- 18 Şubat 2023
- 2.649
- 2.554
- 34
Yasin kaçDuygularım henüz taze. Şuan beklemeyi düşünüyorum ona inanıyorum
Oyle bir dusuncesi oldugunu sanmiyorum. Zaten en cok kendini düşünen birisiydiAskerlik oncesi erkeklerin psikolojisi bayagi bir bozuluyor. Askerdeyken aldatilmaktan korktugu icin ya da tartisirsaniz orda kafayi yiyecegini dusundugu icin veya kiskanclik gibi mevzular yuzunden korkup ayrilmis olabilir. Terkedilmekten korkuyor da olabilir. Kisacasi korkak...
25 yaşındayımYasin kaç
Farkındayım. Ama beni silip atmamasi bana dokunan şey. Acımamı peki bu nedirDeğil,adam zaten terk etmiş seni.Farkında mısın?
Bencil biriymiş bak. Kurtulduğun iyi olmuş.Oyle bir dusuncesi oldugunu sanmiyorum. Zaten en cok kendini düşünen birisiydi
Küçük de değilmişsiniz ki takıntı yaptınız diyeyim. 20 yaşında bitmesi gereken davranış kalıbı sizinki. Beni istemeyeni ben hiç istemem hayırlı tezkereler yaz kes konuşmayı. Cepte tutulmak hoşuna mı gidiyor anlamadım ki25 yaşındayım
Bir erkek 3-5 yıllık sevgilisinden ayrıldığında dahi eski sevgilisinin numarasını silmeyebiliyor. Erkekler bizim gibi değiller bu konuda.Farkındayım. Ama beni silip atmamasi bana dokunan şey. Acımamı peki bu nedir
Baskasi oldugunu dusunmuyorum gercekten bu kadar saf olma diyeceksiniz ama. Sadece hep ailevi sorunlari sıkıntıları vardi bir de askerlik çıktı. Hep dile getiriyordu o yuzden bilemiyorum. Keske silip atsaydi diyorum bende
Hayır ben bunu yapamıyorum ah yapabilsem keşke. Başta yaptım. Kendisi 2 hafta sonra falan yazdi bana.. kendi icimde bi umut besliyorum sacmasapan.Küçük de değilmişsiniz ki takıntı yaptınız diyeyim. 20 yaşında bitmesi gereken davranış kalıbı sizinki. Beni istemeyeni ben hiç istemem hayırlı tezkereler yaz kes konuşmayı. Cepte tutulmak hoşuna mı gidiyor anlamadım ki
E ne yapacaksınız sevgi mi dinleneceksin. Belli ki gençsin Bugünlerinin kıymetini bil. Yoksa çok vurursun kafanıFarkındayım.. ama şuan gerçekten yapamıyorum.
Nişanlıyken, evliyken askerlik yapan çok kişi var.Valla emin olma kesinlikle vardır kimsenin arka yüzünü bilemezsin, bende bu bahaneyi kullanıyordum canım konuşmak istemediğinde yada aklımda başkası varsa. Ailevi sorunlar asıl sevgili ile aşılıyor onun desteği daha önemli hale geliyor. Kimse o dalı kırmak istemez, hatta kaybetmek istemez sevgilisini ve arkadaş kalalım asla demez malesef inanmak istiyorsun ama seni kırmamak ve cebe atmak adına öyle söylüyor neyse sen bilirsin ben gelecek göremiyorum sizin için.
Askerliğin seninle ne ilgisi olabilir. Binlerce kişi gidiyor sevgilisinden ayrılıyor mu?
İsteyen insan ne olursa olsun ister bunu belli eder. Belli ki sen ayrılamam falan diye belli ettiğin için ego tatmini yapıyor. Eee beklemeseydin diyecek dönünce. Nasıl bir beklentin var ki umudun var? Valla yukarda biri yazmış aynısını düşünüyorum, benim arkadaşım olsan iki tane sarsardım seni iyi misin diyeHayır ben bunu yapamıyorum ah yapabilsem keşke. Başta yaptım. Kendisi 2 hafta sonra falan yazdi bana.. kendi icimde bi umut besliyorum sacmasapan.
Teşekkür ederim bunu yapabilirim insallahE ne yapacaksınız sevgi mi dinleneceksin. Belli ki gençsin Bugünlerinin kıymetini bil. Yoksa çok vurursun kafanı
Evet ben bu sorunlarinda yaninda olurum dedigimde tepkisiz kaliyordu haklisin.Valla emin olma kesinlikle vardır kimsenin arka yüzünü bilemezsin, bende bu bahaneyi kullanıyordum canım konuşmak istemediğinde yada aklımda başkası varsa. Ailevi sorunlar asıl sevgili ile aşılıyor onun desteği daha önemli hale geliyor. Kimse o dalı kırmak istemez, hatta kaybetmek istemez sevgilisini ve arkadaş kalalım asla demez malesef inanmak istiyorsun ama seni kırmamak ve cebe atmak adına öyle söylüyor neyse sen bilirsin ben gelecek göremiyorum sizin için.
Askerliğin seninle ne ilgisi olabilir. Binlerce kişi gidiyor sevgilisinden ayrılıyor mu?
Nişanlıyken, evliyken askerlik yapan çok kişi var.
Ya abartma Allah aşkına 4 ayda. Denemiş olmamış sıkılmış bırakmış işte. Sal gitsin ne uğraşıyosun daha önüne bak.Yasadigim duygular sevgi ve ask degil mi peki nedir bu kisa zamanda hissettiğimi dusunuyorum
Benim hissettiklerim heves mi sizce4 ayda nasıl bağlandınız kopamayacak şekilde