- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
merhabalarr tek derdim bu olur umarım ama benim için ciddi bir sorun bu. 3 yıllık bir ilişkim var aynı şehri kazandık geldik. geçen yıl ben öğrenci evine tek çıkmıştım o da benimle birlikte kalıyordu. benim sorunum gerçekten çok pis bir insan olması.
aslında karakteri çok düzgün, çok sevilesi, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı ve herkes tarafından sevilen, kendini sevdirebilen biri
ancak tekkkk sorun gerçekten çok pis, pasaklı, dağınık bir insan oluşu.
pis den kastım; duşunu falan düzenli olarak alıyor tabi benim kastettiğim şey,
çoraplarının yatağın içinden çıkıyo olması
aynı çorabı kokmuyor veya az kokuyorsa günlerce giymesi
üstünü değiştirirken üstünden çıkanı oraya buraya savurması
tuvaletten çıkınca el sabunlamaması
pis yerlerde yalınayak gezip o ayakla yatağa girmeleri
bacaklarındaki batıkları sıkıp (genelde yatakta) rastgele bir yerlere fırlatışları.....
tırnaklarını yiyip koparıp yere tükürmesi (evin içine)
dişlerini zorla fırçalatıyo oluşum
çok fazla şey var ama beni az çok anlamışsınızdır
geçen yıl yalnızdım şimdi ev arkadaşlarım var
burası bir öğrenci evi ve elimizde süpürge vileda gezemiyoruz ve ev içinde de ayakkabıyla gezdiğimiz çok oluyor.
mesela geliyor bize, çıkarıyor ayakkabısını, dolanıyor evde sonra gidiyor yatağa giriyor o ayakla
ben kızınca da" çok bağırıyormuşum, çarşafı yıkarım nolmuş, çok bunaltıyomuşum" bilmem ne bilmem ne
yere birşey döker asla silmez günlerce aylarca beklesin. neymiş rahatsız oluyorsam temizlicekmişim. kendisi rahatsız olmuyormuş.
onu annesi bile düzeltememiş ben hiç düzeltemezmişim.
ben senin annen değilim elin kızıyım ben senin peşinde temizlik yapamam her zaman dedim.
çok kavga ettim çok kalbini kırdım ben senin arkanı toplamak zorunda değilim diye.
yok yok yok iflah olmuyor 3 senedir defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk. yok!
hiç ilerleme kaydetmedi mi etti, terlikle geziyor evde. ama 2 giyiyorsa 3 de unutuyor giymeyi.
tuvalete girince kapıda bekliyorum kapıyı açınca beni görüyor dönüyor ellerini sabunluyor vesaire.
ama ben istiyorum ki bunları benim zorumla yapmasın. ellerini ben istiyorum diye yıkamasın. terliksiz gezmekten kendi de tiksinsin. yalınayak gezince ben çığırmadan ayaklarını yıkasın istiyorum.
çünkü ayaklarını da kesinlikle yıkamıyor neymiş su soğukmuş. öyle işte.
bunlar sabahın bi vakti aklıma gelen detaylar sadece. inanın 3 yıldır canıma tak etti yani
dertsiz başıma dert aramıyorum gerçekten ben arka toplamaktan döktüğü batırdığı şeylerden çok rahatsızım yok mu akıl verecek
aslında karakteri çok düzgün, çok sevilesi, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı ve herkes tarafından sevilen, kendini sevdirebilen biri
ancak tekkkk sorun gerçekten çok pis, pasaklı, dağınık bir insan oluşu.
pis den kastım; duşunu falan düzenli olarak alıyor tabi benim kastettiğim şey,
çoraplarının yatağın içinden çıkıyo olması
aynı çorabı kokmuyor veya az kokuyorsa günlerce giymesi
üstünü değiştirirken üstünden çıkanı oraya buraya savurması
tuvaletten çıkınca el sabunlamaması
pis yerlerde yalınayak gezip o ayakla yatağa girmeleri
bacaklarındaki batıkları sıkıp (genelde yatakta) rastgele bir yerlere fırlatışları.....
tırnaklarını yiyip koparıp yere tükürmesi (evin içine)
dişlerini zorla fırçalatıyo oluşum
çok fazla şey var ama beni az çok anlamışsınızdır
geçen yıl yalnızdım şimdi ev arkadaşlarım var
burası bir öğrenci evi ve elimizde süpürge vileda gezemiyoruz ve ev içinde de ayakkabıyla gezdiğimiz çok oluyor.
mesela geliyor bize, çıkarıyor ayakkabısını, dolanıyor evde sonra gidiyor yatağa giriyor o ayakla
ben kızınca da" çok bağırıyormuşum, çarşafı yıkarım nolmuş, çok bunaltıyomuşum" bilmem ne bilmem ne
yere birşey döker asla silmez günlerce aylarca beklesin. neymiş rahatsız oluyorsam temizlicekmişim. kendisi rahatsız olmuyormuş.
onu annesi bile düzeltememiş ben hiç düzeltemezmişim.
ben senin annen değilim elin kızıyım ben senin peşinde temizlik yapamam her zaman dedim.
çok kavga ettim çok kalbini kırdım ben senin arkanı toplamak zorunda değilim diye.
yok yok yok iflah olmuyor 3 senedir defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk. yok!
hiç ilerleme kaydetmedi mi etti, terlikle geziyor evde. ama 2 giyiyorsa 3 de unutuyor giymeyi.
tuvalete girince kapıda bekliyorum kapıyı açınca beni görüyor dönüyor ellerini sabunluyor vesaire.
ama ben istiyorum ki bunları benim zorumla yapmasın. ellerini ben istiyorum diye yıkamasın. terliksiz gezmekten kendi de tiksinsin. yalınayak gezince ben çığırmadan ayaklarını yıkasın istiyorum.
çünkü ayaklarını da kesinlikle yıkamıyor neymiş su soğukmuş. öyle işte.
bunlar sabahın bi vakti aklıma gelen detaylar sadece. inanın 3 yıldır canıma tak etti yani
dertsiz başıma dert aramıyorum gerçekten ben arka toplamaktan döktüğü batırdığı şeylerden çok rahatsızım yok mu akıl verecek