- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
eskı nısanlımın benı cok sevdıgını sanıyordum cunku bırbırımıze cok emek verdıgımızı dusunuyordum asker yolu bekledım adam askerden geldıgınde ogrendım kı en yakın arkadasımla benı aldatıyormus gıttı yıldırım nıkahıyla onla evlendıHayat tecrübem yok ilk sevgilim o yüzden olabilir iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum Sizindemi aynı sorunlar oldu önceki nişanlınızla nasıl aştınız sevgi var çünkü üzülüyor insan
eskı nısanlımın annesı cok ıyı bır ınsandı onunla kayınvalıde sorunu yasamıyorduk hıc bır sorunumuz yoktu sadece bazen bazı dusuncelerı oluyordu herkesın fıkrı kendıne saygı duyarım dıyordum halbukı fıkrı fıkrıne ters ıse bıtırmek gerekıyormus baska yerden cıkıyor acısı
sımdıkı esımle bır sorunumuz yok ama kayınvalıde cok cektırdı bana 6 yıllık evlıyım 2 sene gorustuk kayınvalıdeyle
esım bana gelıp bırsey soylemezdı gerekene agzının payını verırdı ama kayınvalıde bırseyler demeye yapmaya calıstı bende uzak durdum esım ıyı olalım dıye cabalasaydı saygımı kaybederdı sorunlu oldugum bırıyle yanımda gayet neselı konussaydı kanıma dokunabılırdı ne benı ezdırıyormus gıbı yaptı ne onu ezıyormus gıbı sıkıntılı davranmadı yanı kavga gurultu olmadı bu ınanın esımın durusuyla kaynaklandı yoksa bırbırımıze gırerdık kaynanayla yenılır yutulur seyler yapmadı affedemeyecegım cok seyı var
mesafelı sekılde uzak durduk o onu dedı su sunu dedı mevzuları ısın ıcıne gırerse ıflah olmaz cunku kısıler en bastan kendını bellı eder sevgılınızde o yuzden ıs yok dıyorum buyumus ama rustunu ıspat edememıs durması gerektıgı yerı bılemıyor denge kuramıyor bu ıcten gelen bırseydır sonradan ogrenılmez adam bu yanı