- 11 Nisan 2023
- 72
- 57
- Konu Sahibi Nisanur4221
Merhaba.1 yılı geçen ilişkim var.Erkek arkadaşım anlayışlı biridir gönlümü alır küs uyutmaz.Bu konularda bir problem yok ama başka bir konudan muzdaribim.Erkek arkadaşımla benim üniversiteden dolayı ayda bir buluşabiliyoruz.Kendi çalışıyor ben yakın bir yerde üniversite okuyorum.Neyse konuya geleyim ben.Erkek arkadaşımla son buluşmamızda yanımda para olmadığı için aç değilim dedim.Kendi acıkmıştı ve yemek yemek istediğini söyledi.Bende tamam sen ye ben aç değilim bende çay söylerim dedim.Gittik yemek yedi bende çay içtim ama cebimde çok az para vardı o yüzden kendi yediği yemeği ödeyemezdim.Şaka niyetli hadi kalk kasaya öde dedi bende ödeyim tabi diyip güldüm sonra biraz bekledik neyse ben geliyorum ödeyip dedi tamam dedim bende onu bekledim.Bu sadece bir örnek buluştuğumuz esnada hiç yemek yemiyoruz kahve içmiyoruz aktivite yapmıyoruz sadece bir çay bahçesinde bankta oturuyoruz.Kendj arkadaşları ile dışarı çıktığında sürekli yemek yemeğe gidiyorlar bana teklif dahi etmiyor.A101'e gidip meyve suyu çikolata alıp yiyoruz.Gecen sene doğum günümde bir şey almadı bu sene de kolye almış fiyatına baktım 50 TL çiçek Sepetinden bijuteri kolye.Hem tarzım değil hemde zaten bir kere taktım koptu.Sevgililer gününde almadı yılbaşında almadı yıldönümü geçti kutlama yapmadık.Benim ilk sevgilim olduğu için heyecanliydim açıkçası özel günlere de önem veriyorum.Maddi olarak çok iyi diyemem ben çalışmıyorum kpss hazırlarlaniyorum ama onun ailesi ve kendi bizden kat ve kat fazla kazanıyor.Ben ona sweatshirt akıllı saat zincir kolye aldım 800 TL'ye battaniye ördüm.Çok pahalı hediye zaten beklemiyorum alsa da kabul etmem ama kolye de alıyorsa gümüş şık kolyeler var onlardan da alabilir.Çicek zaten almıyor.En yakın arkadaşlarım çok güzel ilişkiler yaşıyor doğum günlerinde parti veriyorlar yıldönümünde baş başa şık bir restaurantta yemek yiyorlar, hediye veriyorlar gerçekten çok özeniyorum.Bu kadar olmasa da doğumgünümde bulussak pasta yesek de olurdu ya da yıldönümünde bir yemek de yesek olurdu.Yaslar 22 26 küçük de değil düşünemiyor desem.Geçen gün arkadaşım erkek arkadaşı için organizasyon yaptı hediye pasta vs. Bana da sordu fikir almak için o sırada erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diyor sen erkeksin sence ne alabilir diye.Boşa masraf yapıyor ya diyip güldü sana göre öyle ben de değer veriyorum açıkçası dedim bir seg demedi kapattı konuyu.Düzelir mi bu adam ben ne yapmalıyım? Çok uzun oldu buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.