- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy oyy .. görmüşsünüz hemde defalarca. Bunu siz yazdınız konuda..bizde inandık. Görüp görmediğinizin kararını verin bizde ona göre yorumlayalım.. Aşırı tepkiler suçluluk belirtisidir. .bogst: 47560776 .!.:Yandan çok sağlıklı görmüş müyümdür baktığını ya of bilemiyorum
Hem suclu hemde yağ gibi üste mi cıkıyor kıza bakmadıysa bile yolda bagırıp çagırmak ne demek ya güle güle deyin benceMerhaba kızlar
Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.
Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.
Ne yapmalıyım kızlar? Gerçekten bana öyle gelmiş olabilir mi bu bakma mevzusu?
Anlattığınıza göre kıza çok bariz bakmış, siz sorunca da suç bastırmak için fevri davranmış, bağırıp çağırarak sizi korkutup susturabilmek için, çünkü biraz konuşsanız haklı olduğunuz ortaya çıkacaktı, tipik erkek tavrı...Merhaba kızlar
Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.
Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.
Kesinlikle yollar ayrılmalı, haksızken haklı çıkabilmek için asabileşen insanla değil sevgili veya eş olmak, arkadaş bile olamam.Hem suclu hemde yağ gibi üste mi cıkıyor kıza bakmadıysa bile yolda bagırıp çagırmak ne demek ya güle güle deyin bence
Diyelim ki yanıldınız ki sanmıyorum, siz sorunca sokak ortasında sizi rezil edecek kadar bağırıp çağıran bir insanda sağlıklı bir ruh hali göremedim ben, canınızı yakmaya çok müsait birisi, uzak durunYandan çok sağlıklı görmüş müyümdür baktığını ya of bilemiyorum
Niye bagıriyo acabaaaMerhaba kızlar
+1Suçlu psikolojisi gibi geldi bana.
Gözlerinle görmüşsünüz işte baktığını.
Niye inkar ediyor ki bakmadım diye
En azından hiç farketmemişim falan diye yalan söyleseydi belki.
Niye bağırıyor ki size?