Erkek arkadaşım cüzdanımda eski sevgilimin fotosunu buldu...

Erkek arkadaşım beni umursamıyor gibi bir durum söz konusu değil çünkü beni gerçekten çok seviyor değer veriyor ve bu her hareketinden her sözünden anlaşılıyor. Ailem erkek arkadaşımı istememesine rağmen o inatla direniyor herşeyin iyi olacağı yönünde davranıyor hareket ediyor. Kıssasa kısas bir durum sergilemesi olası değil çünkü böyle bir şeyi yapmak istese elinde çok fazla imkan var ve bunu yapsa size yemin olsun ki ömrümün sonuna kadar kendime gelemem çünkü bugüne kadar benim için olsun kendi için olsun yaptığı herşeyde hep iyiyi düşünerek hareket etti ve onu gerçekten yaptı. Söz veripte yapamadığı hiçbirşey olmadı. Erkek arkadaşımın bir özelliği asla bağırarak kırarak dökerek sorunlara çözüm aramaz ya da böyle bir yaklaşımı yoktur. Sen hatalısın ben hatalıyım sen suçlusun ben suçluyum diye bir durumu kesinlikle kabul etmez sorun nedir çözelim der.

Ben yaptığım eşşekliğin farkındayım eski erkek arkadaşım benim uzun yıllarama maloldu. Şu anki erkek arkadaşım hayatımda tanıp tanıyacağım en iyi en dürüst erkektir. Alacağı kararda, yapacağı işte, gideceği yerden herşeyden bir fikir ister ya da bunu söyler. Asla yalanı yoktur, herşeyini paylaşır, eğlence derseniz her ortama uyar, sabaha kadar oturun ciddi konuşun konuşur, tatlı dili zaten insanı eritir, kültürlüdür, elindeki mesleklerin, bilgilerin haddi hesabı yoktur vs vs. Sırf bu yüzden ben bi çok kez ayrılmayı düşünmüşümdür çünkü ben hem böyle hatalarla hemde böyle bir kişilik karşısında kendimi küçük görürüm, layık görmem. Bu fikrimi bir kaç kez beyan ettiğimde bana tek söylediği şudur ben bunlara sahibim ya da değilim farzedelim sahibim birgünden bir güne ben bu elimdekilerle seni ezdim mi küçük gördüm mü der bende hayır derim o zaman konu kapanmıştır yaşanılan ve yaşanılmaya devam edecek bir aşkımız var der her zaman.

Tepki göstermeme konusunda başka birini bulamama gibi konular söz konusu değil çünkü etrafında bir çok güzel, zeki, iyi kızlar ama her zaman söylediğin şudur bi kızın senden kat kat güzel olması kat kat zeki ve iyi olması benim için bişey ifade etmez çünkü ben seni seviyorum seninle yaşamayı seviyorum der.

Son olarak eski erkek arkadaşımla ilgili olarak ben onu sevmiyorum ya da bir değer söz konusu değil uzun yıllarama malolduğu için haliyle zorluklar yaşıyorum ama bu beni haklı çıkarmaz biliyorum ve eski erkek arkadaşımla artık görüşmüyorum bunuda sevgilime söyledim, tamam dedi ve söylemek istediğim başka bir şey yoksa konuyu kapatalım dedi.

Onun bu kadar iyi niyetine, bu kadar fedakar olmasına, bu kadar sakin ve sabırlı olmasına karşı ben ona bu şekilde cevap veremiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum, asla vazgeçmek istemiyorum, hayatımın tam merkezinde, onsuz nefes alamıyorum ama böyle bir dengesiz yapıdayım kızlar yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım her ne kadar aşkım bana bu kadar iyi davransada içim içimi yiyor ve onuda bişeylerin rahatsız ettiğini biliyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler...

erkek arkadasinla ilgili hic bir soru birakma simdiki arkadasinda herseyi anlat ve birdahada eski arkadasinla görüsme

eski sevgilinin resmini cüzdanında unutmak kadar saçma bişey yoktur sanırım sen hiç cüzdandan para çıkarmıyosun yada para koymuyosun o güzel cüzdana..baksana telde de konuşmuşsun yok olmaz böyle dikkatli olda bu çocuk aniden boynuz takmasın sana suç köküne kadar sende ne işin olur eski sevgilinle bence bir anönce sebgilinin gönlünü almaya bak..sana hiç bişey dememiş çocuk ama susmak çok tehlikelidir bunu diyimde

Olyın üstüne düşmemesinin sebebi anlayışlı olması değil de seni kısknamadığından,umursamadığndan olabilir mi ?
hiç bu tarafını düşündün mü olayın?

anlattıklarınıza bakarak erkek arkadaşınız gerçekten fazlasıyla olgun ,anlayışlı iyi bir insan sanırım,sizide gerçekten seviyordur ve bişe yapacağınızı düşünmüyordur herhalde eski erkek arkadaşınızla hala görüşmek gibi...iyi açıdan bakarsak böyledir güveniyordur belki..ama sizde artık daha dikkatli olun eskiyi tamamen unutun ve böyle birinin kıymetini bilin inşallah kötü bişe olmaz ve sizi hep sever mutlu olursunuz..

Senin derdin şekerim Allah aşkına.
Senin eskiyle bitmiş biriyle işin ne Erkek arkadaşın çok mu iyiymiş yoksa kıskançlık duyguları gelişmemiş. Resmen kıskanmıyor seni. Yoksa hiç bir erkek böyle bir şeye sessiz kalmaz.
Hadi onu geçtim. Senin o resimle ne işin var. Yada ne konuşuyorsun bu adamla.
Ya bunu yapıyoruz biz bayanlar sonra da sevdiğimizi kaybediyorz. Sonra da biz ne yaptık diyoruz.

Bence bir ilişki bittiyse herşeyiyle geride kalmalı.Ne resmi olmalı elinde,ne de sesini duymalısın..Heleyse yeni bir ilişkin varken.Erkek arkadaşın çok sabırlıymış doğrusu.Ama herkesin sabrının bittiği bir nokta vardır.Anlayışı için ona teşekkür edip,çok daha dikkatli davranmak gerek.

erkek arkadaşın çok anlayışlıymış ona bu konuda teşekkür edip hatalı olduğunu anlatmalısın bence. düşündümde benim başıma öle bişey gelse ben senin kadar şanslı olamayabilirm. oyüzden arkadaşının kıymetini bil. bundan sonra böyle hatalar olmasın.

Erkek arkadaşım beni umursamıyor gibi bir durum söz konusu değil çünkü beni gerçekten çok seviyor değer veriyor ve bu her hareketinden her sözünden anlaşılıyor. Ailem erkek arkadaşımı istememesine rağmen o inatla direniyor herşeyin iyi olacağı yönünde davranıyor hareket ediyor. Kıssasa kısas bir durum sergilemesi olası değil çünkü böyle bir şeyi yapmak istese elinde çok fazla imkan var ve bunu yapsa size yemin olsun ki ömrümün sonuna kadar kendime gelemem çünkü bugüne kadar benim için olsun kendi için olsun yaptığı herşeyde hep iyiyi düşünerek hareket etti ve onu gerçekten yaptı. Söz veripte yapamadığı hiçbirşey olmadı. Erkek arkadaşımın bir özelliği asla bağırarak kırarak dökerek sorunlara çözüm aramaz ya da böyle bir yaklaşımı yoktur. Sen hatalısın ben hatalıyım sen suçlusun ben suçluyum diye bir durumu kesinlikle kabul etmez sorun nedir çözelim der.

Ben yaptığım eşşekliğin farkındayım eski erkek arkadaşım benim uzun yıllarama maloldu. Şu anki erkek arkadaşım hayatımda tanıp tanıyacağım en iyi en dürüst erkektir. Alacağı kararda, yapacağı işte, gideceği yerden herşeyden bir fikir ister ya da bunu söyler. Asla yalanı yoktur, herşeyini paylaşır, eğlence derseniz her ortama uyar, sabaha kadar oturun ciddi konuşun konuşur, tatlı dili zaten insanı eritir, kültürlüdür, elindeki mesleklerin, bilgilerin haddi hesabı yoktur vs vs. Sırf bu yüzden ben bi çok kez ayrılmayı düşünmüşümdür çünkü ben hem böyle hatalarla hemde böyle bir kişilik karşısında kendimi küçük görürüm, layık görmem. Bu fikrimi bir kaç kez beyan ettiğimde bana tek söylediği şudur ben bunlara sahibim ya da değilim farzedelim sahibim birgünden bir güne ben bu elimdekilerle seni ezdim mi küçük gördüm mü der bende hayır derim o zaman konu kapanmıştır yaşanılan ve yaşanılmaya devam edecek bir aşkımız var der her zaman.

Tepki göstermeme konusunda başka birini bulamama gibi konular söz konusu değil çünkü etrafında bir çok güzel, zeki, iyi kızlar ama her zaman söylediğin şudur bi kızın senden kat kat güzel olması kat kat zeki ve iyi olması benim için bişey ifade etmez çünkü ben seni seviyorum seninle yaşamayı seviyorum der.

Son olarak eski erkek arkadaşımla ilgili olarak ben onu sevmiyorum ya da bir değer söz konusu değil uzun yıllarama malolduğu için haliyle zorluklar yaşıyorum ama bu beni haklı çıkarmaz biliyorum ve eski erkek arkadaşımla artık görüşmüyorum bunuda sevgilime söyledim, tamam dedi ve söylemek istediğim başka bir şey yoksa konuyu kapatalım dedi.

Onun bu kadar iyi niyetine, bu kadar fedakar olmasına, bu kadar sakin ve sabırlı olmasına karşı ben ona bu şekilde cevap veremiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum, asla vazgeçmek istemiyorum, hayatımın tam merkezinde, onsuz nefes alamıyorum ama böyle bir dengesiz yapıdayım kızlar yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım her ne kadar aşkım bana bu kadar iyi davransada içim içimi yiyor ve onuda bişeylerin rahatsız ettiğini biliyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler...

ne enteresandir ki konuyu açtigin yorumdan sonra yazmana daha detayli anlatmana ragmen halen ilk yazindan yola çikarak yorum yapiliyor!!!
için rahat degilse al karsina bu defa onun kapatmasina degilde sen kapatana kadar bu meseleyi konus...
içim rahatmi degil söyle madem herseyi konusabilecek kadar anlayisli birine denk geldin niye konuyu açip son bir kez konusup kapatmaktan kaçiyorsun
ustelik guzel resmi unutmussun arkadasin yorumunu yeniden okudum telefonla niye konusuyorsun sen o zaman kendinede soyleyemiyorsun belkide hiç unutmadin
neyse zaten bunu simdi ki erkek arkadasinla konusurken belki sen farkedeceksin!!!
vicdanen rahatlayana kadar konuyu bastirmadan kapatmadan konusun!!!

Eski erkek arkadaşının resmini cüzdanında bulundurman ve de onunla arkadaşça da olsa görüşmen,bence hata canım...Şunu unutma,arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden asla arkadaş olmaz...

eski arkadaşla hala ne işiniz var anlamadım
yenisi varsa eskisi bitmiştirr fotosu tlf hiç bişiyi olmamalı artık

X