- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
Duzelir dige bekleidm hep ama bu yanina gelmem herseyi ortaya cikardi gordum bütün gercekleriŞaka dimi gerçekmisiniz neyini çekiyorsunız bu adanın Pardon da gelecek çok belli önünde sen düzelirmi sanıyorsun bu adamı
Ilk zamanalrda boyle degildi ki rsmen pesimde kosuyordu oluyordu benim icin sonradan boyle olduNiye dayak yedigin adamin koynuna girdin dayak sevdalisi misin
Eee ne fark ederIlk zamanalrda boyle degildi ki rsmen pesimde kosuyordu oluyordu benim icin sonradan boyle oldu
Ben hak adalet demiyorum zqten sadece gucsuzdum düşünemiyordum merak ediyorum herkes mi mukemmel kimse sevrkeb gozu kor olmadi miNe alaka? Bile isteye, kendi seçimlerinizle yaşadığınız hayata ilahi adalet gözüyle bakmayın artık ya. Sanki Allah'tan gelmiş.
Sen dayağını bir şeysini zaten kabullenmiş, kendine hak görmüşsün. Bir şey olmamış gibi de o evde kalıyorsun. O zaman niye konu açtın? Sus otur adamın evinde, çek cezanı o zaman.
Dayak yemeye devam etmelisin. Seni sevmeyen istemeyen bu adama sikica yapismalisin, asla birakmamalisin. Seni sevmedigini belli etse de , kotu davransa da umursamamalisin, aynen devam.
Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum
Yahu neden caresizsin prangaylami bagladilar terk et gitsin allah allahCaresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
Ben hak adalet demiyorum zqten sadece gucsuzdum düşünemiyordum merak ediyorum herkes mi mukemmel kimse sevrkeb gozu kor olmadi mi