Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni böyle sevmiyor musun diyerek damardan gireceğini sanıyor ama doğal olmak ile pis olmak arasında ince değil kalın bir çizgi var bana göreArkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu gayet iyi
Yok giyim falan da dedim ya belki birisi maddi durumu kötüdür yargılama falan der diye söyledimÖz bakımla maddi durumun ne alakası var? Dişini fırçalamayan adamla 4 yıldır beraber olmanla alakası varsa bilemem tabi![]()
Ayakkabısını dolarla silmiyosa sorun yok ahahaYok giyim falan da dedim ya belki birisi maddi durumu kötüdür yargılama falan der diye söyledim![]()
Ayynnenn sigarada içiyor ben içmiyorum sevmiyorum bari özen gösterse,öpmek falan istemiyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarini tanıyorum oyoe yapıcam ya da açıkça ciddi soylicem artık.arkadaslari falan var çift takılıyoruz bazen çok güzel giyiniyolar saçları falan özenli benimkine bakıyorum sinir oluyorum. Kimse mükemmel değil tabi de bir süre sonra olmuyorBeni böyle sevmiyor musun diyerek damardan gireceğini sanıyor ama doğal olmak ile pis olmak arasında ince değil kalın bir çizgi var bana göreYani tamam hepimiz dişimizi fırçalamadığımız bakımsız olduğumuz bir dönemden geçmişizdir ama bu yaşlarda özellikle sevgilinle haşır neşirken
dikkat etmek gerekir. Benim de kız arkadaşım aynı şekilde maalesef hiç fırçalamaz üstüne günde bir paket sigara içer ya ayıptır söylemesi öyle kokuyor ki ağzı birde yaklaşıp konuşunca valla kusasım gelmişti nasıl farkında olmuyorlar bilmiyorum. Ben sabah kalkınca Aykut Elmasın bir Vine'ı bu konuyla ilgili '' lan bok mu yedim ben ya '' diye video çekmişti aynı öyle hissediyordum geçen sene
D onun için bile doktora gittim diş ipi verdi bana. Kalkınca yüzünü de yıkamıyordur o zaman. Gitsin cildine tonik maske yapsın demiyoruz ama kalınca yüzünü yıkamak diş fırçalamak saçını yıkayıp taramak temizlik imandan gelirin karşılığıdır
Ben çok şükür yapıyorum ve bunları düzenli yapmaya diş tellerim takılınca başlamıştım insan otomatiğe bağlıyor zamanla. Sevgiliniz muhtemelen sizin demenizle yapmayacak bunu anca bir arkadaşı diyip alınırsa belki başlar fırçalamaya
![]()
Sürpriz derken ?Daha şimdiden sizin onu beğenmeniz nasıl gördüğünüz bu kadar önemsizse, evlendikten sonrasını düşünemiyorum. İlk gece büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz![]()
Belki o sarı dişler altındır neticede para var huzur varmaddiyatı iyi bir sarı dişli beyefendiymişşş![]()
![]()
Daha şimdiden sizin onu beğenmeniz nasıl gördüğünüz bu kadar önemsizse, evlendikten sonrasını düşünemiyorum. İlk gece büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz![]()
Temizlik maddiyatla alakalı olmuyor pek daha gençken böyleyse ilerisini düşünemiyorum ben ayrılı4 sene
Daha şimdiden sizin onu beğenmeniz nasıl gördüğünüz bu kadar önemsizse, evlendikten sonrasını düşünemiyorum. İlk gece büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz![]()