yorumlarınız için tekrar teşekkürler. o seninle niye çıkıyorki gibi bir soru sormakta haklısınız. Çünkü ona göre gerçekten küçüğüm.
Ama bi şeyi de belirtmekte fayda var ki beni gören asla 15 yaşında olduğuma inanmaz. Dışardan bakıldığında 17-18 yaşlarındaymış gibi görünüyorum. Tabi bu neyi değiştirir bilemem.....[/QUOTE]
Neyi değiştirir? Dikkatli olmazsan, "erkek arkadaşım" dediğin "çocuğun" "benim manitam hoş hatun" diye arkadaşlarına daha çok üstünlük sağlamasına bir yandan başka hoş hatunlar aramasına sebep olur,(zira 15 yaşındaki kızla evlenmeyi, evlilik öncesi en az 10 yıl beraberliği düşünecek bir zihniyet yok bu çocukta) 17-18 yaşında erkek kimliğini yeni yeni keşfetmiş "erkek çocuklarının" bu olgunlaşmamış kimliği "adam" statüsüne getirmek ve "aşk pratiklerini" yapmak için vasıta aradıklarında bir seçenek olarak akla gelebilirsin... 15 yaşındaki kızların "verdiği gaz ve -aşk" sanrılarıyla böyleleri olgunlaşamıyor, ilerde 25 yaşında bir hanımla arkadaşlık ederken aynı "kabadayılıkları" yapmaya kalkıyorlar, ortaya sağlıksız ilişkiler çıkıyor....
lmaz:
Allah nasip eder de bir oğlum olursa kızımdan çok onun ilişkilerine dikkat edeceğim... Anneler erkek evlatlarını bilinçli yetiştirse, bu hanım kızımızdan önce ailesi bu erkek çocuğuna sahip çıksa, bu çocuk hem bu kızımızı hem de başkalarını daha bu yaşta idare etmeye kalkamaz... Allah akıl, fikir, vicdan versin...
klava: