erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Ben hak adalet demiyorum zqten sadece gucsuzdum düşünemiyordum merak ediyorum herkes mi mukemmel kimse sevrkeb gozu kor olmadi mi

Dayak yemeye devam etmelisin. Seni sevmeyen istemeyen bu adama sikica yapismalisin, asla birakmamalisin. Seni sevmedigini belli etse de , kotu davransa da umursamamalisin, aynen devam.
Ne diyim bu yoruma ek olarak.. Denecek herşeyi demiş. Yani benim merağımda şu ki acaba deli mi dürttü seni, dışarısı aşkı hakeden erkek kaynıyor ama sana dayak yemek tatlı geliyor, aşkı yaşamak yerine.. Kadınlık gururunuzu ve canınızı bu kadar ucuzlaştırmayın.. Yerinde olsam o tokattan sonra ana avrat sövüp çıkar giderdim. Gurur, birazcık gurur. Tüm ihtiyacımız olan sadece bu.

Ya arkadaşlar kızcağız da ayrılmak istemiyorum dememiş olayların farkında. Canım bak anlıyorum insan psikolojisi bazen böyle açmazda bırakabiliyor insanı. Zaaflar,boşluklar,aşırı bağlanma... seni çok zorda bırakmış ama korkma hiç. Yapamayacağın bişey değil ayrılmak. Sonrasını düşünüp iradeni kırma.

Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum

Hayatta yaptığımız kötülüklerin gün gelip bizi bulacağına bir şekilde inanırım da bu dediğiniz çok saçma. Tabi ki sizin yaşadıklarınızı yaşayanları kınamalısınız. Kendinizi de kınayın. Aynı şeyi bir gün kızınız yaşarsa da onu tutun bu hayattan kurtarın bir zahmet.

bazıları olaya değil de sadece cinsellik yasanmıs olmasına takılmış, gülüyor, eğleniyor kendi dünyasında birileri cinsellik yasıyor ve sorunlu ilişkisi oluyor diye, her seyi yasamıssın adamın koynuna girmişsin hahaha git operasyon yaptır bilmem ne. sen yasamıyor olabilirsin, burda erkek arkadaşıyla birlikte yasayan bir suru değerli üye var. saygılı olmayı ne zaman öğreneceğiz acaba?

ya bu üniversiteli daha evli nişanlı olmayan kızların sevgilisinden dayak yediği halde kabullenmeleri tekrar bir özüre barışacak olmaları kendilerini ve gururlarını hiçe saymaları bir gün beni çıldırtacak
aynı modelden benim üniversitede arkadaşlarım vardı
tabi ki diğer kadınında şiddeti kabul etsin demiyorum
ama evli üç çocuklu işsiz annesi babası arkasında olmayan kadınları bir nevi anlayabiliyorsun onlarda bile niye o evde oturuyor diye kızıyorum
burada ne denir
birde kimseyi kınamak bizim harcımız değil ama bizdeki beraber yaşamalara sırf bu yüzden karşıyım ben
erkeklerin bir kez beraber olduk vuhuu artık bana muhtaç istediğim itliği yapabilirim deyip karısına yapamayacakları zulmü yapması
kadınların ise artık evlenene kadar o adamın bir nevi köleleri olmaları
geçen bir konuda açılmıştı beraber yaşamakla ilgili ordada aynı şeyi söyledim beraber yaşayan insanlar işin sonunda evlenmeyeceğini de düşünüp ona göre karar vermeli
bu düşüncede olanlara beraber yaşamayın siz sakın bacım diyorum

Uçağa binmeden önce değil evine sağsalim var hiçbir şey demeden ayrıl yazmışlar okuduklarınızı anlamıyor musunuz??
Uçağa binmeden önce söylediğinde "Yapma etme lütfen aşkım affet " diyeceğini mi düşünüyorsunuz
Bu adam sinirle tutup kolundan o an götürse dövse bıraksa ormanda kim kurtaracak
Evinize gidin güzelce ayrılın

istedıgım sadece sevgiydi dıosun dıosunnn!!bence istedıgın sevgıdenonce saygı gelsın lutfennn..senı bilmem tanımam yazdıklarından yola çıkarak dıyorum kı neden değerini hissettirmeyen biri olmasınn. hayatında...yasın kacc ??hemen aıleler gırmiş araya falann..hos bılsınler çokta önemli degill..dayak yıyosun yanına gıden sen oluyosunn vee ağlayarak yanında uyumaya calısıyosunn...sen bayansınn lütfen bıraz daha dikk durrr..dık dur kı o senın etrafında donsunnn...ve senn hala onun yanındasın..cık gıtttt evden hala bekliyosunn onun nazını edasını...cekıyosunnnnn...ve sendede nasıl bı rahatlık nasıl bi genişlik varsa beraber eğlenmeye arkadaşlara gıdıyosunn..veee senı ordada arkadaşlarının yanında senı rezıl rüsva edıyooo..bence yapman gerekenn hemen o evden ayrılll....onuda hayatından cıkarr..okuyomussunn hayatına yonn verr..senı seven değer verenn değerini fazlasıyla sana hıssettıren bırıyle beraber oll..bak canımm sızın en güzel yıllarınızda bılee senın burnundan getiren döven ağlatan biri ılerde neler yapmaz kı acaba...hayattt senınnn ısterr devamm ettt ıster hemen cıkk o evden...sen onaaa fırsatt vermıyosunn benceeee ılıskınızde anladığım kadarıylaa hep böle devam etti..bırak o gelsın senın yannaa..o alttan alsın herseyı.sana ders olsun bi daha ki ilişkınde fırsat verrr karsı tarafa...

O seni sevmiyor önce bunu görmeyi denemelisin.

Ben hak adalet demiyorum zqten sadece gucsuzdum düşünemiyordum merak ediyorum herkes mi mukemmel kimse sevrkeb gozu kor olmadi mi

herkes kör de olabilir ancak bu sizin dayak yiyip devam etmenizin dogru oldugu anlamına gelmez.
arkadaslarınızın ne dedigi veya nasıl vakit gecirdiginiz muhim degil.
isterse 10yıllık kocanız olsa, siddet var mı hatta bunu fizikel olarak da gostermekten cekinmemis mi? tamam, olay orada bitiyor.

evli olsaydınız darp raporu alın, bosanın derdim. sevgilisiniz, ayrılın. bu kadar basit.
ustune dusunmenize bile gerek yok.
zamanla duzelecek birsey durum da yok ortada ya da beklemenize degecek. bundan zevk alıyorsanız birsey diyemem, mutlu mesut devam edin.
cocuklarınız olur, esşiniz agresiftir ne yapsam diye sorsanız durum farklı.
şu an üstünde düsündügünüz her saniye bile gereksiz zaman kaybı.

Konu basligindan belli ,senin ayrilmaya niyetin yok.Baksana Adamin yuzune bakmamasi icine dert olmus, yedigin dayak bile umurunda degil.Adamdan hemen ayrilmamak icin ucak biletinin zamaninin gelmedigini bahane ediyorsun.
Azcik gururun olsaydi dayagi yedikden sonra gidip adamin yanina yatmazdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…