Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Ayynnenn sigarada içiyor ben içmiyorum sevmiyorum bari özen gösterse,öpmek falan istemiyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarini tanıyorum oyoe yapıcam ya da açıkça ciddi soylicem artık.arkadaslari falan var çift takılıyoruz bazen çok güzel giyiniyolar saçları falan özenli benimkine bakıyorum sinir oluyorum. Kimse mükemmel değil tabi de bir süre sonra olmuyor
Söyleyince değişeceğine dair nasıl umutlandırdınız kendinizi
Bu motivasyondan başka konular için bana da lazım da lütfen paylaşın

Maddi durumu iyi derken herhalde giyim kuşam için dedi kızlar :) valla ne denir ben de bilmiyorum bilen varsa dinleyelim garip bir durum söylenmiyor da benim de babam böyle kıramıypruz tabi biz de

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu gayet iyi
Boşan 😅😅 şaka bir yana, arkana bakmadan kaç.

Maddi durumu iyi derken herhalde giyim kuşam için dedi kızlar :) valla ne denir ben de bilmiyorum bilen varsa dinleyelim garip bir durum söylenmiyor da benim de babam böyle kıramıypruz tabi biz de
Aynen giyim için dedim parası yok belki yargılama falan derler diye :D benimde babam öyle ya bir de evlenicegim kişide aynı özellik istemiyorum

Para var huzur var

Mesela dişlerini furcalamiyon, duş almiyon ama sevdicegin sadece sessizce homur homur homurdaniyor

marka giymesin bir adam ama beyaz ayakkabı da simsiyah olmasın değil mi?bana aşırı itici gelir kadın olsun erkek olsun böyle bir insan.çok mu zor 2 sünger sürtmek ya da makineye atmak ayakkabıyı yıkanabilen türse.hiç bilmiyorsa ayakkabı tamircisine verirsin pırıl pırıl yapar.diş konusu zaten kötü

İşin kötüsü kk'mızda eşlerin geneli diş fırçalıyor gibi hatirliyorum, baska cok eski bir konu daha vardı. Burdan cevap almak zor olabilir 😄

Ayakkabıları beyazken siyah olmuştu hani
Ay bide o var evet yaa
Off bu konunun amacı ne? Sanki 4 aylık sevgilisiniz 4 yıl olmuş 4…
Şimdi mi rahatsız ediyor bu konu? Turşu sirkeli mi olur limonlu mu konusu bile daha mantıklı. En azından kişiye göre değişir ama dişi temiz insan mı istersin konusu değişmez. Herkes temiz isterim der.
Ne midemizi bulandıyorsunuz burda?
Maddi durumu iyi derken nasıl bir iyilik? Aylık garanti 50bin üstü değilse çekmeyin Allah aşkına ayrılın ya. Her şey maddiyat mı?
Ona da çekilmez de siz maddiyat için çekiyorsunuz gibi geldi ondan dedim
Zengin değil kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ya da dişçiye gidicek kadar,belki parası yok yapamıyor diye yargılamayın diye

Düşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:

Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...

Gözünüzde canlansın işte alın size!

Ayynnenn sigarada içiyor ben içmiyorum sevmiyorum bari özen gösterse,öpmek falan istemiyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarini tanıyorum oyoe yapıcam ya da açıkça ciddi soylicem artık.arkadaslari falan var çift takılıyoruz bazen çok güzel giyiniyolar saçları falan özenli benimkine bakıyorum sinir oluyorum. Kimse mükemmel değil tabi de bir süre sonra olmuyor
Yok istesende yapamazsın zaten haklısın gerçekten o koku insanı öyle soğutuyor ki. İçmiyorum içene saygım olsa da temas halinde olacaksam onunda içmemesi lazım benim için birde benim alerjim var sigaraya ciddi ciddi ağır koku halinde boğazım şişiyor :D Dediğiniz gibi çevremde bende görüyorum erkek arkadaşlarının parfümü bile valla benimkinden güzel kokuyor saçlara cilde gerekli olan bakımları yapınca insan başka sever gerçekten. Ben lisedeyken sınıfta bir kız arkadaşımız kokuyordu diğer bunu çok sorun etti sürekli toplanıp söyleyelim söyleyelim falan diyorlardı tabi ben istemedim zaten yakında değilim ama üzülüyordum bir taraftan onlar söyledi tabi kokuyorsun yıkan falan diye cidden böyle bir anı yaşamak asla istemezdim benzerini üniversitede başka bir arkadaşımda da yaşadım demek istediğim bu durumu yaşarsa birde travması olur hiç aklından çıkaramaz en iyisi bakımını baştan kendisi yapsın :D Ben lisede bir erkek arkadaşımın ayıptır söylemesi biraz tiksinebilirsin kulağında ki o abartı pisliği görmüştüm inanılmaz şok oldum hiç silmediği o kadar belli ki o günden sonra kendime şunu dedim naz kulağın inşallah böyle görünmemiştir her gün sileceksin pamukla düzenli olarak başkasında görünce daha çok dikkat ediyorsun :D

Düşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:

Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...

Gözünüzde canlansın işte alın size!
Ahhahahahayaydjdjf ulan burnuma apış arası kokusu geldi okurken Allah cezanı 😂😂😂

Ay bide o var evet yaa

Zengin değil kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ya da dişçiye gidicek kadar,belki parası yok yapamıyor diye yargılamayın diye
peki siz rahatsız olduğunuzu söyleyince ne yapıyor?mesela ayakkabın simsiyah olmuş temizletsen mi deseniz ne der?

Back