Erkek arkadasim benimle sıkıntısını paylaşmiyor

Bir erkeğe neyin var diye sorduğunda "birşeyim yok" gibi birşey söylüyorsa bir daha sorulmaz canım. Ayrıca seni aramayan erkek bir daha aranmaz. Daha üç ay senden sadece hoşlanma aşamasında yani seni terkedebilir, ee ne olur ki. Lütfen kendinize güvenin. Eğer ilişkinin devam etmesini istiyorsan o seni arasın, sen arama. Telefonda konuşurken de sen neşeli ol. Bırak ne sorunu varsa kendi çözsün. Sana çok doğru birşey söylemiş, ben istersen anlatırım demiş, aynen öyle.
Bikere o beni arayamiyor yurtdisinda yani türkiyede oldugu icin ben onu ücretsiz ariyorum almanyadan
Yaziyoruz ama konusmak istedigimizde ben aramak zorunda kaliyorum benim icin fark etmez sonucta kimin kimi arardigi bence önemsiz sonuta beni ara diyorsa ariyorum cünkü biliyorum beni arayamiyor
Yoksa tabiki burda yani almanyada oda beni sık sık ariyor

Canim bikere büyüklere saygindenen bisey var arada sirada konusdugumuz var onlarin önünde yani telefonla ama daha fazlasi ayiba kacar
Öyle bisey olmasinida istemiyorum
bakış açısı tabi.

Aradım. ..10dk sonra yine aradım. ..10 dk sonra bir daha aradım. ...neyin var dedim....yok bişey dedi....ama söyle neyin var dedim....sonra bir daha sorun ne dedim....beni bozdu bişey olsa söylerim dedi...güzel kız var dedi....öylece dinledim.
Ama beni çok seviyor aşkım.

Kendini biraz geri çekmen gerekmiyor mu sence?
Neden hep arayıp konuşmaya çalışan sensin?
Kız evi naz evidir biraz çabalasın ulaşılmaz ol :KK66:

X