Askerlik yaşıysa ve gittiyse eğer belki bana bir şey olur diye düşünmüştür geri dönebilir ama yaşı değilse tecil bozup gittiyse geçmiş olsun yara bandı olmuşsunuzMerhaba, sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. 4 ay gibi bir birlikteligimiz oldu. Beni begenen benimle konusmak isteyen oydu sen cok farklıydın cok ozeldin diyende oydu... neyse biz sevgili olduk ilgisini baya bi gösterdi bana. Ve bende sevdim onu ve hala seviyorumonu cok sevdigimi deger verdigimi cok iyi biliyor.. aramizda hic bir sorun yoktu.. Askere gidecegini biliyordum askere gitmeden 1 ay once ayrilalim arkadas olalim dedi.. sana deger veriyorum. Ama ben suan iliski kafasinda degilim olmuyor yapamiyorum dedi.. bir ihtiyacin sıkıntın oldugunda yaninda olurum diyor. Ya bu kadar kolay mi dedim karşında sana hala sevgi dolu bakan bi kiz olucak diyorum. senlik bi sikinti yok dedi. ben her konuda yanındaydim onun maddi manevi. Ve bugun askere gitti.. arada yazisiyoruz konusuyoruz. Ben yapamam arkadas kalamam dedim benim duygularimi biliyorsun benden bunu bekleme dedim.. onu askerde bekleyecegimi biliyor. ne beni siliyor ne benden kopuyor. Askerlik sizce gercekten bi neden mi yoksa ben boyle kendimi avutacak miyim.. ben belki pisman olur yeniden sevgili oluruz diye kendimi mi kandiriyorum acaba.. bu durumlari yasayaniniz oldu mu lutfen yardiminiza cok ihtiyacim var..
Askerlik yaşı. Zaten devamli falan dile getiriyordu.. ya bi sey olursa sehit olursam gibisinden. Kafasinda baya bi sorun etti yani askerligi. Suan tek sikintim derdim bu baska bi sey dusunemiyorum kafamin icinde birsuru dusuncem sorualr var yapamiyorum diyordu.Askerlik yaşıysa ve gittiyse eğer belki bana bir şey olur diye düşünmüştür geri dönebilir ama yaşı değilse tecil bozup gittiyse geçmiş olsun yara bandı olmuşsunuz
3 4 ayda bu kadar bağlanmak ne biliyim normal gelmedi. Zaten karşı taraf istemiyor ki, engelleyip keyfinize bakın kısa zamanda unutursunuz emin olun. O sizin bekleyeceginizden emin olduğu için böyle rahatBenim hissettiklerim heves mi sizce
Çok mu fesat düşünüyorum bilmiyorum ama bence askere gittiği şehirde kafasına göre takılmak varken hiçbir temasın olamayacağı biriyle ilişki sürdürmek istemiyor. Döndüğünde tekrar deneyelim diyecek ve o arada yediği nanelerin hesabını soramayacaksınız. Arkadaşlık sırf iletişim kopmasın ki döndüğünde hazır bulsun sizi diye bir bahane...Duygularım henüz taze. Şuan beklemeyi düşünüyorum ona inanıyorum
Olabilir belki de bu kız beni terk eder kaldıramam gitmeden ayrılalım diye düşünmüştür bilemeyizAskerlik yaşı. Zaten devamli falan dile getiriyordu.. ya bi sey olursa sehit olursam gibisinden. Kafasinda baya bi sorun etti yani askerligi. Suan tek sikintim derdim bu baska bi sey dusunemiyorum kafamin icinde birsuru dusuncem sorualr var yapamiyorum diyordu.
4 ayda da vazgeçilmez olmaz kimse ya. Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi adam açık açık ben takılmak istiyorum demiş sen hala seviyorum, bekliyorum diyorsun. Hangi Hint kumaşı bu ?Merhaba, sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. 4 ay gibi bir birlikteligimiz oldu. Beni begenen benimle konusmak isteyen oydu sen cok farklıydın cok ozeldin diyende oydu... neyse biz sevgili olduk ilgisini baya bi gösterdi bana. Ve bende sevdim onu ve hala seviyorumonu cok sevdigimi deger verdigimi cok iyi biliyor.. aramizda hic bir sorun yoktu.. Askere gidecegini biliyordum askere gitmeden 1 ay once ayrilalim arkadas olalim dedi.. sana deger veriyorum. Ama ben suan iliski kafasinda degilim olmuyor yapamiyorum dedi.. bir ihtiyacin sıkıntın oldugunda yaninda olurum diyor. Ya bu kadar kolay mi dedim karşında sana hala sevgi dolu bakan bi kiz olucak diyorum. senlik bi sikinti yok dedi. ben her konuda yanındaydim onun maddi manevi. Ve bugun askere gitti.. arada yazisiyoruz konusuyoruz. Ben yapamam arkadas kalamam dedim benim duygularimi biliyorsun benden bunu bekleme dedim.. onu askerde bekleyecegimi biliyor. ne beni siliyor ne benden kopuyor. Askerlik sizce gercekten bi neden mi yoksa ben boyle kendimi avutacak miyim.. ben belki pisman olur yeniden sevgili oluruz diye kendimi mi kandiriyorum acaba.. bu durumlari yasayaniniz oldu mu lutfen yardiminiza cok ihtiyacim var..
Aşk da değil sevgi de boşluğunda gelen bir ilgiyi abartmissin gidince de kıymete binmis.Yasadigim duygular sevgi ve ask degil mi peki nedir bu kisa zamanda hissettiğimi dusunuyorum
Ay 4 ayda ne inanması hangi duygu allah aşkına ya şu salak erkekler uğruna öz saygınızı yitiriyosunuz güzelim kızlar.Duygularım henüz taze. Şuan beklemeyi düşünüyorum ona inanıyorum
Anlamadım. Dört ayda, maddi olarak ne yaptınız? Maddi manevi yaninda oldum demissiniz.Farkındayım.. ama şuan gerçekten yapamıyorum.
Samimiyetine inandım. Oraya gidecek uzulecek sıkıntı cekecek. Yaninda olmak istiyorum. Yaptığım sey ne kadar dogru bilemiyorum ama canım yansada kopamıyorum..
Biz ne desek boş yapacaksın bekleyeceksin, sonra adam yavaş yavaş kendini çekecek bitirecek zaten zamanı gelince, o zaman da beni silebilirdi niye silmedi, istemiyorum diyebilirdi, niye demedi vs vs diye zamanına ağlayacaksın. Erkekler sevdiği kızı afedersin ağzına mıcsa yine bırakmıyor, sevmediklerini de isterse paspas olsun bırakıyor. Yaşa ve gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?