Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Olsun ama maddi durumu iyiymiş.

Onu kast ederek yazdığını düşünmedim (Kendi de açıklamış).
"Bu derece bakımsız ama bu bakımsızlığı, üstü başı, ayakkabılarının hali öyle maddi durumunun yetersizliğinden değil" diye belirtmek istemiş. Adam düz pis yani. Bu arada Pislik = Fakirlik algısı da çok film bi algı, Burundi'de miyiz? Her maddi durumu olmayan pis mi yani? Neyse işte "Durumu yoktur belki" denilmesine baştan önlem. :)

İğrenç. 3 yaşındaki oğlum dişini fırçalamadan yatağa girmez. Bide sigara içiyor,küllük yalar hissiyle öpüşün ne diyim

"Bu derece bakımsız ama bu bakımsızlığı, üstü başı, ayakkabılarının hali öyle maddi durumunun yetersizliğinden değil" diye belirtmek istemiş. Adam düz pis yani. Bu arada Pislik = Fakirlik algısı da çok film bi algı, Burundi'de miyiz? Her maddi durumu olmayan pis mi yani? Neyse işte "Durumu yoktur belki" denilmesine baştan önlem. :)
Olabilir mümkün.

Valla 4 yıldır yürüyen bir ilişki adam 4 yıldır gönüllü paspal diye bitmez bence. Adamı alacak bi yıkayacak giydirecek, insan kılığına sokacak, bunun için bırakmayacaksa yapacak bir şeyler.

siz buradaki şakalara bakmayın konu sahibi
isterseniz tereyağlı ekmekle flört edersiniz o sizi bağlar fakat bunca yıldır sineye çektiğiniz şey için evliliğe doğru sağlam adımlarla çıktığıniz bu yolculuktan bu sebeplerle vazgeçeceginize pek ikna olamadım

Ben olsam güzelce kendimi ifade eder rahatsızlık duyduğum şeylerde bir düzelme bir çaba goremeyeceksem yolları ayırmayı tercih ederdim ama alismamis g..tte dön durmaz derler
Aynen öyle konusucam kendin degisicegine inanmıyorsan açık açık söyle ona göre devam etmeyi düşünüyorum tarzı bişey dicem evlenince hic ugrasilcak şey değil gerçekten

Aynen öyle imkan varken yapmıyor demek istedim 😑

Benim eski este fircalamazdi. Nadiren fircaladimi ne sevinirdim ya ne sacma 🤣 Kac kere soylemistim, hatta sonunda tartismistik bile. Küserdi hatta oyle diyorum diye. Bilmiyorum kendiniz denediyseniz bide arkadaslari deniyebilir. InsAllah ise yarar canim

Bence kadın “maddi durumu iyi” ifadesini adamın sürekli aynı kıyafetleri giymesine “belki alamıyordur” yorumu gelirse diye yazmış ama siz bilirsiniz…
Ay evet yaa o kadar çok parası için duruyosun yazan oldu ki.Zenginde değil yani

dişlerini fırçalamadığından emin misiniz? bazı insanların dişleri yüzyıllık mezar taşları gibi, yıpranmış ve kararmış görünüyor ama dişlerinin doğal rengi, yapısı öyle olamaz mı?
Hayır gülünce üst yerlerinde fircalamdigi için kremalasma tortu tabaka birikmesi olmuş.Gorunce midem bulandı zaten soğuma geldi elimi bile tutmasını istemedim yani,bide niye böylesin falan diyor.Arkaslarimizlaydik tek olsak soylicektim artık

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Acikca söylesem mi yakın arkadaşıni tanıyorum ona mı söylesem o konu açsa ona.sizce?
4 yıl nasıl sabrettiniz?

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Acikca söylesem mi yakın arkadaşıni tanıyorum ona mı söylesem o konu açsa ona.sizce?
Söyleyin direkt neden araya birilerini sokuyorsunuz. 4 yıldır hayatınızda bu adam neyi bekliyorsunuz

Ciddi misin peki🙄 3 yasinda mi cikti? Hic duymadim o kadar gec cikan dis, yoksa durumu kurtarmak icin mi soyledin?
Bir yaşında çıktı ama tek tük çıktı bu parmağa geçirilen fırçalar var onla fircaliyorduk.tamami çıkınca normal fırçaya geçtik .basit olarak 3 yaş dedim.

Benim icin cok net ayrilma sebebi. Agiz kokusu olur öpülmez de o.

Ben bekarken biriyle tanışmaya gittim. Beni beklerken sigara içmiş galiba dişinde kahverengi çizgi vardı. Kalıcı mıydı anlık mıydı bilmiyorum ama onu gördükten sonra objektif olamadım. Boş muhabbet edip döndüm. Ben sigara kullanmıyorum, dişlerim beyazdır düzenli fırçalarım. Kişisel hassasiyetlerle ilgili bir konu tamamen

Yeni mi başladı bu durum? siz konuşun neden arkadaşına söyleyeceksiniz ki madem 4 yıllık berabersiniz

Back