• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerizekali ben

Gerkekten düzgün erkek nedir diye bir sorgulayın ve "düzgün erkek"kavramınızı Beyninizde değiştirin zira bunu yapmazsaniz suan kaybettiginize üzüldüğünüz ilişkiyi ileri de bin pişman olarak yaşamak zorunda kalırsınız.
ben yanlis anlattim.adamin benden once hayatinda cok kadin vardi.ben temizleyecegim hayatimi dedi.sadik bir adam yani kalkip aldatacak bir adam degil ayni zamanda etrafinda durustluguyle taninan bi adam.bana en basta soyledi aslinda ustu kapali anlatti nasil biri oldugunu ya ben sanki anlamamis gibi mal gibi davrandim.abuk subuk bur suru laf ya yazik ettim ve cok uzgunum ben.bu ilk vukuatim degil boyle.cenemi tutamiyorum tutsam ne olacak ki donmeyecek artik ve ben samimiyeyle soyluyorum parasinda degilim onu durumu anlayin diye belirttim.cayci da olsa olurdum.ben bunlari hissederken adama adam onun karaktersiz oldugunu dusundugunu saniyor.hakaret ettim ya biir suru.sormadim adama direk kurdum kurdum saydirdim bi mesaj atmadi diye..bilmiyorum bilmiyorum..

Öncelikle sakin olun biraz. Benim size tavsiyem bugun bir sey yapmayin.Bir iki gün bekleyin hem kendinizi dinleyin hem karşi tarafa zaman verin.Bu psikolojiyle hareket ederseniz kendinize daha cok kizacaginiz hareketler yaparsiniz diye dusunuyorum.
iki gun sonra da yapacak bi sey yok artik bitti..

biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya

edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
seviyor musun? ama cocugu kariyerini ya da babasini degil...

Hayatindaki kadinlari temizlemek icin zaman istemese sacma o belli. Bide bana su babasinin ismini soylesem tanirsinizda biraz tuhaf geldi pek inanmadim.

biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya

edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
Hayatında birçok kadın varsa , zengin ve ünlü bir ailenin oğluysa terketmek olmaz , zaman ver ... yakında seni de haremine dahil edip , yeni bir sevgili bulur ..artık 3.kadın mi , 5.kadın mi olursun bilemem:işsiz:

Hayatindaki kadinlari temizlemek icin zaman istemese sacma o belli. Bide bana su babasinin ismini soylesem tanirsinizda biraz tuhaf geldi pek inanmadim.
onu gecin.inanmayin da sorun o degil.hayatimdaki kadinlari temizlerimden kasit ararlar senin yaninda iste uc ay onceki bes ay onceki kadin.ama sen bana guven ben konusurum.aramamalarini soylerim

Hayatında birçok kadın varsa , zengin ve ünlü bir ailenin oğluysa terketmek olmaz , zaman ver ... yakında seni de haremine dahil edip , yeni bir sevgili bulur ..artık 3.kadın mi , 5.kadın mi olursun bilemem:işsiz:
oyle biri degil.sevdigi zaman diger herkesi siler.ama ben sevmesine firsat vermeden adama hakaretler hakaretler

Bence yüksek şurâdan, bolca akıl fikir :KK51: .....
off ben niye boyleyim bilmiyorum normalde o kadar nazik ve kibarimdir ki adam da sasirdi.sen beni nasil sasirttin boyle ben hic beklemezdim dedi.ya ben nasil yaptim bilmiyorum.cok kotuyum su an .bi daha donerse kontrollu olacagim Allahim soz ya bi an kiskanclikla nevrim dondu resmen

İnstagramda bi kadınla flörtleşmesi bence yeterince makul bi ayrılık sebebi.

isim ver.
çapkınım, sıranı bekle demiş işte.

seviştiği zengin adam taksi parasını ödedi diye sevinen fakir ama gururlu kızın kuzeni misin acaba?

İnstagramda bi kadınla flörtleşmesi bence yeterince makul bi ayrılık sebebi.
adam hem zengin hem meşhur.

aldatması flört, aramaması meşgul, ekmesi seviyor olur :)

kaçırmak istemiyor bu kısmeti.

24 Şubatta Evli bir adama aşıktın, 9 Martta başka birine ilgi gösteriyordun o senin farkında değildi, Bugün 24 Mart, hangi ara tanıştın? konuştun? 3 ay geçti? Biriyle konuşurken etrafa ne var ne yok diye de yokluyor musun ne yapıyorsun?
zengini ayartana kadar oyalanmıştır :)

off ben niye boyleyim bilmiyorum normalde o kadar nazik ve kibarimdir ki adam da sasirdi.sen beni nasil sasirttin boyle ben hic beklemezdim dedi.ya ben nasil yaptim bilmiyorum.cok kotuyum su an .bi daha donerse kontrollu olacagim Allahim soz ya bi an kiskanclikla nevrim dondu resmen
Haftada kaç kez dizi izliyosun?

KIZLAR KESKE O KISMI YAZMASSYDIM.YANI BUNA TAKILIP BENIM SOYLEDIKLERIMI NASIL DUZELTEBILECEGIMI ES GECIYORSUNUZ.YARDIM ISTEDIM SIZDEN.DALGA GECMENIZI DEGIL.

Back
X