• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigim arkadasim arasinda kaldim ?

o kızın yaptıklarını yanlş gıbı gormeyenlerıde burdan tebrık etmek ıstıyorum meshepleri genişmiş . herkesn kendı hayatı olabılır ama gözumuzun önunde bunların olması normal dgl

Meshep nedir bilmiyorum ama mezhep bilirim :27:

Ayrıca aynen evet relax bir insanımdır, kasıntı olunca mı önemli olunuyor, kafam rahat

Sevdiğim adamla sevişebilirim? Yani?

Kuk*mu tutup yıllarca bak sen çok gıymatlısın, seni bir kişiye saklıyorum he mi cınım deyip tırnaklarımı yemek istemiyorum belki? :27:

Ayrıca başkasının kuk*suyla da ilgilenmem, daha mühim işlerim var.

Hayatta daha farklı şeylere değer veriyorum

Ek not:

Zaten gözünüzün önünde değil yatak odasında falan sevişiyorlardır merak etmeyin :27:

Merhaba akrenlerim ve ablalarim.
Sorunum şu arkadasimi cok seviyorum en iyi bi arkadasim diyebilirim kotu zor gunlerimde hep yanimdaydi destek oldu bana yalniz şöyle bir şey var biraz kendisi nasıl diyim anlatilir bilmiyorum erkeklerle cok takilan biri icli disli (hergun biriyle konusur takilir yatar eder anladiniz siz yazarken bunlari zorlaniyorum seviyorum kendisini ama huyu suyuda bu)
Asıl sorunda bu ki sevgilimde onla gorusup konusmami istemiyo kac defa bu konudan kavgada ettik ayrilikda yasadik hatta. Kendisi diyoki herkesin yaptigi kendine o beni baglamiyo sen bagliyosun o kizla yolda sokakta gezerken bi erkek hakkinizda onun yuzunden bir sey dese sana laf gelse ben katil olurum yasadigimiz sehirde %90i onu taniyo onun yuzunden sana laf gelsin istemiyorum gorusmeyi kes onla sana guvenim var tabikide guvenmesem senle beraber olmam yarin birgun seninde aklini celer gel beraber takilalim edelim derse sen degisirsen diye korkularim oluyo ben erkek arkadaslarimla otururken ortamda onun adı cok donuyo dedi bide sevgilimin arkadasiyla bir seyler de yasamislar sevgilim hic iatemiyo gorusmemi onla ee bide malum sevgilim askerde daha kafasi takilmaya basladi arkadasim gecende kalmaya geldi soguk davranmaya basladi napiyosunuz diye hep sormalar kontrol etmeye basladi dakika bası .
Arkadasimi uyariyorum yapma etme duzgun birini bul onla devam et diye yok gene aynisi hergun farkli erkeklerle alkol icmeler gezmeler kalmalar ayni ama kendisinide seviyorum zamaninda kotu gunumde yanimdaydi goz ardida edemem sevgilimde istemiyo onu bu işin içinden nasil cikilir ?
Bu tarz bir kızla fazla samimi olmasan iyi olur, erkek arkadaşın diyor diye değil kız zaten pek tekin görünmüyor

Öyle bir arkadaştan hayır gelmez,huylu huyundan vazgeçmez.Sevgilin çok haklı.

Meshep nedir bilmiyorum ama mezhep bilirim :KK53:

Ayrıca aynen evet relax bir insanımdır, kasıntı olunca mı önemli olunuyor, kafam rahat

Sevdiğim adamla sevişebilirim? Yani?

Kuk*mu tutup yıllarca bak sen çok gıymatlısın, seni bir kişiye saklıyorum he mi cınım deyip tırnaklarımı yemek istemiyorum belki? :KK53:

Ayrıca başkasının kuk*suyla da ilgilenmem, daha mühim işlerim var.

Hayatta daha farklı şeylere değer veriyorum

Ek not:

Zaten gözünüzün önünde değil yatak odasında falan sevişiyorlardır merak etmeyin :KK53:
Sanırım senin dışında hiç kimse kuk*suyla konuşup seni saklıyorum veyahut seni harcıyorum demiyordur.Sen biraz fazla relaxsın.Evet gerçekten de farklı şeylere değer veriyormuşsun kuk*nla konuşmak gibi :KK70:

Bu konuya verilecek çok güzel orneklerim vardı da yazdım yazdım sildim.

Ben olsam sevgilime, o benim arkadaşım ve onun tercih ettiği yaşam şekli bu. bana bi hatası olmadı arkadaşımı seviyorum. hayat tarzlarimiz farklı olabilir ama ben arkadaşimdan vazgecmem derdim.

Çok seviyorum arkadaşımı diyosunuz ama pek öyle gelmedi bana, hayatimdaki adam isterse 10 yıllık olsun, benim hiç bi arkadaşım için 'onu hayatından çıkar görüşme' diyemez. Size arkadaşı da o seçsin getirsin. Bu kadar da hayatıniza müdahale ettirmemelisiniz, bence.

Arkadaşım dediğin kızı gömmek için konu acmissin sanki. O her gün başkasıyla ama benim düzenli ilişkim var, cok hanimefendiyim konusu gibi. Yok biriyle takılmış çocuk onu bırakmış, yok biriyle daha takılmış adam evli çıkmış.

Arkadaşım tek gecelik ilişkiler yaşıyor bu yüzden sevgilim istemiyor deseniz daha dogru olurdu.

-Erkek arkadaşın, senin kendi adına karar verecek kadar aklın olmadığını düşünüyor. (Aklını çelecek, mesela "Gel beraber şunlarla yatalım" diyecek kız sen de "He" deyip gideceksin)

-Sevgilin sana güvenmiyor.

-Sevgilin çok itici ve potansiyel psikopat. ("Katil olurum sana laf gelirse" - Gelsin, bu ne böyle maganda gibi?)
Tebrik ederim. Mükemmel

Sanırım senin dışında hiç kimse kuk*suyla konuşup seni saklıyorum veyahut seni harcıyorum demiyordur.Sen biraz fazla relaxsın.Evet gerçekten de farklı şeylere değer veriyormuşsun kuk*nla konuşmak gibi :KK70:

Metafordan anlamayan nesile aşina değiliz :p

Mesela dürüstlüğe, hümanizme, sadakata, sevgiye, zekaya çok önem veriyorum :KK14:

Siz kendiniz için doğru yanlışı ayırt edemiyorsunuz. Sevgiliniz sizin için doğru kararı veriyor öyle mi?
Siz o kızla görüşmeyeceksiniz ama o aynı konunun içinde adı geçen erkek arkadaşları ile görüşecek öyle mi?
Yarın bi gün aklınızı çelebilir. Doğru. Çünkü kendi kararlarınızı değil başkalarının kararlarıni yasiyorsunuz.. mesela sevgilinizin..
Gördüğünüz muamele bu. Sevgilinize senden ayrılmalı mıyım diye bi sorun da sizin için doğru kararı versin. .
Sormazsanız katiliniz olabilir. Zira şimdiden potansiyel olduğuna dair birtakım sinyaller vermiş.
Arkadaşliginizi bitirin.kendiniz için değil. Size vefa etmiş bir dosta bu kadar hakaret edilmesine izin verdiğiniz için sorumluluk hissedip vefa borcu ödemek için. .

Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç;
arkadaşınızı çoktan sildiğiniz ve burada onu gömmeniz için size destek vermemizi beklediğiniz.
Siz şayet gerçekten arkadaş dost olsaydınız arkadaşınızın mahreminin sizi ilgilendirmediğini bilir, size vefalı mı, iyi ve kötü gününüzde yanınızda mı ona bakar ona göre karar verirsiniz?

Sevgili bulunca arkadaşlarını dostlarını türlü bahane ile silen tipler mümkünse ayrıldığınızda kıymetini bilmediğiniz arkadaşlarınızı tırım tırım aramayın.

Erkek arkadaşlarıyla oturup kadınların dedikodusunu yapan ve bunun üzerinden benim hayatımı şekillendirmeye çalışan bir adama ben saygı duymam. Kesin dedikoduyu derim, arkadaşınız ne yaptıysa
1- yalnız yapmadı diye tahmin ediyorum, erkeklere kesilmiyor elbette hesap
2- hakkında konuşanlar daha beterini yapmaktalar. Gıybet yahu! Ağızlarından salyalar akıtarak kadınlar hakkında konuşan erkeklere saygı duyulmamalı, şüpheyle yaklaşılmalı.

Size soru soracağım yorumum bunlara göre olacak cevaplarsanız sevinirim

1) arkadaşınızla ne zamandan beri arkadaşsınız?
2) arkadaşınız sizin sevgiliniz varken hadi gel şunlarla içelim dedi mi? şu kişilerde kalalım dedi mi?

Merhaba akrenlerim ve ablalarim.
Sorunum şu arkadasimi cok seviyorum en iyi bi arkadasim diyebilirim kotu zor gunlerimde hep yanimdaydi destek oldu bana yalniz şöyle bir şey var biraz kendisi nasıl diyim anlatilir bilmiyorum erkeklerle cok takilan biri icli disli (hergun biriyle konusur takilir yatar eder anladiniz siz yazarken bunlari zorlaniyorum seviyorum kendisini ama huyu suyuda bu)
Asıl sorunda bu ki sevgilimde onla gorusup konusmami istemiyo kac defa bu konudan kavgada ettik ayrilikda yasadik hatta. Kendisi diyoki herkesin yaptigi kendine o beni baglamiyo sen bagliyosun o kizla yolda sokakta gezerken bi erkek hakkinizda onun yuzunden bir sey dese sana laf gelse ben katil olurum yasadigimiz sehirde %90i onu taniyo onun yuzunden sana laf gelsin istemiyorum gorusmeyi kes onla sana guvenim var tabikide guvenmesem senle beraber olmam yarin birgun seninde aklini celer gel beraber takilalim edelim derse sen degisirsen diye korkularim oluyo ben erkek arkadaslarimla otururken ortamda onun adı cok donuyo dedi bide sevgilimin arkadasiyla bir seyler de yasamislar sevgilim hic iatemiyo gorusmemi onla ee bide malum sevgilim askerde daha kafasi takilmaya basladi arkadasim gecende kalmaya geldi soguk davranmaya basladi napiyosunuz diye hep sormalar kontrol etmeye basladi dakika bası .
Arkadasimi uyariyorum yapma etme duzgun birini bul onla devam et diye yok gene aynisi hergun farkli erkeklerle alkol icmeler gezmeler kalmalar ayni ama kendisinide seviyorum zamaninda kotu gunumde yanimdaydi goz ardida edemem sevgilimde istemiyo onu bu işin içinden nasil cikilir ?
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ! Kiz arkadaşının yaptıklarının faturasını da sevgilin sana kesemez. Milletin işi gücü yok onun bunun karısının kızının lafını döndürüyorlar ortamlarda . Bence o sevgiliden uzak dur , arkadaşının dedikodusu yapılırken oturup dinlemiş mi ?hicbirsey yapamıyorsan kalk ortamı terket yani , bu da bir tepkidir. Bu arada vefa sadece bir semt ismi değildir ..bunu da söyleyeyim de öyle gideyim .....

öyle bir insanla arkadaşlık etmemen gerektiğini sevgilinin mı söylemesi gerekiyor senin kendi iradenle çoktan uzaklasman gerekirdi boyle birisinden.

Su anlattığın tarzda yaşayan biriyle burda sevgiline dedikoducu diyen hiç kimse arkadaşlık yapmaz, hiçbirinin kocası da sevgilisi de izin vermez.

Sen kendine öyle bi arkadaş yakistiriyorsan devam et.

Cinsiyet farki gozetmeksizin arkadasiniza bir birey gozuyle baktigimda ve anlattiklariniza da bakilacak olursa hic normal biri değil. Cok eslilik gibi birsey yani. Sahsen esimin arkadasi bu sekilde davransa rahatsiz olurum ve gorusmesini istemem.

Back
X