Kızlar lütfen yorum yapın dışardan fikir almaya çok ihtiyacım var :/
Erkek arkadaşımla ilişkimiz gerçekten çok güzel gidiyor,herşey yerli yerinde.3 yılı geçkin bi ilişkimiz var.Beraber çok eğleniyoruz,birbirimizi çok da iyi tanıyoruz,aynı üniversitedeyiz ben ondan bi yıl önce başladım,herşey güzel gidiyor ama hep başbaşayız. 3yıldan fazla oldu bi kere bile bi yere arkadaş ortamıyla beraber gitmedik. ben ona bi kaç kere teklif ettim bak su arkadaşımın doğumgünü var gel sen de beraber gidelim falan diye. ben tanımadığım insanlarla napıcam sıkılırım deyip geçiştirdi. bi kaç kez bu tarz tekliflerde bulundum ama hep bi bahane bulup sıyrıldı işin içinden. şimdiye kadar da hiç bana şu arkadaşlarımla şuraya gidicem sen de gel tanışmış olursun hem demedi. Şimdi böyle anlatınca bunu mu dert ettin diyceksiniz ama gerçekten nedenini bulamıyorum bi türlü.
uzun bi ilişki ve devamı olduğuna da inanıyorum inş. o da inanıyor. ama neden beni arkadaşlarıyla tanıştırmıyo anlayamıyorum.Okulda falan birileri bizi beraber gördüğünde tanıştırıyo tabi ama hiç kendi seni birileriyle tanıştırıyım demedi. Ben de istiyorum böyle topluca bi arkadaş grubuyla bişeyler yapalım bi yerlere gidelim falan. zaten öyle aşk böceği gibi dolaşan bi çift değiliz gayet arkadaş gibi takılabiliyoruz. ama hep başbaşayız. hayatımızda başkası yokmuş gibiyiz resmen ve aynı okuldayız yani düşünün.
aklıma olur olmaz şeyler geliyo, ya beni beğenmiyosa diyorum
ya beni yanına yakıştırmayıp benden çekiniyosa
arkadaşları beni beğenmez diye düşünüp acaba bu yüzden mi beraber takılmamızı istemiyo :'( ama öyle olsa şimdiye kadar neden benle birlikte olsun ki ve beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum,görebiliyorum. hayır çok güzel değilim belki ama öyle çirkin ve bakımsız bi kız da değilim ki
hem beni o bu şekilde sevebiliyosa sorun ne anlamıyorum?
ama bunları düşündükçe de çıldırcak gibi oluyorum
(
ve bunu onla paylaşamıyorum, sen beni yanına yakıştıramıyo musun demek biraz kendini ezmek oluyo ve gururum kırılıyo açıkçası
yardımcı olun lütfen. erkek arkadaşım neden böyle yapıyor sizce?
ve ben nasıl bi tavır takınmalıyım?