- 18 Aralık 2024
- 20
- -21
- Konu Sahibi papatyalibuket
Merhaba arkadaşlar benim 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım 23 ben 21 yaşındayım annesini de gerçekten çok severim sürekli konuşuruz iyi bir insandır hani şu ana kadar da öyle klasik kaynana tripleri görmedim kadından. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ben üniversite eğitimi aldığım için ve çok sık telefonda konuşuyoruz oyunlar oynuyoruz bazen salonda olduğu zamanlar oluyor ya da odasında oynarken annesi ona yiyecek içecek getiriyor falan annesine sürekli sağol yavrum sağol bitanem gibi sürekli sevgi sözcükleri kullanıyor. Ben asla annesiyle olan bağı kıskanmıyorum annesi ne de olsa ben kendi annemi 14 yaşındayken kaybettim o yüzden tam tersine annesiyle iyi bir ilişkisi olması tabi ki beni mutlu eder ama annesine böyle sözcükler kullandığında kendimi kıskanmaktan alıkoyamıyorum rahatsız ediyor açıkçası. Her şeyin bi adabı vardır diye düşünüyorum ben babama aşkım canım bitanem demiyorum mesela baba derim babacım derim o kadardır. Yavrum hayatım gibi kelimeleri sadece bana kullanmalı bence. Ki kaldı ki kıskanmamın bir sebebi bana bile bu kadar sık bu kelimeleri söylememesi de olabilir. Eğer okuduğum şehre gelip yanımda kalıyorsa evde ona yemek hazırladığımda bi kahve yaptığımda falan bana bu kadar her cümlesinde sağol yavrum sağol aşkım demiyor. Dese dahi annesine dememeli bence bilmiyorum çok mu bencilce kıskanç davranıyorum yoksa bu hislerim doğal mı sizce de? Her türlü görüşü dinlemek isterim beni bi aydınlatıverin kızlar ya konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyım onu da bilemiyorum yapı olarak çok alıngandır mesela beni rahatsız eden bir meseleyi konuşmak istediğimde genelde hemen suçlandığını düşünüp savunmaya geçer. Ne yapmalıyım?