• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigim arkadasim arasinda kaldim ?

Ben erkek olsam ve medeni ve normal bir insan olsam o insana hakaret davası açarım.

Öldürmem mesela.

Bu şekil kabadayılardan da hoşlanmam.

Tercih meselesi.

Bence o kızla aranı bozup da sevgilini seçersen pişman olacaksın.

Bence.
Kabadayilik meselesini unut sil gitsin o tarzda bir insanla arkadas olmami istemiyor diyelim?

senin o arkadasınla görüşmen yasak ama sevgilin onunla birlikte olan arkadasıyla görüşmeye devam ediyor
gercekten çok namuslu iyi niyetli sevgilin
Gecen sene onlarin ikisi takildi 3 4 gun takilmislar gecen seneki olaydan ornek bu

Kabadayilik meselesini unut sil gitsin o tarzda bir insanla arkadas olmami istemiyor diyelim?

Ben açıkçası kimin kimle ne kadar yattığıyla çok meşgul olmuyorum ve bunun başkaları tarafından umursanması bana tuhaf geliyor.

Tek gecelik ilişkileri seviyordur, ee?

Bana dürüst mü, arkadaşlığımıza sadık mı, yalanını yamuğunu gördüm mü buna bakarım

Başka bir yanlışı oldu diyorsan bilemem

Siz zaten onu kötü görüyorsunuz ki başta

Gecen sene onlarin ikisi takildi 3 4 gun takilmislar gecen seneki olaydan ornek bu

namus sadece erkeğe mi o da o adamla görüşmesin
aman zaten sizin sevgilinizi sececeğiniz belli bari konuyu burada uzatıp kızın dedikodusunu yapmayın
ayıp

Ben açıkçası kimin kimle ne kadar yattığıyla çok meşgul olmuyorum ve bunun başkaları tarafından umursanması bana tuhaf geliyor.

Tek gecelik ilişkileri seviyordur, ee?

Bana dürüst mü, arkadaşlığımıza sadık mı, yalanını yamuğunu gördüm mü buna bakarım

Başka bir yanlışı oldu diyorsan bilemem

Siz zaten onu kötü görüyorsunuz ki başta
Ben onu bastan beri kotu gorsem arkadasladimi bitirir her seyi kestirip atardim.
Buradada konu acmis durumda suan olmazdim.
Benim icinde oyle ben bana nasil davrandigina bakarim herkesin hayati kendine biz bayan olarak bizim gozumuzde boyle erkek gozuyle bakinca peki?
Ben kendimi sevgilim yerine koyuyorum onun bir capkin arkadasi olsa hergun bi kizlarla yatip kalksa bende sevgilime asla onla gorusmuceksin derdim bu dusuncede de yalniz oldugumu sanmiyorum genellikle her bayanda yapardi bunu.

İkisini de bırak.
Sevgilin de çok düzgün değil, önce kendine baksın sonra başkalarını eleştirsin.

namus sadece erkeğe mi o da o adamla görüşmesin
aman zaten sizin sevgilinizi sececeğiniz belli bari konuyu burada uzatıp kızın dedikodusunu yapmayın
ayıp
Ya ne sacmaliyosunuz siz ben iki tarafi da kaybetmeden cozmeden yanayim belki ayni durumda olan vardir da uzlasma saglayan bayanlar vardir diye ayip buluyosaniz konumda isiniz olmasin iyi aksamlar

Ben onu bastan beri kotu gorsem arkadasladimi bitirir her seyi kestirip atardim.
Benim icinde oyle ben bana nasil davrandigina bakarim herkesin hayati kendine biz bayan olarak bizim gozumuzde boyle erkek gozuyle bakinca peki?
Ben kendimi sevgilim yerine koyuyorum onun bir capkin arkadasi olsa hergun bi kizlarla yatip kalksa bende sevgilime asla onla gorusmuceksin derdim bu dusuncede de yalniz oldugumu sanmiyorum genellikle her bayanda yapardi bunu.

Zannetmiyorum
Yanlış anlamayın ama birisi arkadaşıma laf edecek olsa ağzına sıvardım o lafları
Sizi baya doldurmuş sevgiliniz bu kıza karşı
Kim bilir neden onu da bilmiyoruz ki.
Sevgilinize masum gözüyle bakıyorsunuz, bu söylediklerini mantıklı buluyorsunuz ancak ben bunu tavsiye etmiyorum
Ki zaten sevgilinin arkadaşı da bu kızla takılmış, o zaman onun da belli "ne olduğu" (çok özür dileyerek)
Ben bir "kadın" olarak, kadınlarımızın halen birbirlerine bu gözle bakmasını anlayamıyorum
Siz mesela sordunuz mu hiç ona kendini yalnız mı hissediyor, bir sıkıntısı mı var?
Eğer bir problemi varsa buna yardımcı olmayı düşündünüz mü?

dediniz de sanki sevgiliniz sizi çok dinledi adam arkadaşlarıyla diye telefonunuza bile bakmadı

arkadasım benı kendı kız kardeşinden cok sevıyordu cunku kız kardeşiyle arası pek yoktu benı kendıne yakın göruyordu .. evlıydı arkadasım.. sevdiğimde , arkadasımn saglam bırı olmadığını duymuş kımden duyduysa .. sonra arkadasımla gorusurken yuz yuze tavırları tuhaflaştı benı kıskanmaya başladı ( yada bana öyle geldı ) bızım gorusmemızı ıstemedığını soyledım oda sevdığımekufrettı fln .. sonra aramz acıldı arkamdan sacma sapan seyler yaptı .. tabı bu sıralarda sevdığm de benı uyarıyordu . bende arkadasımı uyardm bak evlısın bıde yapma etme dıodum ama alışmış hergn bırıyle konuşmaya eşinide tanıyorum mülayım kendı halınde bı cocuk yanı derdı olduğundn dgl rahatlığından

Zannetmiyorum
Yanlış anlamayın ama birisi arkadaşıma laf edecek olsa ağzına sıvardım o lafları
Sizi baya doldurmuş sevgiliniz bu kıza karşı
Kim bilir neden onu da bilmiyoruz ki.
Sevgilinize masum gözüyle bakıyorsunuz, bu söylediklerini mantıklı buluyorsunuz ancak ben bunu tavsiye etmiyorum
Ki zaten sevgilinin arkadaşı da bu kızla takılmış, o zaman onun da belli "ne olduğu" (çok özür dileyerek)
Ben bir "kadın" olarak, kadınlarımızın halen birbirlerine bu gözle bakmasını anlayamıyorum
Siz mesela sordunuz mu hiç ona kendini yalnız mı hissediyor, bir sıkıntısı mı var?
Eğer bir problemi varsa buna yardımcı olmayı düşündünüz mü?
Arkadasim bdnim yanimda ne kadar olduysa bende onun maddi manevi cok yaninda oldum oluyorumda sıkıntısı yok canım istiyo yapiyorum keyif aliyorum diyo oturup alkol icmeyi seviyorum diyo daha agza alinmicak ayip seylerde diyoda daha fazla o konustuklarini demek istemiyorum.
Sevgilimin arkadasina da yazan arayan bulusma ayarlayan benim arkadasimdi 3 4 gun berabrr oldular cocuk birakti arkadasimi kotulugunu asla istemem arkadasimin ama ne yapicagimi kestiremiyorum ben

sonra benı kıskanmaya basladı sendn daha guzlm fln gıbı cocukca konusuyodu bende sevdiğime hak verdım bu konuda cok haklıydı çç bu konuda ben kendıme guvnıyordum ama arkdsmıda sevıyordm ıste senın gıbıydı derdmı sıkıntımı anlattığım bırıydı sonra baktm sacmaladı arkadaslığımı bıtırmek ıstedm bende rahatladm sevdığımde rahatladı.. bılıyorm basta zor bır durum gıbı gelıyor herkesın kendı hayatı dıye düşünebılırsın bu konuda onun gıbı yapmıcanıda bılırsn ama yınede UZAK DURMAK EN IYISIYMŞ EMN OL

arkadasım benı kendı kız kardeşinden cok sevıyordu cunku kız kardeşiyle arası pek yoktu benı kendıne yakın göruyordu .. evlıydı arkadasım.. sevdiğimde , arkadasımn saglam bırı olmadığını duymuş kımden duyduysa .. sonra arkadasımla gorusurken yuz yuze tavırları tuhaflaştı benı kıskanmaya başladı ( yada bana öyle geldı ) bızım gorusmemızı ıstemedığını soyledım oda sevdığımekufrettı fln .. sonra aramz acıldı arkamdan sacma sapan seyler yaptı .. tabı bu sıralarda sevdığm de benı uyarıyordu . bende arkadasımı uyardm bak evlısın bıde yapma etme dıodum ama alışmış hergn bırıyle konuşmaya eşinide tanıyorum mülayım kendı halınde bı cocuk yanı derdı olduğundn dgl rahatlığından
Of of ağlıcak duruma geldim suan benim arkadasimda rahatliktan canim istiyo keyif aliyorum diyo

Arkadasim bdnim yanimda ne kadar olduysa bende onun maddi manevi cok yaninda oldum oluyorumda sıkıntısı yok canım istiyo yapiyorum keyif aliyorum diyo oturup alkol icmeyi seviyorum diyo daha agza alinmicak ayip seylerde diyoda daha fazla o konustuklarini demek istemiyorum.
Sevgilimin arkadasina da yazan arayan bulusma ayarlayan benim arkadasimdi 3 4 gun berabrr oldular cocuk birakti arkadasimi kotulugunu asla istemem arkadasimin ama ne yapicagimi kestiremiyorum ben

Normal şartlar altında insanlar bu kadar çok-eşli tavırlar içinde bulunmazlar

İnanıyorum ki bir sebebi vardır

İnsan doğası gereği sevmek, sevilmek ister.

Kimbilir ne sıkıntısı vardır da bilemiyorum işte

Neyse ben olsam arkadaşıma sahip çıkarım

Adam çok bulunuyor dışarıda ama arkadaş ömürlük.

o kızın yaptıklarını yanlş gıbı gormeyenlerıde burdan tebrık etmek ıstıyorum meshepleri genişmiş . herkesn kendı hayatı olabılır ama gözumuzun önunde bunların olması normal dgl

Back
X