Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Kimse bunu birine öğretmeye çabalamamalı. Kimse davranış değiştirebilirim diye düşünmemeli. Bunlar çocuklukta kazanilan davranışlar. Düzelir diye sürdürülen ilişkilerin sonu hep hüsran.
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım öğretmen saçından yüzünden yağ akar resmen çok eski arkadaşım olduğundan uyardım usulünce vücudum üretiyor napim dedi

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım öğretmen saçından yüzünden yağ akar resmen çok eski arkadaşım olduğundan uyardım usulünce vücudum üretiyor napim dedi
Dışkıyı da vücudumuz üretiyor.

Yüzümüze sıvayıp gezelim o zaman!

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu bunları yapicak kadar var.
Ayrılın
Söylesenizde bir yapar iki yapar evlenirsiniz hiç yapmaz artık evlendik nasıl olsa diye ona göre

Kendine bakıyorum fakat dişimi sürekli fırçalarım,giyimimde güzeldir beğenilir parfüm kokarim,özel temizliğimede dikkat ederim daha ne yapıcam ki o da söyler zaten güzel kokuyosun güzel goyinmissin falan diye daha nasıl olucam :/

Ağzınızı kapatarak nasıl konuşuyorsunuz anlamadım ben?
kapatarak derken elimi ağzıma alıyorum biraz aklınıza o görüntü gelir illa ki tamamen kapatmıyorum herhalde alışkanlık olmuş belki kokar karşı tarafa düşüncesi ile şimdi anladınız mı? :)

4 yılı çöpe atıp kaçmalısın.... İlerde çok pişman olursun 😔

Kendine bakıyorum fakat dişimi sürekli fırçalarım,giyimimde güzeldir beğenilir parfüm kokarim,özel temizliğimede dikkat ederim daha ne yapıcam ki o da söyler zaten güzel kokuyosun güzel goyinmissin falan diye daha nasıl olucam :/
İşte sana böyle söylerken az öteden söyler misin ağzın kokuyor diyeceksin 😂

Okumuş eğitimli olması da insana bu alışkanlığı kazandırmıyor işte sonradan olacak bişi değil
Konu sahibi hala uyarsam kırılmı diyor uyarınca değişecek sanıyor
Değişmezde 4 yılı bir anda çöpe atıp bırakamam yani öyle kolay olmuyor bunun haricinde çok merhametli fedakar sevgi dolu ilgili birisi tabi soylicrm devam ederse sonuç belli maalesef :(

Back