Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Sizin diliniz yok mu?Siz söyleyin.hatta opmeyin

2.5 yaşındaki kızım sabah akşam düzenli olmasa da gün içinde kesinlikle diş fırçalamak istiyor.Ağzımız kokar dişimiz çürür diyor.
Sevgiliyken böyleyseniz evli olunca neler olur bir düşünün.
Bir de bu tip şeyler kişinin kendisi için yapacağı şeyler.Kendisine saygısı olmayan bir insanı değiştiremezsiniz.
Benim 3,5 yaşındaki oğlum da böyle, çürük olmasın diyor 🤣 diş doktorundan korkuyorum demiyor da 😅

Vallahi babam 60 yaşında hala dişini fırçalamaz geçen nasıl olduysa diş doktoruna gitmiş temizlesinler diye Dr. bakamamış bile amca ağzının içi ne böyle demiş başından savmış. Bu kadar olmasa da benim eş de yekvücut olacağımız zaman fırçalar diyorum hadi iyisin benim sayemde dişlerin fırça görüyor.. hâlbuki eskiden hiç böyle değildi sanırım beni beğenen beğendi diye düşünüyorlar..

Eline bir peçete al, ağzını aç de, dişlerine sürt, o mok rengini beyaz pecetenin üzerinde görünce adamın değil belki ama senin fikrin değişir de sogursun. Yürüyen bakteriyle opusuyorsun, kronik ağız ishali olma ihtimalin var.
Yapin bunu lütfen S Sebiyy 👌🏻

Direkt soyleyin bence. Kendisi agzinda maydanoz, pismaniye, leblebi vb. Bilimum diste kalabilen besinleri tuketip size yaklasmaya utanmiyorsa siz de soylemeye hic utanmayin. Yetiskin bireyi diger canlilardan ayiran kendini sozcuklerle ifade edebilmesi, eylemle desteklemesidir.
👍🏻

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu gayet iyi
Önemsemiyor demek ki ..onemseyecegini de sanmıyorum 😠

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu gayet iyi
Sen bu adamı nasil beğendin? Sen beğendiğine böyle değil miydi?Sonradan mı böyle oldu ?Aklıma ilk bu geldi .Bu yaştan sonra adama ozbakim eğitimi mi vereceksiniZ?Giyim tarzı kötü olur ,değiştirirsiniz ama bu tarzlar şeyler oturmuş şeyler .Kolay değişmez .O halinden memnun ,söylediğiniz halde devam ediyormuş .

Sanıyorum maddi durumu iyi diye berabersin evlenmeyi düşünmüyorsan bırak görme kimseye bir şey öğretemezsin ama evlenmeyi düşünüyorsan bırak gitsin şimdi böyleyse ileri de hiç çekilmez.

Back