4 yılı çöpe atmam ömür boyu koklarım diyor bu da bi tercih tabiDeğişmezde 4 yılı bir anda çöpe atıp bırakamam yani öyle kolay olmuyor bunun haricinde çok merhametli fedakar sevgi dolu ilgili birisi tabi soylicrm devam ederse sonuç belli maalesef
Burnumun direği mi kırılsın, paşam kırılmasın diye
peki 4 yıldır böyle miydi öyleyse nasıl durdunuz değilse ne zaman değişti? :)Değişmezde 4 yılı bir anda çöpe atıp bırakamam yani öyle kolay olmuyor bunun haricinde çok merhametli fedakar sevgi dolu ilgili birisi tabi soylicrm devam ederse sonuç belli maalesef
EvetBaşka yerlerinizi öbün, ağızdan mı öbmen lazım illa? :)
Bir dahaki buluşmanıza gitmeden önce nalburdan 2 tane tel fırçası alın hediye paketi yapın, buluşmada sevgilinize verin aşkımmm birini yıkanırken diğerini dişlerini fırçalarken kullanacaksın deyin, diyemiyorsanız hediye paketinin içine not yazın eve gidince açarsın deyin.Ahahahhsdg içimden diyorum keşke bende aynısını sana diyebilsem diye
Aman boşver gece gece miden ayağa kalkacak, adam kıza oral yaptırmadan önce alet edevati hobi olarak nasıl da hiç yikamadigini anlatiyodu özetle.Dediğin filmin kisa sahnesi var youtube'da. Ama donunun tütüsünü övdüğü cümleleri anlayamadim çünkü alt yazi yoktu.
Bi tanıdığım da böyleydi. Hala böyle yıllar geçti. Değişmedi. Onu uyaran eşi alıştı ses etmiyor artık.Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu bunları yapicak kadar var.
peki 4 yıldır böyle miydi öyleyse nasıl durdunuz değilse ne zaman değişti? :)
Aslında geldi özellikle gülerken öyle yapan çok ama konuşurken yapanlar daha da garip duruyor. Hele sizin gibi aslında hiçbir şey yok acaba öyle mi diye yapıyorum diyorsanız.kapatarak derken elimi ağzıma alıyorum biraz aklınıza o görüntü gelir illa ki tamamen kapatmıyorum herhalde alışkanlık olmuş belki kokar karşı tarafa düşüncesi ile şimdi anladınız mı? :)
peki 4 yıldır böyle miydi öyleyse nasıl durdunuz değilse ne zaman değişti? :
Evetondan mütevellit, morning sex'imi kahvaltidan sonra alayim.
Ay şimdi ki rutinden bunu salan, evlenince neleri salar bilemedimSon 1 senedir falan böyle ilişki rutine binince iyice saldı diye düşünüyorum
Kizin mimiklerinden belliydi aletin vaziyeti.Aman boşver gece gece miden ayağa kalkacak, adam kıza oral yaptırmadan önce alet edevati hobi olarak nasıl da hiç yikamadigini anlatiyodu özetle.
Sabah bi selam çakarım hani oldu bu is anla diye msafjkslsmslalslKomodinin üstüne geceden eppek, sakız neyim koy sabah uyanınca ağza atıvermelik, hemen devam? (Yabtıracam o zabah sekisini size ahshs)
Yazık ya çok üzünçlü bı filmdi, milyor sene olmuş seyredeli, nerden geldi aklımaKizin mimiklerinden belliydi aletin vaziyeti.
Dede mis dede mis kamu spotu gibi4 yılı çöpe atmam ömür boyu koklarım diyor bu da bi tercih tabi
Ay evet işte korkuyorum bende oyizden açık konusucam mecburAy şimdi ki rutinden bunu salan, evlenme neleri salar bilemedim
Kesinlikle öyle görünüyor ama koku aldığımda da yapamadan duramıyorum mesela korona var yaklaşma bahanesi çıktı bu zamanlarda ama hiç fırçalamayan insanda uzaklardan da getiriyor mübarek :) ben diş ipine kadar kullanıyorum ama bazen hani açken mideden gelir ya o anlarda kapatıyorum sürekliAslında geldi özellikle gülerken öyle yapan çok ama konuşurken yapanlar daha da garip duruyor. Hele sizin gibi aslında hiçbir şey yok acaba öyle mi diye yapıyorum diyorsanız.
Kendinizden eminseniz yapmayın.
Öyle yapılınca aa neyi saklıyor ki diye daha çok bakası geliyor insanın.
Hoş 2 yıldır maskeler var kapatmaya,bakmaya pek gerek kalmıyor da ben genel konuşuyorum.
Kapatılınca ya da yana eğilip falan konuşulup gülünce daha çok bakası, düşünesi geliyor insanın ne saklıyor ki diye
KonuşmanAy evet işte korkuyorum bende oyizden açık konusucam mecbur
birde ilişkide böyle evlenmiş halinizi düşünemiyorum ama hayal edebiliyorumSon 1 senedir falan böyle ilişki rutine binince iyice saldı diye düşünüyorum
Offf deme öyle ya umudum var yine deKonuşmanne işe yarayacak sanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?