• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerizekali ben

Bu arada üyelik isminiz gerçek isminiz mi? Face'te aratınca sarı saçlı, ela gözlü ve matematik öğretmeni olan bir kadın çıkıyor direkt. Siz de öğretmen olunca o sizsiniz sandım. O siz misiniz yoksa? Bence üyelik adınızı değiştirin.

Konu için de yorumum, kafanıza takmayın, adamın zaten hayatında bir sürü kadın varmış, böyle bir insanla ilişkiye başlamanız bile hata.

Bu arada üyelik isminiz gerçek isminiz mi? Face'te aratınca sarı saçlı, ela gözlü ve matematik öğretmeni olan bir kadın çıkıyor direkt. Siz de öğretmen olunca o sizsiniz sandım. O siz misiniz yoksa? Bence üyelik adınızı değiştirin.

Konu için de yorumum, kafanıza takmayın, adamın zaten hayatında bir sürü kadın varmış, böyle bir insanla ilişkiye başlamanız bile hata.
ben degilim gecen konuda da elalemin kadinini bulmuslar Allah askina isimle aratarak bulamazsiniz beni.gercek soy adim degil ayrica kisaltilmis hali

Benimde buna benzer bi ilişkim oldu 3 ay önce kısa sürdü zaten ve ayrılık sebebi de buna benzerdi msjlarımı görüp cvp yazmazdı çoğu zaman sorunca da görmedim derdi ama o sırada da Facebook da messengarde aktifdi bir iki derken bitirdim bende hatta öyle ki son msjı yazıp her yerden engelledim bana yaptıklarına saysın dedim bazen onunla mutlu olduğum o sayılı anları özlüyor gibiyim ama böyle daha mutluyum huzurluyum ama
Yani hiç pişman olmayın ayrıldığınıza bence İnanın bikaç gün sonra daha huzurlu hissedeceksiniz kendinizi o son attığınız msjıda umursamayın bence

Kizim ben kendime s.lak diyordum sen benden daha s.lakmissin.Bende senin gibi aklima geleni soylerim de sende höh br abartmissin.Bi de adamin duzgunlugune inanamadim gercekten

Adamın düzgünlükle alakası yok.
Hayatımdaki kadınları temizleyeceğim ne demek? Neden hayatında aynı anda birden çok kadın var? Dahası bunu nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyor?

Siz şuna bence açık açık geldiği aile bir çok şeyi görmezden gelmeme yetiyor diyin. Buna rağmen onu kaybetmeyi göze alamıyorum buna dayanamıyorum diyin.

Sana o kadar değer veriyorsa ne yaparsan yap ne kadar saçmalarsan saçmala bence geri döner dönmüyorsa da zaten salla gitsin ama o kadar kurma bence kendine yazık edersin bunun daha evliliği var

Bence eğer size değer verdiyse , sizi kazanmak için çabalayacaktır . Daha fazla mesaj atıp kendinizi küçük düşürmeyin

Bu adam dediğiniz ya da düşündugunuz gibi düzgün bir adam olmuş olsaydı Instagram da flörtlesmezdi ki hayatindaki kadınları çıkartır öyle bir ilişkiye başlardı ya da başladığı andan itibaren keserdi tüm bayanlarla olan iltibatini . Yemişim böyle düzgün erkeği

evet dayanamayip sacmalamaya devam ettim.adama bir de manyak muamelesi yaptim.yaptiklarinla bizi bitirdin hala devam ediyorsun bunlar cok agir ne yapiyorsun gibi seyler yazmis.ya bitti iste tamamen dilim yuzunden.ben sacmaladim belki de ya anlatamaeim tam size.biz bearberken bir kadin qraei acmadi ama ben kadin oldugunu gordum.o da beni arayanlar olabilir seninleyken baskalari da arqyabilir ben onlarla konusucam dedi.o kaein bi daha aramadi mesela.ya ben ellerimle katlettim.ailesi vs si onemli degil gercekten boyle duzgun bir adam bulmak o kadar zor ki..ya issiz olsaydi da ben bu adamla olurdum.bitti uzgunum cok

özür mü dilesem bapsam bilemedim ben ya evine gitsem bulamam boyle telefondan ozur de komik olur hem evine habersoz gitmek olmaz ya bilmiyorum

bi sey soyleyin oyle elimle mahvettim kafayi yicem aglayip duruyorum ben ya

Öncelikle sakin olun biraz. Benim size tavsiyem bugun bir sey yapmayin.Bir iki gün bekleyin hem kendinizi dinleyin hem karşi tarafa zaman verin.Bu psikolojiyle hareket ederseniz kendinize daha cok kizacaginiz hareketler yaparsiniz diye dusunuyorum.

Gerkekten düzgün erkek nedir diye bir sorgulayın ve "düzgün erkek"kavramınızı Beyninizde değiştirin zira bunu yapmazsaniz suan kaybettiginize üzüldüğünüz ilişkiyi ileri de bin pişman olarak yaşamak zorunda kalırsınız.

Back
X