Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Düşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:

Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...

Gözünüzde canlansın işte alın size!
Olsun ama maddi durumu iyiymiş.

Artık dış fircalamada maddiyatla ilişkilendirilir ya ne diyeyim 😀
Söylemekle olmaaz. Ama iğrenç birşey

Eline bir peçete al, ağzını aç de, dişlerine sürt, o mok rengini beyaz pecetenin üzerinde görünce adamın değil belki ama senin fikrin değişir de sogursun. Yürüyen bakteriyle opusuyorsun, kronik ağız ishali olma ihtimalin var.

Hem sigara içiyor üstüne bir de fırçalamıyor ha 1 dakika yanında durulmaz bu adamın. 4 yıl sabretmişsin neden sabrettiğini düşün ve yine onlara tutun bence çünkü bu adamı değiştirmenin imkanı yok.
Bkz: MADDİ DURUMU İYİ AMA

4 yıl sabretmeniz büyük başarı.
Ayrılık sebebi bu, daha ne olsun. Kendine saygısı yok adamın, sizi bırakın.

Dogum gununde firca ve macun hediye et..😐😂

Parasi icin birlikteysen, nolcak canim kapat gozunu😐

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Acikca söylesem mi yakın arkadaşıni tanıyorum ona mı söylesem o konu açsa ona.sizce?
Allahım oruclu oruclu :kusmuk:4yıl nasıl dayandınız ya?

Öf dişini fırçalamayan adamla da sevgili olmazsın be! Onurunla yalnız kal daha iyi. :olamaz: Bir insan kendini niye bu duruma düşürür? Dişini fırçalamıyor, üstü başı dökülüyor, ayakkabıları kirden görünmüyor, saçı başı da o biçimdir. Evsiz mi bu adam?
Yurdum kızları dişini fırçalamayan, götünü silmeyen heriflere sevgilim diyor; onların da g.tü kalkıyor, kendilerini bir halt sanıyorlar. Öz bakım becerisini 6 yaşında kazanmış olmaları gerekiyor. Huuuu! :deli:

siz buradaki şakalara bakmayın konu sahibi
isterseniz tereyağlı ekmekle flört edersiniz o sizi bağlar fakat bunca yıldır sineye çektiğiniz şey için evliliğe doğru sağlam adımlarla çıktığıniz bu yolculuktan bu sebeplerle vazgeçeceginize pek ikna olamadım

Ben olsam güzelce kendimi ifade eder rahatsızlık duyduğum şeylerde bir düzelme bir çaba goremeyeceksem yolları ayırmayı tercih ederdim ama alismamis g..tte dön durmaz derler

Kendine ozen goster demene ragmen umursamiyorsa duzelmez. Baskasinin soylemesiyle olacak is değil, insanin icinden gelmeli. Gelmiyorsa bile sevdigi kadin istedigi icin yapabilir. Arkadaslarinin demesiyle ancak 1 2 gun yapar sonra yine ayni olur

4. Yılda mı gözünüze battı? Kimseyi karıştırmadan kendiniz söylemelisiniz, rahatsız oluyorum ağız bakımına özen göster diş doktoruna gidelim öncelikle diye. Ağız ve el en çok bakteri barındıran yerler

Ayynnenn sigarada içiyor ben içmiyorum sevmiyorum bari özen gösterse,öpmek falan istemiyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarini tanıyorum oyoe yapıcam ya da açıkça ciddi soylicem artık.arkadaslari falan var çift takılıyoruz bazen çok güzel giyiniyolar saçları falan özenli benimkine bakıyorum sinir oluyorum. Kimse mükemmel değil tabi de bir süre sonra olmuyor
Benim eski este fircalamazdi. Nadiren fircaladimi ne sevinirdim ya ne sacma 🤣 Kac kere soylemistim, hatta sonunda tartismistik bile. Küserdi hatta oyle diyorum diye. Bilmiyorum kendiniz denediyseniz bide arkadaslari deniyebilir. InsAllah ise yarar canim

Direkt soyleyin bence. Kendisi agzinda maydanoz, pismaniye, leblebi vb. Bilimum diste kalabilen besinleri tuketip size yaklasmaya utanmiyorsa siz de soylemeye hic utanmayin. Yetiskin bireyi diger canlilardan ayiran kendini sozcuklerle ifade edebilmesi, eylemle desteklemesidir.

2,5 yaşındaki kızım bile dişlerini fırçalıyor yuhh yani ne pis nasıl öpüşüyorsunuz midem kalktı:kusmuk:

Back