BANLIVECOKOFKELI
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Mart 2017
- 10
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi tombilibaykus
Hayal dünyanı neye borçlusun diye merak ettim ..hic izlemiyorum.nedrn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayal dünyanı neye borçlusun diye merak ettim ..hic izlemiyorum.nedrn?
bunlarin hepsi gercek.eger bunu kastediyorsan yok benim adami suclamami kastediyorsan bilmiuorum bende neye borcluyum.tek istedigim bana akil vermeniz.ne yapabilirim?benim bu kadar lafa donmesini beklemekten baska carem var mi yoksa artik bir bardak su icip yoluma devam mi etmeliyim?Hayal dünyanı neye borçlusun diye merak ettim ..
İnandırıcı değil fakat gerçek olduğunu varsayarsak : elinin altındakilerden sana sıra gelmez ! Nasrettin Hoca'nin gole maya çalıp ,"ya tutarsa" diye beklemesi gibi ...tutmaz ,zamanına yazık !!!bunlarin hepsi gercek.eger bunu kastediyorsan yok benim adami suclamami kastediyorsan bilmiuorum bende neye borcluyum.tek istedigim bana akil vermeniz.ne yapabilirim?benim bu kadar lafa donmesini beklemekten baska carem var mi yoksa artik bir bardak su icip yoluma devam mi etmeliyim?
ben de konuna inanmadım.bunlarin hepsi gercek.eger bunu kastediyorsan yok benim adami suclamami kastediyorsan bilmiuorum bende neye borcluyum.tek istedigim bana akil vermeniz.ne yapabilirim?benim bu kadar lafa donmesini beklemekten baska carem var mi yoksa artik bir bardak su icip yoluma devam mi etmeliyim?
konum gercek ne yazik ki keske hercek olmasaydi.zenginligini hayatini anlayin diye belirttim yoksa zenginlikle isim yok benim ailemin durumu da iyi onun ki kadar degil elbet ama iyi benim kimsenin parasina ihtiyacim yok.ben aptalligimdan onu kaybettigime yaniyorum.ben bu kadar duzgun bir adami bir daha bulamam diye uzuluyorumben de konuna inanmadım.
farzedelim gerçek.
bir bardak soğuk su iç ve başka zenginlere yol aç.
ya dalga mi geciyosunuz?adamin hayatinda iliskisi yokken yapmis bunu.sen varsan onlar yok dedi zaten banaBöyle adam! kaçmazdı gerçekten. Hem zengin hem tanındık aile, hem hayatında birçok kız olacak kadar ultra karakterli.
elinin altindakolerdendir degil mi ben hakliyidir yani isleri karisik cunku bir suru insana yardim ediyor vsya kafam cok karisik kizlar.hayatima bakarim elbet.ben baska birileri de olur hayatimda ama onun gibi duzgunu olmaz gibime geliyor beni uzen bu sanki bir daha o kadar karakterli bir adami bulamam gibi.bir de eski kiz arkadasiyla olan diyalogunu biliyorum cok sadikti o kiza.cok sevmisti cunku.onu cok seviyor olmasi da dokundu bana oncedendi halbuki bana neydi..İnandırıcı değil fakat gerçek olduğunu varsayarsak : elinin altındakilerden sana sıra gelmez ! Nasrettin Hoca'nin gole maya çalıp ,"ya tutarsa" diye beklemesi gibi ...tutmaz ,zamanına yazık !!!
Birileriyle flortlesmis. Görmüşsün. Hala ona inanmaya uğraşıyorsun. Son sorduğun soru da o adamin dediklerine kendini inandiracagini gösteriyor. Senin durumuz kurtarılır mi bilmem. Ama böyle olmaz onu biliyorum.biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
Hakan Sabancı?edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
o kadar unlu degil insanlarin adini lutfen zikretmeyin boyle hos degil.ya bu ne saygisizlik bilmiyorum facebooktan hic alakasiz insanlari zan altinda birakiyorsunuz.ben isim vermedigim halde unlu insanlari zikrediyorsunuz.isim vermek istense verilirdi degil mi?size soyleyecegimi dusunmuyorsunuz sanirim.biraz saygiHakan Sabancı?
flortlesmekten kasit kizin resimlerini o begenmis hep kiz da onun resimlerini begenmis.kiz guzel oldugundan kiskandim sanirim belki tanidigiydi.Birileriyle flortlesmis. Görmüşsün. Hala ona inanmaya uğraşıyorsun. Son sorduğun soru da o adamin dediklerine kendini inandiracagini gösteriyor. Senin durumuz kurtarılır mi bilmem. Ama böyle olmaz onu biliyorum.
Kuzum sen iyi misin? Facebooktan mı ünlü oldu yani saygı ne alaka? Şimdi Hakan Sabancı da gelip beni mahkemeye verecekti zaten. Söylemeni de beklemiyorum hayal dünyanı merak etmiyorum her gün gelip bir adamı anlatıyorsun inandığımızı düşünmedin herhalde :)o kadar unlu degil insanlarin adini lutfen zikretmeyin boyle hos degil.ya bu ne saygisizlik bilmiyorum facebooktan hic alakasiz insanlari zan altinda birakiyorsunuz.ben isim vermedigim halde unlu insanlari zikrediyorsunuz.isim vermek istense verilirdi degil mi?size soyleyecegimi dusunmuyorsunuz sanirim.biraz saygi
derdim zaten o kadar duzgun birini kacirmak.cok karakterli biriydi yemin ederim cayci da olsa ve ya memur ve ya doktor her neyse yine ben giderdim ona:) tüh kaçtı ünlü oğlu...Bırak kimin oğlu olduğunu mevkisini parasını tüm bunlar tek basina fayda etmez... Kişilik var mı
ben sana nasıl kurtulacagını yazayım.biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.[/QUOTE
Bunun neresi gerizekalilik ya? En iyisini yapmissiniz. Size vakit ayirmiyor ilgi gostermiyormus. Bu yetmez gibi mesajiniza da dönmemiş. Yoğunluk falan hikaye. O instagramda flortlestigi kıza ayırdığı vakti size ayirabilirdi. Ne kadar yoğun olursa olsun aklında olsaydınız size indiği zaman haber verirdi. Bilmiyorum adamın zenginliği kariyeri falan cezbetmis gibi geldi ama ayrılmakta haklisiniz. Üstelik adamın ne kadar düzgün olduğunu zengin bir ailenin kariyerli oğlu argümaniyla desteklemeye çalışmanız da enteresan. Hayatında coooook kadın olan biri bana çok düzgün gelmiyor maalesef.