Suçlu psikolojisi gibi geldi bana.
Gözlerinle görmüşsünüz işte baktığını.
Niye inkar ediyor ki bakmadım diye
En azından hiç farketmemişim falan diye yalan söyleseydi belki.
Niye bağırıyor ki size?
Size öyle gelmiş derken? Gözlerinizde tıbbi bir sorun yoksa baya görmüşsünüz kaç kere işte. Ve bunu ilk kez mi yapıyor sevgiliniz bilmiyorum ama bu sizde hakikaten problem teşkil ediyorsa koyverin gitsin yok şimdilik idare ederim diyorsanız siz de onun yanındayken kitlenin herifin birine uzun uzun da anlasın bakalım sorarsa tokatı çarpın bi tane ne demek istiyorsun diye böylece içiniz soğur
Bir kere görürsün de birkaç kez olmaz o iş, hem belli böyle koca tepki veren için işin aslı vardır yoksa bir düşünün baktın mı diye sorsanız saçmalama der geçer hele erkek kafası öyle detaylı düşünüp bu nasıl ağır bi laf diye düşünmez böyle birşey içinTam yanımda oturuyordu, ben yanlış görmüş olamaz mıyım göz hareketlerini? O kadar kızdı ki yanlış mı gördüm diye düşündüm
Mal bunlar ya...Kör ilan ediyolar
Sahsi tavsiyem hazir farketmissin koy tekmeyi
bir saniyene bile degmez...ilerde kendine cok ah edersin
Yandan çok sağlıklı görmüş müyümdür baktığını ya of bilemiyorum
aynen. böyle durumlarda perşembenin gelecegi carsambadan belli denir. Adam evliliktede nasıl olacağını koymus ortaya. 2 yıllık evli olacağız 17 ağustosta belki ben bağırmışşımdır ama eişim hiç bağırmaz, bir seferinde şaka ile bağırdı ona ragmen kendimi tutamadım ağladım, adamda şok oldu. kızar elbette ama kısık tonla. sevgilim bağırsa ben ona güvenipte evlenemem açıkcasıBakıp bakmadığını bilemem de, bağırması çok saygısızca. Nasıl bagirtabiliyorsunuz kendinize? Sevgilim bana bağırsa orda bırakır giderim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?