erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

ninja sanırım sevgiliiniz.ben olsam höösstt der iki tane tekme tokatt atar evi terkeder memleketime giderdim.

Ayrilik secenek degil sana gore ok.
Ne diyek. Giyin suslen puslen ozmn.

bir daha görmemek üzere git bence,bunda ne sevgi,ne saygı var.kötülükten başka bir şey göremedim ben bu ilişkide.

sevgilin felan de değil..siz evli gibiymişsiniz zaten adamda artık bıkmış..gözler başka kapıya..

Şöyle bir şey de var,
Siz ona tokat atarak "ben bu ilişkide şiddete yer veriyorum" demişsiniz farkında olmadan. Onun sizi dövmesi kadar sizin tokadınız da çok yanlış. Sizin ilişkinizde SAYGI kavramına dair bir şey göremedim ben. SAYGI'nın olmadığı yerde sevgi önemini yitiriyor zaten.

Sizin kendinize de saygınız yok şiddeti kabullendiğiniz için.

Şu konuya bakıp da kimse size destek olup sevgilinizi kötülemez. Sizinle birlik olup sevgilinize saldırmaz. Çünkü sağlıklı bir yaklaşım yok ikinizde de.

Nasil yasadiklarinin geri donusu yok. Zaten evli gibi beraber kaliyormussun simdiden de dayak yemissin. Bu iliski bir yere gitmez ayril.

bu nasıl aşk ya tekmeli tokatlı. çok ihtiraslısınız ...

ne saçma yorumlar var yahu
size ne, nikahı kıyıp kıymayacagını kk'ya mı soracaktı?
öyle ya da böyle sevdigi kisi tarafından darp var.
bir haketmissin denilmedigi kalmıs.

konusu sahibi,
ne yasadınız bilemem,
ancak evli olsanız bu kisiyle beraberlige devam mı edeceksiniz?
gidin bir "babamdan nefret ediyorum" baslıklı konuya goz gezdirin,
gelecekteki cocuklarınıza bu kisiyle iliskiyi sürdürerek nasıl bir gelecek hazırladıgınızı gorun.
hala ucakmıs da, gidecekmis de... bahanelerin arkasına sıgınıyorsunuz.
kendi geleceginizi karartmak sizin tercihiniz, fakat ona dahil edeceginiz cocukların da hayalini kuruyorsanız en azından onlarınkini karartmayın.

Lutfen ayrulin dayak atiyor ne demek bu grursuzluk degil cok m.. ca davranmissin ozur dilerim ama

Caresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
Neden caresizsin o adamla gobek bagin mi bagli ?? Dunyada adam mi yok ya !? Birak gitsin birde cocuklara ders anlaticak o adam ! Ogretmen olmus ama adam olamamis . Aslinda suc sizde . durmayin ordada !!

Şiddet uygulayan adamın yanına birgün bile durmazdım.
Bir de tavır yapacak ve ben buna katlanacağım, asla!!!!!!!
Neden caresizsin o adamla gobek bagin mi bagli ?? Dunyada adam mi yok ya !? Birak gitsin birde cocuklara ders anlaticak o adam ! Ogretmen olmus ama adam olamamis . Aslinda suc sizde . durmayin ordada !!
Bir kesilmedi göbeğim aptalliklarimin cezasini cektim sadec

Bazen öyle üsluplara denk geliyorum ki gerçekten bunu yazan hemcinsim mi diye düşünüyorum, kahve ağzıyla yazılmış gibi sanki
Lütfen üsluplara dikkat edelim.

Beni anladiguniz icin tesekkur ederim.ben kimseden hakaret duymak icin acmadim bu konuyu anlamadigim bisey var herkes mi mukemmel kimse mi hata yapmadi aranizda kimsenin beyninin durdugu dusunemedigi cikmazda hisettigi zamanlar olmadi ben miyim bi tek?sadece fikir aliyorum sizden kimse bu kadar yüklenmesin.ben ona vurarak hatabyaptim ama sevmistim onu bu yuzunu bilmiyordum

Nasil yasadiklarinin geri donusu yok. Zaten evli gibi beraber kaliyormussun simdiden de dayak yemissin. Bu iliski bir yere gitmez ayril.
Iliski yaşadığımdan bahsediyorum.pismanim evet ama yasadim aci gercek bu yükünün bu kadar agir olacagini bilemezdim

Arkadaslar tazacaklarini yazmislar daha bir sey demeye gerek yok ama sizin iliski coktan bitmis ve sizin zorunuzla ilerliyor gibi geldi bana. Yani sizi doven birinden ilgi sefkat beklemek ne demek...

sen otur dayagını ye
bide üstüne yemek
tatlı kahve dayagın üstüne şakamısın arkadaş sen
adam hem dövüyor hem suratına bakmıyor sen daha gidip adama yapışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…