- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.163
-
- Konu Sahibi zeynepelam
hakikaten aile bunu nasıl kabul eder o yaşta adamın bu yaşta kıza bakması sapıklık olarak düşünülürken üstelikay ben 89 doğumluyum babam 70 doğumlu
çok uç bi evlilik olmuş gerçekten,
ailesi ve çevresi nasıl tepki verdi acep
:) bu açıdan hiç düşünmemiştim ama buda fenaymış.artık x bey diye hitap ederKonu sahibi annen-baban kaç yaşında?
Birbirlerine hitapları nasıl?
Düşünsenize Babası 45 yaşında damat 44. Damat kendinden 1 yaş büyük kişiye baba der mi yahu? :) Yada ismiyle mi sesleniyor?
Eşimle aramda 20 yaş var evlenene kadar bu fark pek göze batmıyorduda şimdi aşırı iletişim kopuklugu ve tükenmişlilik var benim gibi yaş farkına sahip eşler sevgililer varmı ?
Ben 91 doğumluyum eşim 71 evlenmeden önce o kuşak neredeydi bilemiyorum :)
iyi de bu anlattiklarini BDV yi okursan yas farki olmayan insanlar da yasiyor. Klasik ortalama bir erkkek karakteri malesef boyle davraniyor. Ev otel gibi kullaniliyor. Isine gelene peki gelmeyene ne gerek var deniyor. Yas da onemli bir etken olabilir ama baska durumlar yoksa bunu cogu evli cift yasiyorInsanlar yadirgiyor nedense ben hiç yadirgilayamadim 3 yıl sevgili dönemimiz oldu ve hic bir sorun yoktu lakin aynı evin içine girince çok daha farklı oldu artik saatlerce sohbet edebildigim insan sabah işte aksam evde telefonda tv de vakit öldüren ağzından bir kelime çıkmayan herşey tükenmiş gibi ve benim heves ettigim herseye ne gerek var cümlesi ile son veren bir adam oldu çok seviyorum lakin çok da yiprandim bu yaştan ötürü ailemle akla gelmiyecek sorunlar cevremle sorunlar devaminda gelen hamileligim çok sıkıntılı geçti aslında yazsam roman olurda yaşananlar şimdi artık mutlu olmak gerekirken verdiğim tüm savaşların sonucu elime tükenmiş bir adam dan başka birsey kalmadı
Benim annem ve babam arasinda 14 yas varDamat k.pedere baba demez herhalde x bey yada amca dese oda tuhaf olur..