erkek arkadaşım çok pis

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
merhabalarr tek derdim bu olur umarım ama benim için ciddi bir sorun bu. 3 yıllık bir ilişkim var aynı şehri kazandık geldik. geçen yıl ben öğrenci evine tek çıkmıştım o da benimle birlikte kalıyordu. benim sorunum gerçekten çok pis bir insan olması.

aslında karakteri çok düzgün, çok sevilesi, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı ve herkes tarafından sevilen, kendini sevdirebilen biri
ancak tekkkk sorun gerçekten çok pis, pasaklı, dağınık bir insan oluşu.
pis den kastım; duşunu falan düzenli olarak alıyor tabi benim kastettiğim şey,
çoraplarının yatağın içinden çıkıyo olması
aynı çorabı kokmuyor veya az kokuyorsa günlerce giymesi
üstünü değiştirirken üstünden çıkanı oraya buraya savurması
tuvaletten çıkınca el sabunlamaması
pis yerlerde yalınayak gezip o ayakla yatağa girmeleri
bacaklarındaki batıkları sıkıp (genelde yatakta) rastgele bir yerlere fırlatışları.....
tırnaklarını yiyip koparıp yere tükürmesi (evin içine)
dişlerini zorla fırçalatıyo oluşum

çok fazla şey var ama beni az çok anlamışsınızdır
geçen yıl yalnızdım şimdi ev arkadaşlarım var
burası bir öğrenci evi ve elimizde süpürge vileda gezemiyoruz ve ev içinde de ayakkabıyla gezdiğimiz çok oluyor.
mesela geliyor bize, çıkarıyor ayakkabısını, dolanıyor evde sonra gidiyor yatağa giriyor o ayakla
ben kızınca da" çok bağırıyormuşum, çarşafı yıkarım nolmuş, çok bunaltıyomuşum" bilmem ne bilmem ne

yere birşey döker asla silmez günlerce aylarca beklesin. neymiş rahatsız oluyorsam temizlicekmişim. kendisi rahatsız olmuyormuş.
onu annesi bile düzeltememiş ben hiç düzeltemezmişim.
ben senin annen değilim elin kızıyım ben senin peşinde temizlik yapamam her zaman dedim.
çok kavga ettim çok kalbini kırdım ben senin arkanı toplamak zorunda değilim diye.

yok yok yok iflah olmuyor 3 senedir defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk. yok!
hiç ilerleme kaydetmedi mi etti, terlikle geziyor evde. ama 2 giyiyorsa 3 de unutuyor giymeyi.
tuvalete girince kapıda bekliyorum kapıyı açınca beni görüyor dönüyor ellerini sabunluyor vesaire.

ama ben istiyorum ki bunları benim zorumla yapmasın. ellerini ben istiyorum diye yıkamasın. terliksiz gezmekten kendi de tiksinsin. yalınayak gezince ben çığırmadan ayaklarını yıkasın istiyorum.
çünkü ayaklarını da kesinlikle yıkamıyor neymiş su soğukmuş. öyle işte.
bunlar sabahın bi vakti aklıma gelen detaylar sadece. inanın 3 yıldır canıma tak etti yani

dertsiz başıma dert aramıyorum gerçekten ben arka toplamaktan döktüğü batırdığı şeylerden çok rahatsızım yok mu akıl verecek :KK43:

Oooo daha bu ne ki böyle pasakliysa evlenince kat ve kat articak :işsiz: arkasını toplucana bir kaç gün soğuk davran :KK66:
günlerce trip attığım oldu. hiç bir şekilde umrunda değil. gönlümü almaya çalışıyo yüz vermiyorum sıkılıp gidiyo...

Hmm. Pek degisecek gibi durmuyor. Elinden birsey yemege tiksinir insan. 3 sene katlanmissiniz. Ya boyle kabul edeceksiniz ya da bu sizin icin ayrilma sebebi olacak kadar onemli mi, buna karar vereceksiniz
çok yüzüne vuruyorum mesela tırnaklarını yerken seni öpmekten tiksiniyorum diyorum ciddi ciddi kalbi kırılıyor. ve dedim ki ona bir kaç kez
"çok pis bi insansın ve ben böyle biriyle evlenmek istemiyorum, ha şimdi bunun için senden ayrılmam ancak düzelmediğin takdirde ilerde iş evliliğe gelince de o teklifini asla kabul etmeyeceğim."

Neyini sevdiniz merak ettim... Asla tahammül edilemez evlenince bin beter olacak,arkanıza bile bakmadan kaçın.

Annesinin veremediği eğitimi sen mi vereceksin? El yıkamamak falan çok iğrenç. Ayrıl gitsin. Evlenince iyice cozutur bu.

3 senelik ilişkiyi sırf pasaklılıktan bitirmek... bilemiyorum, ailesi beni tanıyor seviyor, ailem de onu..
gerçekten çok saygılı efendi bana çok değer veren biri. pasak gerçekten bambaşka bi konu :/

sırf sen pissin diye ayrılalım diyemem ama bir kaç kez yüzüne dediğim bir şey var

"çok pis bi insansın ve ben böyle biriyle evlenmek istemiyorum, ha şimdi bunun için senden ayrılmam ancak düzelmediğin takdirde ilerde iş evliliğe gelince de o teklifini asla kabul etmeyeceğim."

Değişebileceğini sanmıyorum ya siz katlanacaksın ya da yolunuza bakacaksınız. Çünkü bunlar kabul edilebilir ya da değiştirebilir şeyler değil ne yazık ki
değişmiyor kesinlikle zaten bir tek bu yıldırdı beni. ne öyle gereksiz kıskançlıklar şunu giyemezsinler buraya gidemezsinler,
ilişkimizi yıpratacak başka hiç bir sorun yok. sadece bu işte...

3 senelik ilişkiyi sırf pasaklılıktan bitirmek... bilemiyorum, ailesi beni tanıyor seviyor, ailem de onu..
gerçekten çok saygılı efendi bana çok değer veren biri. pasak gerçekten bambaşka bi konu :/

sırf sen pissin diye ayrılalım diyemem ama bir kaç kez yüzüne dediğim bir şey var

temizlik delisi bir insan değilim ama pasaklı bir insanla da ömür geciremem. Çok ince bir çizgi bu... Daha sevgiliyken batmıs,rahatsız olmuşsunuz evlenince çok daha zor olacak bu yüzden iyi düşünün...

temizlik delisi bir insan değilim ama pasaklı bir insanla da ömür geciremem. Çok ince bir çizgi bu... Daha sevgiliyken batmıs,rahatsız olmuşsunuz evlenince çok daha zor olacak bu yüzden iyi düşünün...
başka şehirde öğrencilik hayatım başlayana kadar temizlik delisiydim, belki ucundan hala biraz öyleyim. ama ben de biraz pisliğe alıştım sanırım öğrenci evinde salıyor insan kendini. ama dağınıklık başka pislik bambaşka bişey.
sağolsun kendisinde hepsinden bolca var.

o bence zannediyor ki "konuşur konuşur susar okul bitince 6 sene birlikte olmuş olucaz sırf pasaklıyım diye de ayrılmaz benden sallıyor" (kendi de farkında pasaklı oluşunun ve bununla da mutlu)

değişmiyor kesinlikle zaten bir tek bu yıldırdı beni. ne öyle gereksiz kıskançlıklar şunu giyemezsinler buraya gidemezsinler,
ilişkimizi yıpratacak başka hiç bir sorun yok. sadece bu işte...
Bence bu da gayet yıpratıcı bir sorun. İlla kıskançlık yalan olması gerekmiyor ki. Ne kadar yıldıysanız buraya danışıyorsunuz. Böyle zıtlıklar gerçekten sinir bozucu ve yorucu oluyor aşkından ölsende görmezden gelemiyorsun. Yani bende titiz bir insanım eşim biraz dağınıktır gerçekten bazen ağlayarak yapıyorum bazen kavgalar ediyorum çıldıracak gibi oluyorum bu yaştan sonra değiştiremem onu ama sinir hastası olmama az kaldı. O yüzden diyorum ki ya katlanacaksın ya da piyasada hazır değişmiş olanlarından bulup bunu değiştirmekle ömrünü harcamayacaksın.

Bence bu da gayet yıpratıcı bir sorun. İlla kıskançlık yalan olması gerekmiyor ki. Ne kadar yıldıysanız buraya danışıyorsunuz. Böyle zıtlıklar gerçekten sinir bozucu ve yorucu oluyor aşkından ölsende görmezden gelemiyorsun. Yani bende titiz bir insanım eşim biraz dağınıktır gerçekten bazen ağlayarak yapıyorum bazen kavgalar ediyorum çıldıracak gibi oluyorum bu yaştan sonra değiştiremem onu ama sinir hastası olmama az kaldı. O yüzden diyorum ki ya katlanacaksın ya da piyasada hazır değişmiş olanlarından bulup bunu değiştirmekle ömrünü harcamayacaksın.
keşke sadece dağınık olsa o tişörtü pantolonu sağdan soldan toplamaya razıyım cidden:mad:

keşke sadece dağınık olsa o tişörtü pantolonu sağdan soldan toplamaya razıyım cidden:mad:
Emin ol arkadaşların dediği gibi evlendikten sonra rahatlıktan daha neler çıkacak. Ve eğer Titizsen bazen bir tişört toplamak bile sinirlendiriyor yani. Kendini hizmetçisi gibi salak gibi hissediyorsun konuşuyorsun sinirleniyorsun ama o umrumda değil eşek gibi yapacaksın der gibi devam ediyor ayyy sinirlendim sabah sabah bak yavrum daha gençsin sevgi tabiki önemli lakin ilerleyen zamanlarda sevgi yeterli gelmiyor ne yazık ki arkasında başka şeyler istiyo ve karşılıklı tecrübe ile sabit o yüzden iyi düşün.

Burada evli olupta bu konuyu açan birçok insan var. .... senedir evliyim şu kadar çocuğum var vs. Ama anlatim tarzların da hep bir pişmanlık göstergesi var. Yani onca senelik evlilik ya da o çocuklar olmasa ayrılmak istiyorlar gibi.
Sizde bunların hiç biri yok iyi düşünün. Pasaklilik yüzünden ayrılmam demissiniz ama evlenince bunun bin katını yapacak. Tuvaletten çıkıp elini yıkamadan bebeğe dokundugunda bu kadar sakin kalamayacaksin iste.

sen zaten gönüllü köleliğe razisin 7 yillik evliyim hic eşimin tişört pantolonun corabini yerde gormedim toplamadim da kaldi ki pis pasakli leş gibi bir tip ayrilamam diyorsun oyle mi yarin o adami baba yapıcaksın ellerini tuvaletten cikinca yıkamayan bir baba evde surekli pisligini temizliceksin razıysan vazgecme muhakkak evlen icin dışına cika cika temizlersin ama aşkınız yeter yerden tirnaklarini temizlerken donunu toplarken:kusmuk:

X