Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

2.5 yaşındaki kızım sabah akşam düzenli olmasa da gün içinde kesinlikle diş fırçalamak istiyor.Ağzımız kokar dişimiz çürür diyor.
Sevgiliyken böyleyseniz evli olunca neler olur bir düşünün.
Bir de bu tip şeyler kişinin kendisi için yapacağı şeyler.Kendisine saygısı olmayan bir insanı değiştiremezsiniz.

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu gayet iyi
Beni böyle sevmiyor musun diyerek damardan gireceğini sanıyor ama doğal olmak ile pis olmak arasında ince değil kalın bir çizgi var bana göre :D Yani tamam hepimiz dişimizi fırçalamadığımız bakımsız olduğumuz bir dönemden geçmişizdir ama bu yaşlarda özellikle sevgilinle haşır neşirken :D dikkat etmek gerekir. Benim de kız arkadaşım aynı şekilde maalesef hiç fırçalamaz üstüne günde bir paket sigara içer ya ayıptır söylemesi öyle kokuyor ki ağzı birde yaklaşıp konuşunca valla kusasım gelmişti nasıl farkında olmuyorlar bilmiyorum. Ben sabah kalkınca Aykut Elmasın bir Vine'ı bu konuyla ilgili '' lan bok mu yedim ben ya '' diye video çekmişti aynı öyle hissediyordum geçen sene :DD onun için bile doktora gittim diş ipi verdi bana. Kalkınca yüzünü de yıkamıyordur o zaman. Gitsin cildine tonik maske yapsın demiyoruz ama kalınca yüzünü yıkamak diş fırçalamak saçını yıkayıp taramak temizlik imandan gelirin karşılığıdır :D Ben çok şükür yapıyorum ve bunları düzenli yapmaya diş tellerim takılınca başlamıştım insan otomatiğe bağlıyor zamanla. Sevgiliniz muhtemelen sizin demenizle yapmayacak bunu anca bir arkadaşı diyip alınırsa belki başlar fırçalamaya :D

neeeee:rolleyes: ayrılık sebebi bence bu ya. seviyorum ayrılamam diyorsanız, ki bence zamanla sevgi de kalmayacak ama o zaman gidin açıkça "sevgilim neden kendine özen göstermiyorsun? bakımımıza özen göstermeliyiz bence böyle hoş gözükmüyoruz, gel sana alışveriş yapalım sana şunlar çok yakışır" gibisinden konuşun. kolay gelsin size.

Bence yeterince acik ve kirmadan söylemissiniz zaten. 🤷

Böyle her şeyi yapip yapip seven insan her turlu sever kafasina girenleri anlamiyorum gerci bazilari her türlü seviyor o ayri. 🤔
Bence iğrenç, insan içine çıkartmaya utanirim ben mumkun değil bununla biyeri cikmak hele arkadaşlarinin içine nasıl sokulur. Sevmek fln anlamam ben sogurum ya da anlamiyorsa kirarim.

Şimdik şöyle oluyor,
Evlilik öncesinde neyse sonrasinda da aynı oluyor adamlar, değişeni milyonda bir.
Benim cevremde küçük abimden baska disini duzenli fircalayan erkek görmedim
:(
Offf en cok takık oldugum konuydu ve eş kişisi de klasik Türk erkegi gibi fircalamiyor 😭 Fırçalamak yerine bu naneli sakızı yapanlara para kazandırıyor. 🤯

Beni böyle sevmiyor musun diyerek damardan gireceğini sanıyor ama doğal olmak ile pis olmak arasında ince değil kalın bir çizgi var bana göre :KK70: Yani tamam hepimiz dişimizi fırçalamadığımız bakımsız olduğumuz bir dönemden geçmişizdir ama bu yaşlarda özellikle sevgilinle haşır neşirken :KK70: dikkat etmek gerekir. Benim de kız arkadaşım aynı şekilde maalesef hiç fırçalamaz üstüne günde bir paket sigara içer ya ayıptır söylemesi öyle kokuyor ki ağzı birde yaklaşıp konuşunca valla kusasım gelmişti nasıl farkında olmuyorlar bilmiyorum. Ben sabah kalkınca Aykut Elmasın bir Vine'ı bu konuyla ilgili '' lan bok mu yedim ben ya '' diye video çekmişti aynı öyle hissediyordum geçen sene :KK70:D onun için bile doktora gittim diş ipi verdi bana. Kalkınca yüzünü de yıkamıyordur o zaman. Gitsin cildine tonik maske yapsın demiyoruz ama kalınca yüzünü yıkamak diş fırçalamak saçını yıkayıp taramak temizlik imandan gelirin karşılığıdır :KK70: Ben çok şükür yapıyorum ve bunları düzenli yapmaya diş tellerim takılınca başlamıştım insan otomatiğe bağlıyor zamanla. Sevgiliniz muhtemelen sizin demenizle yapmayacak bunu anca bir arkadaşı diyip alınırsa belki başlar fırçalamaya :KK70:
Ayynnenn sigarada içiyor ben içmiyorum sevmiyorum bari özen gösterse,öpmek falan istemiyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarini tanıyorum oyoe yapıcam ya da açıkça ciddi soylicem artık.arkadaslari falan var çift takılıyoruz bazen çok güzel giyiniyolar saçları falan özenli benimkine bakıyorum sinir oluyorum. Kimse mükemmel değil tabi de bir süre sonra olmuyor

Off bu konunun amacı ne? Sanki 4 aylık sevgilisiniz 4 yıl olmuş 4…
Şimdi mi rahatsız ediyor bu konu? Turşu sirkeli mi olur limonlu mu konusu bile daha mantıklı. En azından kişiye göre değişir ama dişi temiz insan mı istersin konusu değişmez. Herkes temiz isterim der.
Ne midemizi bulandıyorsunuz burda?
Maddi durumu iyi derken nasıl bir iyilik? Aylık garanti 50bin üstü değilse çekmeyin Allah aşkına ayrılın ya. Her şey maddiyat mı?
Ona da çekilmez de siz maddiyat için çekiyorsunuz gibi geldi ondan dedim

Off bu konunun amacı ne? Sanki 4 aylık sevgilisiniz 4 yıl olmuş 4…
Şimdi mi rahatsız ediyor bu konu? Turşu sirkeli mi olur limonlu mu konusu bile daha mantıklı. En azından kişiye göre değişir ama dişi temiz insan mı istersin konusu değişmez. Herkes temiz isterim der.
Ne midemizi bulandıyorsunuz burda?
Maddi durumu iyi derken nasıl bir iyilik? Aylık garanti 50bin üstü değilse çekmeyin Allah aşkına ayrılın ya. Her şey maddiyat mı?
Ona da çekilmez de siz maddiyat için çekiyorsunuz gibi geldi ondan dedim

Daha şimdiden sizin onu beğenmeniz nasıl gördüğünüz bu kadar önemsizse, evlendikten sonrasını düşünemiyorum. İlk gece büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz 😂😂

Saol be, şunu düşünmeyeyim diye geçtiydim de ilk gece dedin ya... Dişini fırçalamayan adamın, donundan artık neler çıkar... :kusmuk:

Siz de bunu 4 yil sorun etmemissiniz. Sorun etseniz 4 yil dayanamazsiniz. Tiksinmemissiniz bugune kadar, bana gore tiksinc bir sey. Bu kadar dayanabildiginize gore devam da edersiniz nolacak.

Back