Erkek arkadaşım 3 senedir iğneli epilasyona gidicem diyorsun gidemedin bir türlü sende demesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen yine de temkinli ol, kendisini butun erkeklerin ruyalarini susleyen bir sey zannediyor

Öyle deme bak bana özelden 837366 tane mesaj atarak kocamın telefonunu istedi vermedim. Kocaları korumalıyız

Yaa ne güzel ben severim böyle adamları

Keşke eşim de böyle ilgili meraklı olsaydı

sen yine de temkinli ol, kendisini butun erkeklerin ruyalarini susleyen bir sey zannediyor

Biri daha vardi forumda her erkekle sevistigini ve erkeklerin kendisine taptigini
filan saniyorduu. Halbuki bir kisim erkekler işin ucunda seks olunca her kadina tapiyor, bunlar da kendini bisey yaptim saniyor boyle boyle...

Ben yuzume lazer yaptirdim ve kurtuldum.Evet bir cok makina ince tuyleri tetikliyor yuzde ama dedigim lazer cihazina sahip olan bir yer bulursaniz kökten kurtulursunuz lazerle.Soprano Xl Alma firmasinin

Büssürü hem de. Nasıl bir yokluktaysa kadıncaaz.
Kocası kuaföre gidince huylanmış
Normalde koca neden huylanır ki kuaföre giden kadından demek gerekir

Ama huylanmasi için böyle gönderin kocanızı kadın görsün diyen bir şuursuz biri olmalı demek ki

Kocası kuaföre gidince huylanmış
Normalde koca neden huylanır ki kuaföre giden kadından demek gerekir

Ama huylanmasi için böyle gönderin kocanızı kadın görsün diyen bir şuursuz biri olmalı demek ki
Haklı buluyor zaten kocasının bu tip şeyleri sorun etmesini. Güvenmiyor bana haklı olarak diyor. Neden güvenmediğini biz de öğrenmiş olduk.

Ne insanlar var ne hayatlar var
Herkesi kendi yaşadığı aile gibi sanıyor yada çevresi gibi
Vay bee kk bağrında neler barındırıyon...

Kıl tüy muhabbetinin dibine verdiğim sevgilimin bu cevabı beni beni rahatsız etmezdi şahsen

Öyle deme bak bana özelden 837366 tane mesaj atarak kocamın telefonunu istedi vermedim. Kocaları korumalıyız
Geçmiş olsun kardeşim gece gece az daha kocasız kalıyordun git sarıl marıl şansa yaşıyoruz valla. Canım kocam. Asla vermem kimseye Bradimi.

Biri daha vardi forumda her erkekle sevistigini ve erkeklerin kendisine taptigini
filan saniyorduu. Halbuki bir kisim erkekler işin ucunda seks olunca her kadina tapiyor, bunlar da kendini bisey yaptim saniyor boyle boyle...
off yazik ya anonim bir forumda kendini kanitlamak icin erkeklerin onun pesinde oldugunu iddia edip ovunmek... bir de bu baska seviyeydi yani milletin kocasini istemek off yazarken bile cok garip gulesim geliyor ahsjshajaha kocani bana ver ne ahjahasjah

ben burda cok hayatsiz insan gordum ama bu tiplere cidden yazik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…