erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Kınamak istemem leştirmek istemem ama üniversite okuyan bir gencin bu kadar saçma sapan davranabilmesini anlayamıyorum.
yahu titre ve kendine gel. Sen şimdiye kadar o zar mıydın ki şimdide o yok diye hiç olasın? beynin yok mu kişiliğin yok mu? O zar seni sen yapan şeylerin kaçta kaçı ki sen böyle düşünebiliyorsun. enteresan işler bunlar.

Bin kere beğen butonu yok o yüzden alıntıladım :)
Her haltı yerken üzerine de tatlı niyetine dayak yerken bir şey yok, sonra ne yapıcam ben, vah vahh
Biz yırtınıyoruz kadına şiddet dursun diye ama bakıyorum bizim kadınlar şiddete koşuyor, bu nasıl iştir anlamadım
Adam dövmüş, biraz da yüz verse sarılacak kızımız, ne yapayım diye soruyor ay aklımı yiyeceğim yaa
Bizde mi boyleydik diyorum yok ıh bulamıyorum yeminle akıl ve zaman ters orantı almış başını gidiyor.

Şiddet uygulayan adamın yanına birgün bile durmazdım.
Bir de tavır yapacak ve ben buna katlanacağım, asla!!!!!!!

tekme tokat dayak yedim diyor üstüne bi de hala istediğim sevgiydi napmalıyım diyor :KK53:
biraz daha tekme tokat dayak yemelisin belli ki itilip kakılmak tatlı gelmiş :KK53:

Güzelim zar dediğin önemli değil
onurunu kaybetme yeter dicem ama
yeteri kadar ayaklar altına almışsın

Cek restini kapiyi cek git zaten adamsa seni oyle birakmaz ha adam degilse ki degil belli adam olan kendinden daha gucsuz birine vurmazdi bu adam agzinla kus tutsan almaz seni

Tek istedigim sizden bu adamdan ayrilma surecine gigirrke basarabilirim dmi hatalarimin surejli yuzume çarpmasından korkuyorum ben bu konuda sizden mabevi destek icin actim bu konuyu yoksa zatrn ayrilicam boyle devam edemez hayatim

inanın bu hakaretlere, itilip kakılmaya, aşağılanmaya harcadığınız efordan çok daha azını harcayarak kendinizi toplarsanız. olmadı psikolojik destek alır ilk dönemi atlatırsınız. gönderin gitsin bu terbiyesizi.

benim anlamadığım neden hala o evde durduğunuz? istemediği aşikar.gelinebilecek en kötü noktaya gelmişsiniz bence bi an önce kendi gururunuzla o evi terketmelisiniz

işin var gücün var ne bu adamla bu çileyi çekiyorsun sen ya bırak git sende

bu kadar yüz göz olup neyin sevgisi neyin aşkı
Ask yok zaten
inanın bu hakaretlere, itilip kakılmaya, aşağılanmaya harcadığınız efordan çok daha azını harcayarak kendinizi toplarsanız. olmadı psikolojik destek alır ilk dönemi atlatırsınız. gönderin gitsin bu terbiyesizi.
Oyle yapacam insaallah

Cek restini kapiyi cek git zaten adamsa seni oyle birakmaz ha adam degilse ki degil belli adam olan kendinden daha gucsuz birine vurmazdi bu adam agzinla kus tutsan almaz seni
Alsa da degisecek mi sanki bi kere vurmayo gec buna yeltenen insan icin devami gelecektir

Kınamak istemem leştirmek istemem ama üniversite okuyan bir gencin bu kadar saçma sapan davranabilmesini anlayamıyorum.
yahu titre ve kendine gel. Sen şimdiye kadar o zar mıydın ki şimdide o yok diye hiç olasın? beynin yok mu kişiliğin yok mu? O zar seni sen yapan şeylerin kaçta kaçı ki sen böyle düşünebiliyorsun. enteresan işler bunlar.
Benim burdan size seslenmem d3stek istemem buvyuzden buyudugum ortam dar goruslu insanlarin oldugu bi yer.uni okudum seneye insaallah isimi elime alacam ogretmen olacam ama yine de bazen korkuyorum sanki herkes nü u biliyor dialanacakmisim gibime geliyor

Lutfen kimse yargilamasin kimse istemez boyle bi durumu bende biliyodum cekip gitmeyi ama ada i

Kimse elestirmesin lutfen caresizim cekip gitmek hatta bu kadar gurursuzlugumu dusununce olmeyo bile dusunuyorum ama caresizim yasadıklarımizin geri donusu yok

Yanlış anlamayın ama evlenmeden bu kadar ne yaşadınız?

Tüm yorumları okuyamadım.
Burada erkek arkadaşına suç bulmuyorum. Ha evet iyiki dövmüş demek istemiyorum. Ama sende onun yaptığını yapmışsın. Dayaksa seninki de dayak.
Ha çok kızdığı için yapmıştır, sabrı taşmıştır tek seferliktir onu en iyi sen ölçüp biçeceksin.
Ben de eşimle bir kez böyle birşey yaşadım. Ama tekrarına hiç birimiz izin vermedik.
Güveniyorsan inanıyorsan evet ama aklında acaba varsa sakın kendini

ben ona tokat attım oda beni tekme tokat dövdü sonra özür diledik vs.. siz neler yaşadığınızın farkında mısınız acaba hala bir de sevilme peşindesiniz o adam tarafından.garip...

Alsa da degisecek mi sanki bi kere vurmayo gec buna yeltenen insan icin devami gelecektir
Mutlaka devam edersen o dayagi misliyle yiyeceksin ama carem yok bi hata yaptim diyorsa da dedigim gibi cekip gideceksin ki senin ona muhtac oldugunu dusunmesin

Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum

Ben hak adalet demiyorum zqten sadece gucsuzdum düşünemiyordum merak ediyorum herkes mi mukemmel kimse sevrkeb gozu kor olmadi mi

Mükemmel değilim de hiç sizin durumunuza düşmedim, herhangi bir cinsin düşmanı da olmadım, övünülecek bir şey değil çünkü bu. Yaptıklarınızın cezasını falan çekmiyorsunuz önce bu saçma sapan düşünceden kurtulun. Düşündüğünüz gibi hareket etmeye devam etmemişsiniz sadece. Yoksa pek ala da hala henüz bağırılmamış bir insan olarak kalabilirdiniz, neyse.

Bir an önce biletinizi alın, eşyalarınızı toplayın, normalde nerede yaşıyorsanız oraya dönün. Sosyal medya hesaplarını hattınızı falan kapatın, yapabiliyorsanız adresinizi değiştirin. Ona size ulaşılabileceği bir şey bırakmayın, bunu da umarım gerçekten size ulaşmaması için yaparsınız, kaçan kovalanır mantığıyla değil. Ondan sonra yeni sayfa açmış gibi hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz. Şu an yaşadığınız hayat değil, böyle benzetmelerden çok hoşlanmıyorum ama etinden sütünden faydalandıkları hayvanlara daha iyi davranıyorlar aman bir yerine bir şey olmasın diye gözlerinin içine bakıyorlar.

Tüm yorumları okuyamadım.
Burada erkek arkadaşına suç bulmuyorum. Ha evet iyiki dövmüş demek istemiyorum. Ama sende onun yaptığını yapmışsın. Dayaksa seninki de dayak.
Ha çok kızdığı için yapmıştır, sabrı taşmıştır tek seferliktir onu en iyi sen ölçüp biçeceksin.
Ben de eşimle bir kez böyle birşey yaşadım. Ama tekrarına hiç birimiz izin vermedik.
Güveniyorsan inanıyorsan evet ama aklında acaba varsa sakın kendini

Yanlış anlamayın ama erkeklerin kadına gösterdiği şiddetle tam tersi aynı şey değil. Burada zaten erkeğinki tekme tokat yani karşılaştırılabilir değil ama genel olarak söylüyorum ben.

Sıklet farkı gibi. Yani çok uzun yazmak da istemiyorum ama bir erkek bir kadına vuramaz kolay kolay, eğer o zihniyeti taşımıyorsa. Tabu gibi biraz. Kadın da vurmamalı elbette ama aynı etkiyi yaratmaz.

Şablon olarak bile kadının erkeğe vurması komik bulunur genelde. Ben hiç de komik bulmuyorum ama aynı şey de diyemem ikisi için.

Kalkıp yanına gidiyorsun. Adam seni baş üstünde tutacağına dövüyor.

Onun senin peşine düşüp yana yakıla af dilemesi gerekirken sen hala onun ilgisizliğini dert ediniyorsun. Adam gelip sarılsa sen o dayağı sindirecek misin? Pes...

X