• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım başka bir kıza baktı?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.308
1.023
133
Merhaba kızlar

Dün iş arkadaşlarımla 15 kişilik bir ev toplanması yaptık erkek arkadaşımı da davet ettik geldi tanıştılar. Hep beraber uzun bir masada oturduk karşılıklı. Gece boyunca erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıma baktığını hissettim. Yan yana oturuyorduk, mesela sohbeti anlatan sol taraftaysa hepimiz sola bakarken o gözleriyle sağ tarafa (kızın olduğu yere) bakıyor bir müddet sonra anlatıcıya bakıyor bunu arada bir sürekli yapıyordu. Hemen yanımda olunca çok dikkatimi çekti ve acayip rahatsız oldum. Yine uzun süre gözleri kızın tarafına kitlemişken ani bi şekilde yüzüne baktım hemen gözlerini anlatıcı tarafına çevirdi gene.

Çıktığımızda gece hakkında konuşurken daha fazla duramadım sana bi şey sorucam xx e bakıyo olabilir miydin çok rahatsız oldum böyle bir şey kaldırabileceğim bi şey değil dedim birden bağırmaya başladı çok abarttın bana şerefsiz mi diyosun bana güvenin sıfır vs... Bütün insanlar dönüp dönüp baktı deli gibi bağırdı yol bitene kadar. Ve küs ayrıldık be n bir iki kere konuşmaya çalıştım yine bağırırnca susarak eve döndüm.

Ne yapmalıyım kızlar? Gerçekten bana öyle gelmiş olabilir mi bu bakma mevzusu?

Size öyle gelmiş derken? Gözlerinizde tıbbi bir sorun yoksa baya görmüşsünüz kaç kere işte. Ve bunu ilk kez mi yapıyor sevgiliniz bilmiyorum ama bu sizde hakikaten problem teşkil ediyorsa koyverin gitsin yok şimdilik idare ederim diyorsanız siz de onun yanındayken kitlenin herifin birine uzun uzun da anlasın bakalım sorarsa tokatı çarpın bi tane ne demek istiyorsun diye böylece içiniz soğur :KK51:

Suçlu psikolojisi gibi geldi bana.
Gözlerinle görmüşsünüz işte baktığını.
Niye inkar ediyor ki bakmadım diye
En azından hiç farketmemişim falan diye yalan söyleseydi belki.

Niye bağırıyor ki size?

Ben çok abartmışım ona resmen şerefsiz diyormuşum öyle bağırdı...
tam yanımda oturuyordu göz hareketlerini yanlış görmüş olamaz mıyım diye düşündüm işte

Size öyle gelmiş derken? Gözlerinizde tıbbi bir sorun yoksa baya görmüşsünüz kaç kere işte. Ve bunu ilk kez mi yapıyor sevgiliniz bilmiyorum ama bu sizde hakikaten problem teşkil ediyorsa koyverin gitsin yok şimdilik idare ederim diyorsanız siz de onun yanındayken kitlenin herifin birine uzun uzun da anlasın bakalım sorarsa tokatı çarpın bi tane ne demek istiyorsun diye böylece içiniz soğur :KK51:

Tam yanımda oturuyordu, ben yanlış görmüş olamaz mıyım göz hareketlerini? O kadar kızdı ki yanlış mı gördüm diye düşündüm

Tam yanımda oturuyordu, ben yanlış görmüş olamaz mıyım göz hareketlerini? O kadar kızdı ki yanlış mı gördüm diye düşündüm
Bir kere görürsün de birkaç kez olmaz o iş, hem belli böyle koca tepki veren için işin aslı vardır yoksa bir düşünün baktın mı diye sorsanız saçmalama der geçer hele erkek kafası öyle detaylı düşünüp bu nasıl ağır bi laf diye düşünmez böyle birşey için

Bakıp bakmadığını bilemem de, bağırması çok saygısızca. Nasıl bagirtabiliyorsunuz kendinize? Sevgilim bana bağırsa orda bırakır giderim onu.
aynen. böyle durumlarda perşembenin gelecegi carsambadan belli denir. Adam evliliktede nasıl olacağını koymus ortaya. 2 yıllık evli olacağız 17 ağustosta belki ben bağırmışşımdır ama eişim hiç bağırmaz, bir seferinde şaka ile bağırdı ona ragmen kendimi tutamadım ağladım, adamda şok oldu. kızar elbette ama kısık tonla. sevgilim bağırsa ben ona güvenipte evlenemem açıkcası

Bi daha öyle bağırmaya başlarsa ağzının üstüne elinin tersiyle bir tane kapat.

Back
X