Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

dodge ve lincholn 4X4 arabalara tutkunumdur
trafikte gorsem ooff yaa şuna bak falan derim gidene kadar arkasından bakarım
kocim de acaip kıskanır :)))
benden baska hic biseye bukadar ilgi duymayacaksın der :))

anlamlı anlamsız kıskançlığı çoktur.

iyi ki erkek kuaförlerden kıskanmıyor.

Son düzenleme:
şimdilerde yonca evcımıgın çapkın kız şarkısı var ya onu söledıgımde benı kıskanıyormuş neden dıyorum nedenını söylemıyor

johnny depp i kıskanıyoooooooooooooooooooo:)
ben onun fillmlerinde transa geciyorum da

benimkinin bir sürü anlamsız kıskançlıgı vardır....
zaten hep söylüyorum benimkindeki kıskançlık değil hastalık diye..
a.s

mrs.sönmez çok enteresan bir eşiniz varsırnaşık şeyçok gülümsetti beni..
bir gün diyelim ki yolda gördüğünüz bir kediyi sevdiniz ve eşiniz kedinin kuyruğunu kaldırarak suratını büzebilir ve şöyle diyebilir;erkek bu neden sevdin..kızmadınız umarımkaydirigubbakcemile2

beni kuzenlerimden bile kıskanması..
kardeş gibi büyüdük...
şimdi yakın davranmaya korkuyorum...
konu bensem kendi kardeşinden bile kıskanır.
öyle acayiplikleri var..

benimki de laptop aldığımızda windows u kuran uğraşan çocuklarla tokalaştığım için kıskanmıştı:roflol:çok anlamsız gelmişti hiç beklemediğim bişeydi:))):mymeka:

benim erkek arkadaşımda çoook kıskanırr

bikere erkek kuaföre gitmem yasak,bide yazın tekne gezisine gitmiştik onun arkadaş grubuyla orda arkadaşının kardeşi gelmişti oda ilk görüyomuş sözde biz çocukla gülmüşüz birbirimize ama benim haberim yok bunun için haftalarca küsmüştü :)

bu erkeklerin nei kıskanacağı hiç mi hiç belli olmuyor en gereksiz kıskançlığa gelirsek beni desem yeterli olur heralde adam herşeyimi kıskanıyor suçu da aşık olmasına atıyor ne diyim sev ama öldürme diyorum süründürüyor o da:)

Benim sevgilimin de en manasız kıskançlığı erkek kuaförü ve 3 yaşındaki erkek kuzenimi kıskanıyo kafamçokkarıştı

ay çok mutlu oldum ya bende sadece gereksiz kıskançlık nişanlımda war sanıodum herkes benim gibiymiş demekki....ya daha nişanlı olmamıza rağmen herşeyime karışıyor herşeye bi laf buluyor dışarı bile çıkamıyorum artık hastanede çalışıyorum hastalara cewap werirken bile çıldırıyoo...napıcamı şaşırdım

ben sürekli etrafımda degişik çifler görüyorum.genelde kadınlar eşlerini gözle ihtar ve hapiste tutarken özgüveni tam olan kadınlarla(birde kadın güzelse allahhh) karşılaşılması durumunda da mimikler devreye giriyor ve koca tehdit edilir pozisyonda ihtar alıyor.(eve gidince ben sana sorarım şeklinde)..... ve haidinin keçi sagması gerekiyordu clamentinide yanına aldı vee dedecigim........:)

unutmuşum
bnmkii eğer yanımda diilse parfüm sıkmamı bile kıskanıyor yaa düşünebiliyomusunuz
bende hee diyip geçiyorum
bildiğimi okuyorum :)

3 gün önce yolda kaldığımızda yardıma gelen jandarmaların bana iyi akşamlar demesini kıskanması kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…