Arkadaşlar geçenlerde cafede otururken arkadaşıma cv veriyordum erkek arkadaşımda yanımdaydı cvye fotoğraf verirken tüm fotoğraflar döküldü eski erkek arkadaşımın fotosonu gördü hiç bişey demedi aradan epey zaman geçti aramıza bozmak isteyen biri fotoğraflarla ilgili bir şeyler söyledi erkek arkadaşımda sadece neden hala duruyor cüzdanında dedi. Bende unutmuşum dedim hiçbir şey söylemedi ya da tavırlarında hareketlerinde hiçbir değişiklik olmadı benim buna benzer böyle uç noktada problemim oldu onlarada gayet ılımlı bir şekilde davrandı. Beraber şehir dışındayken gelen telefonda eski erkek arkadaşım aramıştı o sırada tam odaya giriyordu konuşmayı duydu ve neden hala görüştüğümüzü sordu bişey diyemedim. Buna benzer bir sürü salaklığım oldu ama bana hiçbir şekilde kötü birşey söylemedi ya da davranmadı ama benim endişem için için kendini yiyor olması buna eminim çoğu zaman dalıp gitmelerinden anlıyorum. Bu fikri aklından nasıl atabilirim biliyorum hatalıyım bugüne kadar bana yaptığı fedakarlıkların binde birini ben ona yapmadım bu yüzden çok üzgünüm onu çok seviyorum ve asla vazgeçmek istemiyorum.senağlama