Erkek arkadaşım beni neden başkalarıyla tanıştırmıyo :/

iyidebananeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
181
14
43
34
İstanbul
Kızlar lütfen yorum yapın dışardan fikir almaya çok ihtiyacım var :/

Erkek arkadaşımla ilişkimiz gerçekten çok güzel gidiyor,herşey yerli yerinde.3 yılı geçkin bi ilişkimiz var.Beraber çok eğleniyoruz,birbirimizi çok da iyi tanıyoruz,aynı üniversitedeyiz ben ondan bi yıl önce başladım,herşey güzel gidiyor ama hep başbaşayız. 3yıldan fazla oldu bi kere bile bi yere arkadaş ortamıyla beraber gitmedik. ben ona bi kaç kere teklif ettim bak su arkadaşımın doğumgünü var gel sen de beraber gidelim falan diye. ben tanımadığım insanlarla napıcam sıkılırım deyip geçiştirdi. bi kaç kez bu tarz tekliflerde bulundum ama hep bi bahane bulup sıyrıldı işin içinden. şimdiye kadar da hiç bana şu arkadaşlarımla şuraya gidicem sen de gel tanışmış olursun hem demedi. Şimdi böyle anlatınca bunu mu dert ettin diyceksiniz ama gerçekten nedenini bulamıyorum bi türlü.
uzun bi ilişki ve devamı olduğuna da inanıyorum inş. o da inanıyor. ama neden beni arkadaşlarıyla tanıştırmıyo anlayamıyorum.Okulda falan birileri bizi beraber gördüğünde tanıştırıyo tabi ama hiç kendi seni birileriyle tanıştırıyım demedi. Ben de istiyorum böyle topluca bi arkadaş grubuyla bişeyler yapalım bi yerlere gidelim falan. zaten öyle aşk böceği gibi dolaşan bi çift değiliz gayet arkadaş gibi takılabiliyoruz. ama hep başbaşayız. hayatımızda başkası yokmuş gibiyiz resmen ve aynı okuldayız yani düşünün.

aklıma olur olmaz şeyler geliyo, ya beni beğenmiyosa diyorum ya benden çekiniyosa arkadaşları beni sevmez diye düşünüp acaba bu yüzden mi beraber takılmamızı istemiyo :'( ama öyle olsa şimdiye kadar neden benle birlikte olsun ki ve beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum,görebiliyorum. hem beni o bu şekilde sevebiliyosa sorun ne anlamıyorum? insanlarin fikirleri bu kadar onemli mi?
ama bunları düşündükçe de çıldırcak gibi oluyorum (
ve bunu onla paylaşamıyorum, acikcasi biraz da gururum kiriliyor. ama malesef o bunun farkinda degil.
yardımcı olun lütfen. erkek arkadaşım neden böyle yapıyor sizce?
ve ben nasıl bi tavır takınmalıyım?

Son düzenleme:
Belki de başka sevgilileri de vardır
Her şey olabilir yani
Yoksa neden hic insan içine cikmiyor seninle.
Tanumadigim insanlarla konusmayi sevmiyorum demek klasik bir bahane

sakın sen beni yanına yakıstıramıyor musun deme bosuna.
oyle bir dusuncesi varsa bile bu sana karsı durust olmayan birinin egosunu oksamaktan baska bir ise yaramaz.

erkek arkadasının belki arkadası yoktur. tanıdıgı insanlar olabilir ama sabit bir ark. grubu olmaması nedeniyle tansıp hepberaber etkinlik yapamıyorsunuzdur. yeni aynı asosyollik nedeniyle senin arkadaslarınla da tanısmak istemiyordur. ki bu bence cok mantıklı. kendi arkadaslarını cekemeyen adam seninkileri hic istemez.

tabi diger ihtimaller, memleketinde eskiden beri cıktıgı bir kız var seni arkadas ortamına sokup ona laf gitmesini istemiyor.
ya da kendi arkadas ortamıdna uzun suredir hoslandıgı bir kız var, ona basım baglı mesajı vermek istemiyor.
bu soruların cevabı bizden ziyade erkek arkadasında, 3yıl ya! birkac hafta ay degil, yıllar gecmis...

tekrarlıyorum, yakıstıramıyor musun deme. sen guzelsin. degerlisin. begenmeyen gitsin kardesim

Hiiimmmmmm, 3 hafta degil , 3 ay degil ,
kos koca 3 yil !!!!!

Arkadaslariyls tanistirmiyo peki ya Ailesiyle tanistinmi??

Benim sevgilim bana bunu yapsa, ustelerdim...
cunku birseyler yolunda gitmiyo demekki...
ya hayatinda baska biri var, ya uzakta nisanlisi
Felan var!! Varda var.. biz sana simdi olumlu olumsuz , bintane
Sey soyleriz , ama sevgoline sorman lazim..

eger Ailesiyle de tanismadiysan , ozaman
var bisey.....

İnan böylesi daha güzel.
Yok sevgilim neden masada benim yanima oturmadi karsima oturdu.
Yok falancinin sevgilisi gece boyunca dizdize goz gozeydiler.
Yok filanca arkadasimin falanca arkadasi sevgilime bakti.
Yok şu
yok bu.

En iyisi böyle olmak kanimca.

Son düzenleme:
Benim 2 buçuk yillik bi ilişkim var ama ben ailesiyle tanistim hatta sulalesiyle tanistim nerdeyse arkadaş ortamina pek sokmaz amaa yinede tanirim hepsini öyle özellikle felan pek bulusmuyoruz arkadaşlarıyla ama görünce hepsiyle beraber girgir şamata yapariz acikcasi 3 yillik bi ilişkide boyle yapmasi anormal :26: tavrina gelince bence ona bu durumdan rahatsiz olduğunu çok net şekilde belirtmelisin bence yani örneğin sen boyle yapiyosun ama benim aklıma hoş şeyler gelmiyo bir nevi güvenim sarsiliyo diyebilirsin en uygun dille ve sakince

Son düzenleme:
Bizde de ben erkek arkadaşın gibiyim.
Hem çok tanışsınlar istiyorum hem de kasıntı bi'ortam oluşur muhabbet dönmez diye amaan onun yerine mis gibi ikimiz buluşuruz deyip erteliyodum.

Ne başka bi'sevgilim var ne de sevgilimi tipsiz buluyorum

erkek arkadasin biraz çekingen olabilir mi ? Bana biraz öyle geldi,belki seni tanistiracagi kalbalik bir arkadas grubu yoktur, ya da sadeece erkeklerden oluşan bir arkadas grubu vardir ve onlarin yanina seninle gitmeyi dogru bulmuyodur, kiskaniyordur belki de. Benim de 8aylık iliskimde, ortak bir arkadasimiz dışında hep ikimiz bulusuyorduk, sevgilim biraz çekingendi arkadas grubu da genelde erkeklerden oluşuyordu bi kaç kez birlikte bi seyler yapmayi teklif etti ama pek hazetmedigim için o arkadaşlarindan ben istemedim.

Gerçi 3 sene diyorsun artik bi cok seyi asmis olmaniz lazım.Onu en iyi sen tanirsin, çekingen değilse gayet kalabalık bi arkadas grubu varsa sen yokken onlarla takilip seni bilinçli çağırmıyosa o zaman durum biraz farkli tabi, o durumda neden diye sorgulamakta haklisin. Ama bana sanki çekiniyormus gibi geldi, dedigin gibi bi begenmeme durumu olsa zaten 3sene seninle ne işi olsun ki ?

Bana erkek arkadasiniz sikmaya gelemeyen, ev kusu gibi geldi...
Fakat uc yil cok uzun bir sure...
Kampuste sosyal biri midir? Bolumden arkadaslari vs. muhabbeti var midir?
Yoksa sadece tek basina takilmaya alismis ve kimseyi de aramayan bir yapisi mi var?
Kendine ait, geyik muhabbeti cevirdigi, takildigi arkadaslari var midir?
Yoksa sadece bolume gider uc bes merhaba merhaba eve mi doner?
Eger bahsettigim gibi sosyal bir kisiyse, ortada mutlaka bir problem var...
Yok eger bahsettigim sessiz sakin kisi ise, sadece alistigi, yogunlukla tek basina oldugu hayatina sizi de dahil etmis ve onun gibi mutlu olmanizi istemis...
Eger durum buysa, cok buyuk bir problem degil, onu biraz da siz yonlendirebilirsiniz ve zamanla bu konuda yapisi torpulenir...

diger ihtimallerin olmadigindan adimdan fazla eminim o yuzden sunmadim bile onlari. baska bi sevgili olma ihtimali yok gercekten ama dedigin gibi belki de yillardir hoslasdigi biri vardir o yuzdendir bana olan sevgisinden emin olsam bile buna anlam veremedikce haliyle insanin aklina feliyo bunlar.
bi de aslinda toplasan 3 bilemedin 4 tane kiz arkadasi vardir onlar da liseden falan topluca ayda yilda bir gorusuyorlar hepsi o.yakin arkadaslari hep erkek.okulda takildigi insanlar da oyle. acaba diyorum beni erkek arkdslarinin arasina sokup gergin bi ortam yaratmak mi istemiyo acaba? sonucta ben de gerilebilirim onlar da

asosyal biri degil kesinlikle ama dedigin gibi arkadas cevresi hep erkeklerden olusuyo.asiri kiskanc biri de degil beni erkek arkadaslarindan kiskandigi icin ortama sokmadigini sanmiyorum, ama belki de erkeklerle ne muhabbet etcek ki diye dusunuyo olabilir evet. kizli erkekli takildigi bi grup var o da suan hazirliktan sinif arkadaslari.onlarla da cok samimi degil arada cagirirlarsa gidiyo falan. kendi bile sik gitmedigi bi yere beni de goturmesi abes kacar zaten. ama ben cagirdigim zaman da gelmiyo kendi arkadaslariyla takilmaya cagirmamasini gectim yani. benim gayet samimi oldugum bi arkadas grubum var mesela bi kere okulda tanistirmistim ama cok kisa bi oturup azcik muhabbet edebilmistik. simdi onlar diyolar ki suraya gidiyoruz aliyi de cagir o da gelsin. bizimkinde tik yok (

bu sorunu masi cozerim peki onerisi olan??

kesınlıkle cok dogru soluyorsun..

konu sahıbıne dıyecegım tek sey ınsan bırıne deger verıorsa arkadaslarıyla aılesıyle mutlaka tanıstırır heleki 3 sene olmus..artık cekınmemesı lazmdı.. benımde eskı erkek arkadasımla 1.5 yıl beraberlıgım olmustu ve 1.5 yıl boyunca ailesini bırak arkadasşarıyla bıle tanısmamstm onun arkadas grubunu anlatırdı hep ordada bi kız vardı herhalde ılgısını cekmıs olacakki onuda anlatırdı bazen.. ama benım aılemı bılırdı o ve sonunda ayrılmıstm ..

neden erkekler arkadaslarıyla tanıstırmaz neden acaba? ya senden baskalarına fırsat vermek yada ben tekım ımajı uyandırmak ıcın. belki arkadaslarının senın varlıgından bıle haberı yoktur nerden bılecen .. erkek bu guvenmek cok zor..

ya ama ben ona gercekten cok guveniyorum boyle bisey dusunerek beni baskalarindan sakliyo olmasi fikri canimi cok yakiyo ya eger gercekten baskalarina tekim imaji vermek istiyosa arkadaslari benden haberdar ama o kadar da degil arada mesela onlarlayken ariyorum arkadan sesleri geliyo selam soyle falan diye duyuyorum ama hic tanismadim bu kisilerle.
Ayrica canim o eski sevgilinden bu sebbepten oturu mu ayrildin?

sikmaya gelmeyen biri evet o yuzden bu konuda cok fazla ustune dusmeye korkuyorum malesef. ama asosyal ve yalniz takilan biri degil.kampuste cok aktif degil ama daha hazirlik bu yuzden oyle yani.suan hazirliktaki kendi sinifindakilerle takiliyo ama cok samimi degiller ve cok samimi olmadiklarindan oturu de muhabbeti acilmadan zaten benim sevgilim var diycek biri degil. belki de yeni arkadaslari bilmiyodur bile beni.Bi fikrim yok bu konuda.
kendi aralarinda acayip geyik muhabbet cevirdikleri samimi oldgu lise arkadaslari var onlar da hep erkek.
onlar varligimdan haberdar ama tanistirmadi.
hadi kendin saapmiyosun arkadaslari da mi demiyo ya "oglum kac yildir sevgilin var hala bizle tanistirmadin" diye. garip ya anlayamiyorum

erkekler sevgilisini arkadaşlarıyla çevresiyle tanıştırmıyorsa kesin orda bir şey çıkıyor..kesinlikle herkes öyledir diyemem ama benim gördüğüm,böyle erkekler henüz kendilerinden emin değiller yani sizi gerçekten hayatlarına dahil edemedikleri için böyleler..genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.. seven insan sevdiğini dünyaya haykırır gizlemez.

kendinden emin degilse ve beni hayatina dahil edemiosa neden 3 yildir birlikte ki benle? ve surekli de seneye yazin sunu yapariz sonra suraya da gideriz, okul bitince soyle yapariz beraber falan modunda. gelecegimiz oldugunu dusunuyor yani. boyle dusundugu halde beni neden hayatina dahil edememis olsun ki?

bazı ortamlara sokmak istemiyorsa vardır bir bildiği. ilişkiye arkadaşlar karışırsa olmuyo mutlaka sorunlar çıkıyo. seni beğenmese o kadar uzun süre birliktelik olmazdı bence sııntı apam direk yüzyüze konuş. konuşmadan anlayamazsın

Oturup acik acik sorun, biz neden normal sevgililer gibi ayda yilda bikere arkadaslarla beraber takilmiyoruz deyin...
Üc yillik bi iliskide böyle seyleri bile konusup güzelce tartisamiyosaniz(kavga etme anlaminda degil) zaten aranizda bi iletisim bozuklugu var demektir, ozamanda ilk önce buna bi cözüm bulmalisiniz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…