Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

4 yıl o ağız kokusuna nasıl dayandın o kadar diş fırcaliyoruz genede sabahları öpüşmuyom ağzım kokar diye insanlarda ne mide varya 🤢🤢
Sabah uyanir uyanmaz morning sex'ini yapabilenlere hayret ediyorum.

Ben de kesin kokuyorumdur diye konuşmuyorum bile.🤐

Yok istesende yapamazsın zaten haklısın gerçekten o koku insanı öyle soğutuyor ki. İçmiyorum içene saygım olsa da temas halinde olacaksam onunda içmemesi lazım benim için birde benim alerjim var sigaraya ciddi ciddi ağır koku halinde boğazım şişiyor :KK70: Dediğiniz gibi çevremde bende görüyorum erkek arkadaşlarının parfümü bile valla benimkinden güzel kokuyor saçlara cilde gerekli olan bakımları yapınca insan başka sever gerçekten. Ben lisedeyken sınıfta bir kız arkadaşımız kokuyordu diğer bunu çok sorun etti sürekli toplanıp söyleyelim söyleyelim falan diyorlardı tabi ben istemedim zaten yakında değilim ama üzülüyordum bir taraftan onlar söyledi tabi kokuyorsun yıkan falan diye cidden böyle bir anı yaşamak asla istemezdim benzerini üniversitede başka bir arkadaşımda da yaşadım demek istediğim bu durumu yaşarsa birde travması olur hiç aklından çıkaramaz en iyisi bakımını baştan kendisi yapsın :KK70: Ben lisede bir erkek arkadaşımın ayıptır söylemesi biraz tiksinebilirsin kulağında ki o abartı pisliği görmüştüm inanılmaz şok oldum hiç silmediği o kadar belli ki o günden sonra kendime şunu dedim naz kulağın inşallah böyle görünmemiştir her gün sileceksin pamukla düzenli olarak başkasında görünce daha çok dikkat ediyorsun :KK70:
Ya evet benim de alerjim var tikaniyorum,bari iciyosun içince fircala bu sefer çevremdeki çiftleri görüp kıyaslama yapiyorum ister istemez acaba ben bu kızlar kadar iyi degilmiyim temiz değil miyim ben de mi sorun acaba diye düşünüyorum onların sevgilisi temiz yani böyle sinir oluyorum işte. Ay evet kulağa bende takarım ya ahahhshs koku falan

Niye böyle ilgisizsin diye sorunca üzgün, kırgın bir sekilde özensiz giyimi ve özbakımı icin olduğunu söyleyin. Düzelirse ne âlâ, düzelmezse siz kararınızı verin.
Öyle yapıcam mecbur kırılır diye de üzülüyorum bir yandan

aynen öyle.beyaz ayakkabıyı beyaz tutarak giyemeyen almayacak giymeyecek.uzun saçına bakamayan kadın saçını uzatmayacak .tırnaklarını temiz tutamayan uzak tırnak kullanmayacak gibi gibi.
Kimse bunu birine öğretmeye çabalamamalı. Kimse davranış değiştirebilirim diye düşünmemeli. Bunlar çocuklukta kazanilan davranışlar. Düzelir diye sürdürülen ilişkilerin sonu hep hüsran.

Ya evet benim de alerjim var tikaniyorum,bari iciyosun içince fircala bu sefer çevremdeki çiftleri görüp kıyaslama yapiyorum ister istemez acaba ben bu kızlar kadar iyi degilmiyim temiz değil miyim ben de mi sorun acaba diye düşünüyorum onların sevgilisi temiz yani böyle sinir oluyorum işte. Ay evet kulağa bende takarım ya ahahhshs koku falan
Zaten düşünen empati kuran temiz oluyor onda sıkıntı yok sorun düşünmeyen ve umursamayanda :D Kız arkadaşımı severim ama o koku felaket kötü ya tabi sevgilim değil kendisi arada görüşüyoruz bir şey demiyorum ama o durumda olmayı kesinlikle istemezdim. Ben gün içerisinde bile höhh diye ağzım kokuyor mu acaba diye kontrol ediyorum :D Birde birisi bana yaklaştımı ağzımı kapatarak konuşuyorum kokmadığı halde alışkanlık olmuş çünkü başkalarından bana geliyor asdfghj. Siz zaten dediğim gibi onunla yapamazsınız burnunuzun koku almıyor olması gerek :D

Belki de öylesinizdir. Biraz daha düşünün bakalım. Karşıdakine göre davranıyordur belki.
Belki başkası olsa evlenene kadar saklardı kendini.
Bu beni çekiypr ya kendinden biliyor diyordur

Zaten düşünen empati kuran temiz oluyor onda sıkıntı yok sorun düşünmeyen ve umursamayanda :KK70: Kız arkadaşımı severim ama o koku felaket kötü ya tabi sevgilim değil kendisi arada görüşüyoruz bir şey demiyorum ama o durumda olmayı kesinlikle istemezdim. Ben gün içerisinde bile höhh diye ağzım kokuyor mu acaba diye kontrol ediyorum :KK70: Birde birisi bana yaklaştımı ağzımı kapatarak konuşuyorum kokmadığı halde alışkanlık olmuş çünkü başkalarından bana geliyor asdfghj. Siz zaten dediğim gibi onunla yapamazsınız burnunuzun koku almıyor olması gerek :KK70:
Ağzınızı kapatarak nasıl konuşuyorsunuz anlamadım ben?

Back