Erkek arkadaşım cüzdanımda eski sevgilimin fotosunu buldu...

birsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
22
0
Arkadaşlar geçenlerde cafede otururken arkadaşıma cv veriyordum erkek arkadaşımda yanımdaydı cvye fotoğraf verirken tüm fotoğraflar döküldü eski erkek arkadaşımın fotosonu gördü hiç bişey demedi aradan epey zaman geçti aramıza bozmak isteyen biri fotoğraflarla ilgili bir şeyler söyledi erkek arkadaşımda sadece neden hala duruyor cüzdanında dedi. Bende unutmuşum dedim hiçbir şey söylemedi ya da tavırlarında hareketlerinde hiçbir değişiklik olmadı benim buna benzer böyle uç noktada problemim oldu onlarada gayet ılımlı bir şekilde davrandı. Beraber şehir dışındayken gelen telefonda eski erkek arkadaşım aramıştı o sırada tam odaya giriyordu konuşmayı duydu ve neden hala görüştüğümüzü sordu bişey diyemedim. Buna benzer bir sürü salaklığım oldu ama bana hiçbir şekilde kötü birşey söylemedi ya da davranmadı ama benim endişem için için kendini yiyor olması buna eminim çoğu zaman dalıp gitmelerinden anlıyorum. Bu fikri aklından nasıl atabilirim biliyorum hatalıyım bugüne kadar bana yaptığı fedakarlıkların binde birini ben ona yapmadım bu yüzden çok üzgünüm onu çok seviyorum ve asla vazgeçmek istemiyorum.senağlama

bu dediklerini aynen yüzüne söyle ve ona anlayısı için teşekkür et.
pek az erkek eski sevgili için pproblem çıkarmaz çünkü..

SENİ endişenlediren neden bu kadar rahat olması....canım inşallah bu rahatlığının altında bişey olmaz bu devirde böyle sevgili eş biraz zor bulunur hatta hiç bulunmaz...kıymetini bil..cesaretini topla bi şekilde konuyu aç ,vazgeçemediğinden ikna olsun:asigim::asigim:

ben sevgilimin cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını görsem

ne işi var diye sorsam?

aldıgım _unutmuşum_cevabıyla asla tatmin olmam..:1closedeyes:

sence sevgiline yeterli gelmiş midir bu cevap?

eski sevgiliyle görüşme olayı zaten bana ters gelir..
onun yerinde sen olsan o kadar ılımlı tepki verir miydin bi düşün derim..

eğer kalbinde sadece sevgilin varsa eskisiyle görüşmeni kes ve gönlünü al derim.
eminim çok incinmiştir yerinde olmak istemezdim üzücü bir durum..

yani bravoooooo
ne kadar iyi bir insanmış erkek arkadaşın
ben kocamı boşardım yaaa
lütfen biraz daha dikkat et

o fotograf neden ordaydı bence kendine önce onu söyle gercekten unuttysan sorun yok demektir herşey düzelir ..

belki seninle konuşmak için uygun anı bekliyor ve o yüzden susup sabrediyor gibi gözüküyor, o konuyu açmadan sen açmalısın, ilişkine değer verdiğini ona göstermelisin. ben çok kızardım mesela, ne demek eski sevgilinin fotografı cüzdanda, böye şeylerin unutulmuş olmasını hiç kabul edemem, erkek arkadaşının iyi niyetine sen de iyi niyetle cevap vermelisin.

o fotoğrafı gerçekten unuttun mu yoksa saklıyor musun ve eski erkek arkadaşın neden hala seni arıyor ve sen hala onunla görüşüyorsunsengözlerimebaksanab bence asıl cevaplanması gerken sorular bunlar:nazar:
önce bu soruları kendine sor ve cevabını al, ondan sonra tüm gerçeği arkadaşınla paylaş benceşakkıdı

canım yeni bi sevgili bulmuşsun demek diğeriyle bitmiş ilişkin...eğer ona karşı sevgin varsa şimdiki sevgilinle niye çıkıyorsun..eski sevgilini sevmiyorsan artık resmi niye cüzdanında..ve niye tel.görüşüyorsun..sevgilin iyi sabırlıymış ben olsam bitirmiştim çoktan..eğer tepki vermiyorsa altında mutlaka bi plan vardır...belkide senin yaptığına karşı seninle oynayacak ve bırakacak.erkekler böyle şeylerde hata kabul etmezler.kendine çok dikkat et bence.....

seni de erkek arkadasinida çok rahat gordum
eski erkek arkadasinin resmini tasiyacaksan neden ayrildiniz ki?
yada madem yenisiyle çikiyorsun neden atmiyorsun?
bazen erkeklere çok hayvan benzetmeleri yapiyoruz yaaa bazen iyiki de öyleleri de var yaniii
kusura bakma ama ben erkek arkadasin olsaydim heralde o an agzinla burnun yer degistirebilirdi, çok agir seyler soylerdim
neyse ben bayan halimle erkek arkadasin olamam zaten, o yuzden yukardaki soylediklerimin buyuk bir onemi yok ama bunu da yapan bir erkegin haksiz oldugunu dusunmemek gerekir...
simdi karsisina geçip konusman gerekecek o resmide onunda karsisinda bir guzel yirtman gerekecek...

bence önce sen kendi cüzdanından ya da her nerde izi varsa ordan at...

sabırlı ve anlayışlı birine denk gelmişsin buna da dua et canım...

Öncelikle baştan sona kadar hatalısınız, ayrıldığınız biriyle konuşuyor hatta resmini cüzdanınızda saklıyorsunuz. Bunun adı sadece eskiyi unutamamaktır bence.
Erkek arkadaşınızın tepkisizliğini de (ki erkekler bu konuda çok hassastır) bana sorarsanız açıklayacak tek kelime, sizle ciddi bir birlikteliği olmamasına bağlarım. Ciddi bir birliktelik yaşamak isteyen erkek böyle davranmaz.
Ben kıskanç biri değilim ama erkek arkadaşımın cebinde eski sevgilisinin resmini bulsam hemen orada bu işi bitiririm tabi bitirmeden öncede ağzıma geleni söylerim.

canım erkek arkadaşın baya sakin ve rahat bir insanmış..
ayrıca şu anda bir beraberliğin var olduğu halde neden bu kadar uç noktalarda hatalar yapıyorsun..
neden hala onla görüşüyorsunuz...

ben sunu hic anlamiyorum ya !!!

kendimiz olsak bu seyleri yapan bir erkege neler yapmazdik

daha acikcasi böyle bir seyin kendimize yapilmasini istemezken baskasina yapmak cok mu zevk verici acaba ???

nasil hala eski sevgilinizin resmini saklarsiniz vede konusursunuz hemde sevgiliniz varken

bence sizi hala birakip gitmedigi icin dua edin yada

sessizlik sonrasi firtinaya kenndinizi hazirlayin ....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence erkek arkadasinin sanki umrunda degil ne yaptigin....
bana tuhaf geldi gercekten seven bir erkek böyle bir durumu böyle ilimli karsilamaz...
ne bileyim hatta cogu erkek icin bu ayrilik nedenidir...
kendini onun yerine koy, sen nasil tepki verirdin...

ya çok seviyor vazgeçemiyor ya seni takmıyor ikisinden biri ama önce sen kendine dürüt ol hangisini seviyorsun

bana kalırsa arkadaşlarında dediği gibi erkek arkadaşın seninle ciddi düşünmüyor ama buna rağmen insanın kanına dokunur yaa ben anlamadım yani.
Buarada sende bence bir karar ver.

Eski erkek arkadaşınızın fotoğrafını nasıl cüzdanınızda unutuyorsunuz anlayamadım.
Hala telefonlarına çıkıyorsunuz.
Daha buna benzer saçmalıklar.
Şu anda düşünmeniz gereken asıl problem erkek arkadaşınızın gözündeki bu izlenimlerini yok etmek değilde,bir türlü gösteremediği tepkisizliği olmalı.
Bunları umursamaması sizi önemsemediği anlamına geliyor bence.

X