• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım başka bir kıza baktı?

bogst: 47560776 .!.:
Yandan çok sağlıklı görmüş müyümdür baktığını ya of bilemiyorum
Oyy oyy .. görmüşsünüz hemde defalarca. Bunu siz yazdınız konuda..bizde inandık. Görüp görmediğinizin kararını verin bizde ona göre yorumlayalım.. Aşırı tepkiler suçluluk belirtisidir. .

Eklentiler

• IMG-20160807-WA0000.jpg
    IMG-20160807-WA0000.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar

Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.

Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.

Ne yapmalıyım kızlar? Gerçekten bana öyle gelmiş olabilir mi bu bakma mevzusu?
Hem suclu hemde yağ gibi üste mi cıkıyor kıza bakmadıysa bile yolda bagırıp çagırmak ne demek ya güle güle deyin bence

Merhaba kızlar

Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.

Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.

Anlattığınıza göre kıza çok bariz bakmış, siz sorunca da suç bastırmak için fevri davranmış, bağırıp çağırarak sizi korkutup susturabilmek için, çünkü biraz konuşsanız haklı olduğunuz ortaya çıkacaktı, tipik erkek tavrı...

Yandan çok sağlıklı görmüş müyümdür baktığını ya of bilemiyorum
Diyelim ki yanıldınız ki sanmıyorum, siz sorunca sokak ortasında sizi rezil edecek kadar bağırıp çağıran bir insanda sağlıklı bir ruh hali göremedim ben, canınızı yakmaya çok müsait birisi, uzak durun

Merhaba kızlar

Niye bagıriyo acabaaa
Suçunu bastırmak için
Üste cıkabilmek için

Her ikiside bariz belli:işsiz:

Bağırması üste çıkmaya çalışma çabası bence de gerçekten böyle birşey olmasa hayatım öyle bişey yok falan diyip senin yanlış anladığını söyler sana. Ama böyle bir mesele için sen bana güvenmiyorsun bana şerefsiz diyorsun denmez. Bir de yanında otururken cidden nereye baktığını nasıl anladın canım açıkcası biz hep yan yana oturuyoruz ben sanki göremem gibi geliyor bana ya da hiç dikkat etmiyorum birine bakacağını düşünmüyorum sanırımo_O

Hayır hiç de abartmamışsınız gayet haklı olarak tavrınızı göstermişsiniz. Tamamen suclu psikolejisi olduğunu düşünüyorum yok bakmadim yapmadim o bu diyip sanki biz sizofrenmisiz de uydurmusuz gibi davranıp bağrınıp sucu bize atarlar.Zaten hicbiri bakmaz hepsi melek ya bir kez guven duyduğunuzu söylediğinizde ve sen yapmazsın dediğinizde beni seviyor ki guveniyor degil de demek ki ne yapsam kuskulanmayacak bagladim bikere gozuyle bakarlar klasik erkek tepkisi.

Suçlu psikolojisi. Suçunu bastırmak için bağırıyor. Bi de yok bana güvenmiyorsun bilmem ne diyerek suçu kendinizde aramanızı sağlamaya çalışıyor. Eğer gözlerinizle böyle defalarca gördüyseniz doğrudur. Adamın tepkisi de suçlu olduğunu kanıtlar nitelikte zaten. Bu adamın gözü dışarda, iyi düşün.

Görmesen de hissedersin, erkek arkadaşının abartılı tepkisi de şuclu davranışı gibi.

Kadın hisseder. Bence biraz düşün senin yanında başkalarına bakabilen bir erkekle nereye kadar? eğer seviyor ve ayrılmak istemiyorsan kabullen düzeltmeye çalış ama buna hep maruz kalma ihtimalini göz ardı etme. Fakat ayrılığı göze aldıysan tek kelime etmeden sepetle...

Back
X