Erkek arkadaşa hediye önerileriniz ^_^

femalengineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
607
15
46
İstanbul
Hanımlar merhabalar, yakın zamanda erkek arkadaşım gelecek çook uzaklardan. Kıyafet, aksesuar vs aldım ama..
Güzel, anlamlı, kaliteli, hep yanında bulunduracağı, baktıkça da beni hatırlayacağı bişeyler olsun ve bunları kendime göre özelleştireyim, modifiye edeyim istiyorum. Önerileriniz var mı? Veya sevgilinize, eşinize yaptığınız özel süprizleriniz?
Belki fikir isteyen diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olabilir bu konu.

Hayırlı olsun yeni bir ilişki galiba. :16: Benim tavsiyem, daha ilişkinin başlarında iseniz çok üzerine düşmemen yönünde. Büyük hazırlıklar, birkaç farklı hediye özel birşeyleri kutlamıyorsanız fazla şımartıcı olabilir.

Bi de odun ruhlu muyum neyim aklıma fazla birşey gelmedi ama geldiği zaman birlikte çektirdiğiniz bir fotoğrafı gitmeden bastırıp güzel, klasik bir çerçeveyle hediye etsen hoş olabilir.

Yazarken birşey daha geldi madem yol uzun, ucuz bir mp3çalar (15-20ye fln) alıp içine ikiniz için özel olan şarkıları ya da sevdiğin onunda seveceğini düşündüğün şarkıları yükleyip dönüş yolunda dinlemesi için verebilirsin, ufak bir notla birlikte.

Hayırlı olsun yeni bir ilişki galiba. :16: Benim tavsiyem, daha ilişkinin başlarında iseniz çok üzerine düşmemen yönünde. Büyük hazırlıklar, birkaç farklı hediye özel birşeyleri kutlamıyorsanız fazla şımartıcı olabilir.

Bi de odun ruhlu muyum neyim aklıma fazla birşey gelmedi ama geldiği zaman birlikte çektirdiğiniz bir fotoğrafı gitmeden bastırıp güzel, klasik bir çerçeveyle hediye etsen hoş olabilir.

Yazarken birşey daha geldi madem yol uzun, ucuz bir mp3çalar (15-20ye fln) alıp içine ikiniz için özel olan şarkıları ya da sevdiğin onunda seveceğini düşündüğün şarkıları yükleyip dönüş yolunda dinlemesi için verebilirsin, ufak bir notla birlikte.

Teşekkür ederim pin up cım:34:
Hiç odun ruhlu muyum deme benim yanımda bu paye kimselere düşmez eminim:1: yol uzun derken yaklaşık bir 2 ay kadar sürecek, dediğin güzel olabilir hem de minik bişey, kenara not ediyorum bundan sonra şarkıları.
İlişki başları da değil oldu biraz yine ama oturtmaya çalışıyoruz işte.
Eskiden daha istekli daha yaratıcı şeyler yapardım ama şimdi aklıma bişey gelmiyor pek, kızların en odun ruhlusu olarak ta 2 ay öncesinden konu açtım yardımlarınızla birşeyler inşa edelim diye.
İnanıyorum çok güzel fikirler gelecek.:16:

Son düzenleme:
Back