umudum var yine de![]()
8. Senede umudu kaybedersiniz belki.Offf deme öyle ya umudum var yine de![]()
Değişmeyecek, demedi deme. Burada bunca kadin ayni şeyi yazıyor.Offf deme öyle ya umudum var yine de![]()
Dur daha buAman başka bulursun napalim
?Dur daha bu
4 yıldır dişini fırçalamayan bir adamla birliktesin de bu gece mi rahatsız oldun, cidden enteresanArkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu bunları yapicak kadar var.
Acikcasi ben dis ipi kullanmayan biri ile opusmek bile istemem ama buda sorulmazki diye dusunen biriyim ☺Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Acikca söylesem mi yakın arkadaşıni tanıyorum ona mı söylesem o konu açsa ona.sizce?
Altin diş diyorsun yani ..maddiyatı iyi bir sarı dişli beyefendiymişşş![]()
![]()
Düşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:
Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...
Gözünüzde canlansın işte alın size!
dişlerini fırçalamadığından emin misiniz? bazı insanların dişleri yüzyıllık mezar taşları gibi, yıpranmış ve kararmış görünüyor ama dişlerinin doğal rengi, yapısı öyle olamaz mı?
pek ihtimal vermiyorum işi gücü, sevgilisi olan bir düzen içinde hayata katılan birinin dişlerini fırçalamadan yaşadığına. yabanda yaşayanlar bile çalı çırpıyla dişlerini temizler. bilemiyorum. arkadaş biraz abartıyor herhalde.Yok yaa dişin doğal renginden kaynakli durum çok açık belli ediyor kendini pislik başka şey :/