- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kendisi burada doğru bir noktaya parmak basmış. Alınma ama eski konularını da hesaba katarak kendisinin şerefsiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Daha iyisine layık olduğun bir gerçek.Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar.
Suçluşuk psikolojisi hoşlanmış bence o kadar bakıyorsa baya ilgisini çekmiş...Merhaba kızlar
Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.
Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.
Ne yapmalıyım kızlar? Gerçekten bana öyle gelmiş olabilir mi bu bakma mevzusu?