Erkek 20 yaş büyükse

Benim bir arkadaşım var.
Şu an kendisi 25 yaşında sevgilisi ise 38 falan sanırım. İlk başta 33 yaşında demişti sonra ağzından kaçırdı. Belki dahada büyüktür bilemiyorum.
12 13 yaş kulağa fazla gibi gelmeyebilir bazılarına göre ama ben onu çok uyardım.
İleriyi düşün aranızdaki uçurum her geçen gün açılacak dedim ama dinlemiyor beni.
Birbirlerini çok sevdiklerini bu sevginin hiç bitmeyeceğini söylüyor.
Üstelik en erken 1.5 yıl sonra evlenecekler.
Ne ara evlenip çocuk sahibi olacaksın? Çocuğun 20 yaşındayken babası 60 yaşında olacak, aradaki kuşak farkını, iletişim kopukluğunu düşünebiliyo musun? diyorum ama hiiiiiç dinlemiyor beni. Gerekirse çocuk yapmayız diyor
Sevgilisi ona göre fazlasıyla tecrübeli olduğu için her şeyine karışıp "bunu yapma ben yaşadım sende aynı hataya düşme" gibi tavsiyeyi aşan cümleler kuruyormuş. Kız tamamen ona göre yaşıyor hayatını. Yanında ondan 12 13 yıl ileriden giden biri var. Yaşları 40'a 52 53 olsa tamam derim ama kız henüz 25 yaşına yeni girmişken bu yaş farkı çok abartılı geliyor bana. İnşallah o da pişman olmaz.

Konu sahibi annen-baban kaç yaşında?
Birbirlerine hitapları nasıl?
Düşünsenize Babası 45 yaşında damat 44. Damat kendinden 1 yaş büyük kişiye baba der mi yahu? :) Yada ismiyle mi sesleniyor?

Konu sahibi annen-baban kaç yaşında?
Birbirlerine hitapları nasıl?
Düşünsenize Babası 45 yaşında damat 44. Damat kendinden 1 yaş büyük kişiye baba der mi yahu? :) Yada ismiyle mi sesleniyor?
:) bu açıdan hiç düşünmemiştim ama buda fenaymış.artık x bey diye hitap eder

eşinizin kötü bir huyu yoksa neden sıkıntı yapıyorsunuz?
gençlik cahillik döneminde bunları düşünememiş olabilirsiniz ama artık olan olmuş.
önünüze bakın ve artılarını düşünün.
çok olgun bir eş ve olgun bir baba olur eşiniz.

Annemle babam arasında da 22 yaş yaş farkı vardı. Sorunlar oluyordu çünkü bir taraf hayatı yeni yaşamaya başlayorken diğer taraf çoktan hayatı dolu dolu yaşamıştı. Annemle babam görücü usulü evlendikleri için de daha çok sorun yaşamış olabilirler. Siz sevgi evliliği yapmışsınız o yüzden birbirinizin isteklerine cevap verebiliyorsanız yaş farkı sorunu ikinci planda kalabilir diye düşünüyorum.

10 sene sonra ne olacak asıl sen onu düşün, iyice yaşlanmış olacak sen bir kadının en güzel olduğu zamanda olacaksın. 20 yaş fazla açıkçası, içi geçmiş bir adama ancak doping felan verilerek, adrenalin iğnesi vurularak hareket kazandırılır ne olacak başka.

20 çok aşırı fazla.. 20 yaşındayken 40 yaşında olacak 40 yaşındayken de 60 yaşında olacak eşiniz siz 60 a geldiğinizde Allah bilir nerede olacak..

Eşimle aramda 20 yaş var evlenene kadar bu fark pek göze batmıyorduda şimdi aşırı iletişim kopuklugu ve tükenmişlilik var benim gibi yaş farkına sahip eşler sevgililer varmı ?

5 değil 10 değil tam 20 yaş

evlenmeden önce de evlenince de ben bu kadar yaş farkını doğrubulmuyorum.

düşünsene sen daha yeni doğmuşken adam 20 yaşında delikanlıymış

20 yaş çookkk fazla...üç beş sene sonra temelli kötü olacak şimdi 29 yaşındayım 50 yaşında bir adamla düşünemiyorum
Siz ona o size yetişmeye çalışacak tek başınıza tek taraflı olmaz yani, o da size ayak uydurmaya çalışması gerekiyor bunları baştan biliyordunuz değil mi

iyi de bu anlattiklarini BDV yi okursan yas farki olmayan insanlar da yasiyor. Klasik ortalama bir erkkek karakteri malesef boyle davraniyor. Ev otel gibi kullaniliyor. Isine gelene peki gelmeyene ne gerek var deniyor. Yas da onemli bir etken olabilir ama baska durumlar yoksa bunu cogu evli cift yasiyor

Adam zengindi heralde
kizma ama gencecik bir kizin babasi yasinda adama asik olucagina inanmiyirum..
Ne bekliyordun ki evlenirken
bastan asagi yanlis
insanin canı o yastaki adamla yataga bile girmek istemez..

10 yaş neyse de 20 yaş çok aşırı baban yaşında

mesela annem 72 doğumlu ben 90,kardeşimde 91

hemen hemen seninle eşinin arasındaki yaş farkından ,daha az annemle aramızdaki yaş farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…