Erkek arkadaşım 3 senedir iğneli epilasyona gidicem diyorsun gidemedin bir türlü sende demesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamin cevabında bir sey yok ki
Bir de ben mi fazla mahremiyetine düşkün biriyim bilmiyorum ama bu tür kaş alıyordum yok duştaydım vs gibi şeyleri söylemeyi uygun bulmuyorum

Ya ben bunu okurken eşim yanımdaydı.o okudu ve tepkisi aynen şu..
Ne demiş ki adam ..ne alaka ..niye geri arayıp özür dileyecekmis filan..erkekler böyle onlara göre bu konuşmada hicbisey yok söyledi ve bitti arkasında bişey aramaya alsın veya kafaya takmayacaksin

Sevgili ile kıl tüy muhabbeti.... adama 3 senedir aynı cümleyi kuruyorsanız o da bıkmıştır iğneli epilasyon lafından. Hiç sevmem ağlayıp ağlayıp çözüm bulmayan insanı. Madem gideceksin bir an önce git. Gitmeyeceksen de sürekli söyleme. Pandemi de şunun şurasında 1 senedir var. 3 senedir değil.

not: adamın yerinde olsam salakça bir muhabbet için yüzüme kapatan birini bir daha aramam. Umarım az gururludur. Yoksa çok özür dilemeniz lazım ama siz hala ben bu adamı neyleyem diyorsunuz

Ben mesela o an kaslarımi alıyor olsam da sevgilime kas alıyorum demem. Ona ne yanı. Bir de sürekli gidicem gidicem diyorsanız ondan öyle demiştir.hos olammis. Erkeklerle bu kil tuy muhabbetini çok yapmaya gerek yok bence

Biz kadınları anlamak bazen zor olabiliyor, gerçekten

Orda kızın günahına cok rahat girdi, bize farkli lanse etti ki kiz bekar ve eve birileri geliyorsa kesinlikle o evde pis işler dönüyor diyebildi ama sonunda eski konularını (evli bir avukattan hoslanmasi ve olaylar ki bu arada 3 yıllık sevgilisi varken) gördükçe anladikki baskasini yaftalamak cok kolaymış kendine bakmadan. Sonrada insanlar yazmis cevap vermeye tenezzül etmemiş simdide donup kil tüye niye öyle demiste özür dilememis konusu. Kil tuy icin özür beklerken once kendisi özür dilemeli hem sevgilisinden hemde binadaki o resmen ahlaksiz diye yaftaladigi kızdan.

Kıl problemlerinizi neden erk arkadaşınızla konuşuyorsunuz???
Bu kadar mıç mıç olursanız,olacağı buydu
Bşraz sınırlarınız olsun ya,adamları bu kadardahil etmeyin özelinize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…