- Konu Sahibi iyidebananeee
-
Oturup acik acik sorun, biz neden normal sevgililer gibi ayda yilda bikere arkadaslarla beraber takilmiyoruz deyin...
Üc yillik bi iliskide böyle seyleri bile konusup güzelce tartisamiyosaniz(kavga etme anlaminda degil) zaten aranizda bi iletisim bozuklugu var demektir, ozamanda ilk önce buna bi cözüm bulmalisiniz bence...
aynı okulda olup aynı çevreyi paylaşmamak büyük başarı olmalı sanırım...:44:
benimde ilişkim var ve hiç bi zaman bana bana arkadaşlarım şurda gel bizde gidelim demedi
ben dedim mi? hayır bende demedim birazcık kıskancımda
bir iki defa karşılaştık arkadaşlarıyla sadece o zaman vakit geçirdik
sosyal medya hesaplarından bile sizi bilen biliyodur bence saklamak gibi bi çabası olduğunu düşünmüyorum
ya ama ben ona gercekten cok guveniyorum boyle bisey dusunerek beni baskalarindan sakliyo olmasi fikri canimi cok yakiyoya eger gercekten baskalarina tekim imaji vermek istiyosa arkadaslari benden haberdar ama o kadar da degil arada mesela onlarlayken ariyorum arkadan sesleri geliyo selam soyle falan diye duyuyorum ama hic tanismadim bu kisilerle.
Ayrica canim o eski sevgilinden bu sebbepten oturu mu ayrildin?
bazı ortamlara sokmak istemiyorsa vardır bir bildiği. ilişkiye arkadaşlar karışırsa olmuyo mutlaka sorunlar çıkıyo. seni beğenmese o kadar uzun süre birliktelik olmazdı bence sııntı apam direk yüzyüze konuş. konuşmadan anlayamazsın
ben de hep bu zamana kadar vardir bi bildigi dedim ama haklisin kendime sikinti yapmaktansa en iyisi alip konusmak.
kendinden emin degilse ve beni hayatina dahil edemiosa neden 3 yildir birlikte ki benle? ve surekli de seneye yazin sunu yapariz sonra suraya da gideriz, okul bitince soyle yapariz beraber falan modunda. gelecegimiz oldugunu dusunuyor yani. boyle dusundugu halde beni neden hayatina dahil edememis olsun ki?
ben kesinlikle sizin sevgiliniz böyledir demiyorum diyemem siz daha iyi tanırsınız ama şu kadarını söyeleyebilirim yaşamış biri olarak.. 5 yıl süren ilişkimde çoğu zaman ben istemesemde kimseyle tanıştırılmadım çok değer veriyodu seviyordu evlenicektik..hiçbir problem yoktu yani öyle sanmışım.. ne oldu yine ortada hiçbirşey yokken en umulmadık anda terkedildim..
ve tekrar söylüyorum kesinlikle genelleme yapmıyorum her erkek böyle değildir ama bende bunu yapabilceğini hayal dahi edemezdim..3 yıla 5 yıla bakmıyor bu işler..
umarım sizin sevgiliniz gerçekten iyi olan kesimdedir.
bencede başkalarına başım bağlı mesajı vermek istemiyo.
benim eşim benden önceki kız arkadaşıyla 5 yıldır birliktelermiş ve bırak tanımayı kimse kızın varlığını bile bilmiyo. o sırada birsürüüüüü kızla çıkıp ayrılmış. aldatıp durmuş senelerce. belki seninkide sana takıyodur boynuzu bu vesileyle. 3 yıldır biirliktesiniz madem artık rahatça konuşabiliyosunuzdur. suratına say bir bir neden çekiniyosunki.
bide şöyle düşün belki arkadaşlarıyla tanışsan pişman olacaksın. Ben eşimin bi arkadaşından hoşlanmıyordum düğünümüzdede çıktı geldi moral falan bırakmadı bende keşke hiç tanışmasaydım dedim:)
ya iste benim derdim zaten illa arkadaslariyla tanismak takilmak degil ki biz zaten basbasa cok mutluyuz. ama bi sebebi olmali dimi :/ bu konuyu nasil acicam konusurken onu da bilmiyorum. nasil girmeliyim konuya?
Kızlar lütfen yorum yapın dışardan fikir almaya çok ihtiyacım var :/
Erkek arkadaşımla ilişkimiz gerçekten çok güzel gidiyor,herşey yerli yerinde.3 yılı geçkin bi ilişkimiz var.Beraber çok eğleniyoruz,birbirimizi çok da iyi tanıyoruz,aynı üniversitedeyiz ben ondan bi yıl önce başladım,herşey güzel gidiyor ama hep başbaşayız. 3yıldan fazla oldu bi kere bile bi yere arkadaş ortamıyla beraber gitmedik. ben ona bi kaç kere teklif ettim bak su arkadaşımın doğumgünü var gel sen de beraber gidelim falan diye. ben tanımadığım insanlarla napıcam sıkılırım deyip geçiştirdi. bi kaç kez bu tarz tekliflerde bulundum ama hep bi bahane bulup sıyrıldı işin içinden. şimdiye kadar da hiç bana şu arkadaşlarımla şuraya gidicem sen de gel tanışmış olursun hem demedi. Şimdi böyle anlatınca bunu mu dert ettin diyceksiniz ama gerçekten nedenini bulamıyorum bi türlü.
uzun bi ilişki ve devamı olduğuna da inanıyorum inş. o da inanıyor. ama neden beni arkadaşlarıyla tanıştırmıyo anlayamıyorum.Okulda falan birileri bizi beraber gördüğünde tanıştırıyo tabi ama hiç kendi seni birileriyle tanıştırıyım demedi. Ben de istiyorum böyle topluca bi arkadaş grubuyla bişeyler yapalım bi yerlere gidelim falan. zaten öyle aşk böceği gibi dolaşan bi çift değiliz gayet arkadaş gibi takılabiliyoruz. ama hep başbaşayız. hayatımızda başkası yokmuş gibiyiz resmen ve aynı okuldayız yani düşünün.
aklıma olur olmaz şeyler geliyo, ya beni beğenmiyosa diyorumya beni yanına yakıştırmayıp benden çekiniyosa arkadaşları beni beğenmez diye düşünüp acaba bu yüzden mi beraber takılmamızı istemiyo :'( ama öyle olsa şimdiye kadar neden benle birlikte olsun ki ve beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum,görebiliyorum. hayır çok güzel değilim belki ama öyle çirkin ve bakımsız bi kız da değilim ki hem beni o bu şekilde sevebiliyosa sorun ne anlamıyorum?
ama bunları düşündükçe de çıldırcak gibi oluyorum(
ve bunu onla paylaşamıyorum, sen beni yanına yakıştıramıyo musun demek biraz kendini ezmek oluyo ve gururum kırılıyo açıkçası
yardımcı olun lütfen. erkek arkadaşım neden böyle yapıyor sizce?
ve ben nasıl bi tavır takınmalıyım?
eğer kendi görüşüp sizi yanında istemiyorsa bir sorun var derdim ama kendide çıkmıyormuş canim bence sorun etme çünkü dışarda takılcağınız çiftlerin kafa dengi olması gerek v.s. bunları düşünüyor olabilir veya tek arkadaşınız sizin yannda rahatsız olcağınıda düşünebilir:44: kaç yıl olmuş bence hiç öyle düşünme hem ne güzel işte birlikte bu rahat durumlarınızn tadını çıkarın okul bitince çok ararsınız bu günleri kendimden biliyorum :)
Bu durumun aynısını yaşıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ve aynı üniversitedeyiz.
Bir kaç arkadaşıyla iki üç kelam etmişliğim var. O da benim yakın bir kaç arkadaşımı tanıyor ama sadece karşılaştıklarında merhaba'laşıyorlar...
Onun dışında ben sevmem sevgilimi alıp arkadaş ortamıma sokmayı. Arkadaşlarımın sevgilileriyle öyle çift çift gezmeyi.
Yapanlara lafım yok ama ben saçma buluyorum. O nedenle yapmıyorum.
Üstelik sevgilimin yapısı çekingen. Gezmeyi tozmayı seven bir insanda değil. Ortamlarda rahat davranamıyor.
Sevgilimi iyi tanıyorum, huzursuz olacağı bir ortam yaratmıyorum.
Ne yani bunları yapmıyorum diye sevgilimi boynuzluyor muyum? Bu nasıl bir itham yahu. İlişki özeldir. İlle de çift çift gezmek, arkadaşlarla görüşmek şart mıdır?
Bizde hep başbaşa görüşüyoruz ve ben bu durumdan çok memnunum.
Benden utandığını, beğenmediğini ya da saklamak istediğini de düşünmüyorum açıkçası. Bende o şekilde düşünmüyorum ona karşı.
Zaten bizi bilen iyi biliyor. Bence içini ferah tut. Sevgilini tanıyorsan, çekingense onun karakterine göre davran. Huzursuz olacağı ortama sokma. Çift çift gezmek çok da hoş bir şey değil bence. İlerde evlenirseniz şayet, o zaman tam bir çift olacaksınız zaten. Her şeyi birlikte yapacaksınız. Arkadaş ortamlarınız da ayrı oluversin şimdilik. Bir şey olmaz.
zaten ben de cift cift gezme taraftari degilim ki. ama mesela bazen okulda senlik oluyo eglence oluyo hep beraber yakin arkadaslarimla takilirken o da yanimda olabilsin istiyorum. ama sanirim dedigin gibi o boyle bi durumda kasiliyor. yanimizda baskalari varken rahat olamiyo sanirim.
ayni durumu yasayan birinden dinlemek icimi rahatlatti. valla cok sagol
boyle soyleyince de sanki yediremedigi icin inkar ediyomus gibi oluyorum ama erkek arkadasim kisilik olarak boyle bisey yapcak biri degil. aldatmak falan buraz ahlaksisliga giriyor ve oyle biri olmadigini biliyorum.
o ihtimali varsaymiyorum acikcasi ama yine de sagol.
ayrica boyle biseyi esinin sana anlatmis olmasi da epey trajedik bi durum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?