Erkek arkadasim benden para istiyor?

Bunda bi anormallik olduğunu düşünüp buralara konu açmışsın kalbin ne yaşıyacağını anlıyor ama hormonların yönetimi baskın çıkınca çıkmaza düşmüşsün. O kadaaar gençsinki daha çook erkek bulursun bırak bunu... adam boşanma durumunda alacağı aksiyonu bile planlamış bunu dehle.

Kaç kaç kaç, evlendikten sonra maaşıma eşim çöküyor boşanayım mı diye konu açarsın

Ve siz hala evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Merhabalar aylar sonra geliyorum, tamamen ayrıldık ve mutluyum. Tabii sadece para konusu yüzünden bitmedi, tatile gidince değişmesiyle bitti. tedavi oluyorum doğrular iliski nedir nasıl yaşanır öğrenmeye calisiyorum. Ondan ara sıra haber geliyor, ama bununla bile ilgilenmiyorum. ne tuhafmış iliskiden çıkmadan insan göremiyormuş ne kadar o iliskide mutsuz oldugunu, suan tatilden dondum ve is görüşmelerim var, obur ay ehliyet icin sürüş derslerim baslicak, hersey yoluna girdi bir sekilde. bana o süreçte desteginiz icin çok teşekkür ederim demek istedim. kendinize iyi bakin ben bakiyorum artık ..

Nitelikli Dolandırıcılıkta yeni level. Çok gözüaçık çıkmış sizinki. Yol ver gitsin bacım. Taze soğan bundan iyidir.

Ne haber geliyor mesela, başlık parası almaktan vaz mı geçmiş?

Sizin paranızı alacaksa sizi de eve ortak etsin o zaman? Dolandırıcı resmen. Nişanlı bile değilsiniz arsızlık resmen

Yerinizde olsam tamam biriktiriyorum vereceğim ama senin evinin kardeşine ait hissesini bana devredersiniz o zaman derdim. Evine ortak edecekse verin. Ki etmeyecek kesin,ayrılırsınız zaten.

Uyanıklara bak,iki kardeş amiyane tabirle binmeye alçak eşşek arıyorlar.

Açıkça seni kullanıyor,dolandırıyor ve halen kafam çok karışık diyorsun..dolandırılmaya meraklı insanlar da varmış...hemen kaç, heryerden engelle,hatta şehir değiştir..

Öyle mutlu oldum ki, hayatın kurtuldu resmen. Darısı gözüne perde inmiş tüm genç kızlarımızın başına.. İnşallah gerçekler tokat gibi çarpmıştır beyefendiye çok vazgeçilmez sanmış kendini.

bi sonraki adım maaşını bana ver sen biriktiremiyorsun

Kız yapma yapma en son evin son kredisi kaldı diyerek benden 10 bin TL istedi iki yıl önce. Geri ödemedi gerçi sevgilim değildi ama erkeklere güvenmeyin. Hoş hiç bir konu da bu insan ırkına sonsuz güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…