Erkek 20 yaş büyükse

baya hızlıymış, sen çok tembelsin oğlan oldu 2 taşında anasında tık yok:p

ya öyle ama 2 tane de bırakmış allahtan devamını getirmemiş:KK53:

yok canım ben almayayım bu yaramaz oğlan benim ömrümü yiyor

0 5,6 yaşına gelmeden düşünmüyorum

Eşimle aramda 20 yaş var evlenene kadar bu fark pek göze batmıyorduda şimdi aşırı iletişim kopuklugu ve tükenmişlilik var benim gibi yaş farkına sahip eşler sevgililer varmı ?

annem ve babam böyle.
hiç aynı düşüncede olmadılar.
babam hep ben yaşadım, gördüm, biliyorum derdi.
gerek duymazdı bazı şeylere.
annem tatile gidelim isterdi, babam ben oraya gittim buraya gittim ne gerek var derdi.

benim anneannemle babam arasında 5 yaş var.
babam anneanneme anne diyor.
bi acayip ya.
hiç sevmem yaş farkını.
babamla benim aramda kuşak çatışması var.
eşim benden 5 yaş büyük, o bile eskiden gözüme fazla geliyordu.

ya öyle ama 2 tane de bırakmış allahtan devamını getirmemiş:KK53:

yok canım ben almayayım bu yaramaz oğlan benim ömrümü yiyor

0 5,6 yaşına gelmeden düşünmüyorum
o yaramaz oğlanı yerim ben getir ver bana sıkıldıkça:)))
şaka bir yana en güzelini düşünüyorsun, yaşında genç daha
belki kardeşin kaza kurşunudur

benim annemle babam arasında 9 yaş fark var..çok iyi anlaşıyorlar (maşallah)...sizin gibi bir tanıdığım var adam doktor kızda yanında sekreter..sonra adamla evlendi..maddi boyuttan dolayı tabiki...9-10 yaş neyse ama 20 gerçekten zor..siz 40 o 60....gezmek isticeksiniz eşiniz istemicek falan filan...ama artık olan olmuş..sende kendine arkadaş edin bol bol...onlarla gez..

yaş farkı çok fazla. benim eşimle aramda 8 yaş var. ben bile olabilecek sınırların en ucunda olduğumu hissediyorum. ama mesela ben çocuk için erken görürken, o geç kalmış hissedebiliyor kendini. yine de birbirimize ayak uydurmak zor değil bizim için.ama 20 yaş farkı çok fazla. evlenmeden önce insan dışarıda görüştüğü ve bunlar genelde hoşa gittiği için insan anlamaz. aynı eve girdiğiniz zaman anlaşılır. zorlanman çok normal.ama olmuş bir kere. sanırım sizin artık olumlu noktalara odaklanmanız ve ilişkinizi böyle dengelemeniz gerek. konşabilirsiniz haftada şu gün gezelim filan diye.

Benim bir tanıdığımın eşiyle arasında 20 yaş var, 2çocukları oldu adam dedeleri gibi duruyor:) ama gördüğüm kadarıyla iyi anlaşıyorlar ..takma bence eşleri genç olanlarda hergün amuda kalkmıyor evde..

X