• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım başka bir kıza baktı?

Buna halk arasında zeytinyağ taktiği deniyor. Konuşursan üste çık gözümle gördüm bir de üste çıkıyorsun utanmadan de.

Bir kadın nesekil baktigini cok iyi anlar.
Gercekten bakmış olmasaydı, böyle bir hisse

kesinlikle suç bastırıyo.
kocam yapsa midem kaldırmaz, kaldıki erkek arkadaş.
şutla gitsin.
ondan bi cacık olmaz...
net.

Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar.
Bence kendisi burada doğru bir noktaya parmak basmış. Alınma ama eski konularını da hesaba katarak kendisinin şerefsiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Daha iyisine layık olduğun bir gerçek.

Burada önemli olan başka kıza bakmasından ziyade iletişiminin bağırmak üstüne kurulu olması.
Ayrıl.

bağırması işe yaramış, yanlış mı gördüm moduna girmişsin bile.
eğer gerçekten bakmamış olsaydı asla bu kadar büyütüp tepki vermezdi.
ayrıca her sorunu böyle bağırarıp çağırıp üste çıkarak çözmeye çalışan birinden adam olmaz.

Ben eski konularınıza baktım da bu Ada'mla işiniz çok zor. Siz biraz fazla iyi niyetli davranıyorsunuz sürekli onu aklama psikolojisine girmişsiniz. Ben hayırsız biri olduğunu düşündüm. Keşke kendinizi kurtarsanız.

Kiskanclik kokulari aliyorum. Ama bi kadinin hissinin yanilabilecegini dusunmuyorum:KK73:Hic kendine yokus yapma hazir basindayken birak gitsinnHoppa

Merhaba kızlar

Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.

Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.

Ne yapmalıyım kızlar? Gerçekten bana öyle gelmiş olabilir mi bu bakma mevzusu?
Suçluşuk psikolojisi hoşlanmış bence o kadar bakıyorsa baya ilgisini çekmiş...

Kot kafali hepsi ya bunların. Siz bunu der demez bagirmis kesin baktı kesinn. Klasik erkek tipi üste cikacak güya. Sizi bile şüpheye düşürmüş. Böyle konuda kadınların yanilacagini sanmıyorum dikkatliyizdir. Baktığını görmüşseniz bakmistir zaten net.şüphe duymayin. Siz üste çıkın paylayin

eski konulari da biliyorum
adamın karakteri o kadar belli ki
ama siz hala anlamadiniz. Bu adam flortlesmeyi seven kendini hiç sakinmayan biri
ama sizi yurtdışı işi var diye işten ayrılmaya zorlayan bir Zorba
bu adam size daha çok böyle şeyler yaşatır

suçlu psikolojisi, resmen kendi suçunu ört pas edebilmek için kavga çıkarmış. Sende durumun zaten farkındasın. Ne diye bu adamı hala yanında tutuyorsun anlamam

Yolda falan birine bakılsa rahatsız olmam ama aynı ortamda saatlerce bakılsa çok rahatsız olurdum ki suçunu bastırmaya çalışmıs belli

Öküzün trene baktığı gibi bakmış olmalı ki sizin dikkatinizi bu kadar çekmiş Bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış. İşe de yaramış belli ki direk aklama politikasına geçtiniz.

Back
X