Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

oooooooo....
babamı çok sevmemi, hatta kızıma olan ilgimi bile ....

birde tv de; keanu reeaves ve kıvanç tatlıtuğ, film yada dizisi varsa kapatır haydut...
tam çatlak yani

Biz herşeyden birbirimizi kıskanan bir çiftiz.
Ama böylede mutluyuz:)

gerçekten baya kıskançmışş eşinizz a.s

Kıskançlık mıfisfisfis
Nişanlılık döneminde ve evliliğimizin ilk aylarında giydiğim kıyafetlere karşı bir garezi vardı:mymeka:beni delirtirdi,herkesin yakıştı dediğine muhalefet olmak adına güzel değil,yakışmadı,o ne öyle gibi şeyler deyip beni çileden çıkarırdı,he birde nişanlıyken ailemle bir yere gitsem ve o gelemese suratı on karış düşerdi,başlardı,kim vardı,ne yaptınız,ne giydin,sana laf eden oldu mu:mymeka:,sırnaşan var mı,kaçta döndünüz,göz süzdün mü gerdan kırdın mı ay imdatttt-tatlicadiarzu-
Şimdilerde kıskançlıktan eser yok,ee ne de olsa yaşımız 40'a merdiven dayadı,bu yaştan sonra da kıskanacaksa vay halimize,valla tv'yi açarım,istediğime yakışıklı derim istediğime laf söylerim,hiç laf söylemez,bu yaştan sonra böyle anlamsız kıskançlıkları çekecek halim yok:1closedeyes:
Ben ensesinde boza pişirecek kadar kıskanç değilim,yersiz kıskançlık yapmam ama onunda yapmasına izin vermem,çekemem yeter valla,boyumca kızım var:mymeka:

biliyoo tabüü eşininn güzelliğinii zerafetinii tabüü kıskanırr
senn her yaştaa güzell endamlıı egzantirikk birr hatunsunn bacumm ben 43139456341 km uzaktann annadımm eşinn burnununn dibindemii annamıcakkşakkıdıkaydirigubbakcemile5

Bir kere sirf giymeyim diye, belden baglamali bir badim vardi aldi gözümün önünde paramparca yapti...

Erkek sinegi bile kiskandigi icin o konulara hic girmiyorum

benim eşimde sağolsun pazarda yürümemi kıskanır o yüzden ben pazara hiç gidemem ayrıca giydiğim kıyafetleri çok kıskanıyo bu dar bu kısa bu çok şık olmaz.... falan filan ....
ee kısasa kısas bende onun jölesine karışıyom ohhhhhhh ohhhhhhhh..................

Valla benimkinin giysi takıntısı var hele etek hiç giydirmez etek evde giyilen bir şeydir ona göre gerçi o söyledi diye giyilmez diye bir şey yok ama suratı ekşiyor kıyamıyorum:sm_cool: heleki hiç unutmam yakasının çok açık olduğunu iddia edip surat astığı bluzumu kendisinin hediye ettiğini unutan bir kocam var:roflol::roflol:

en yakin arkadasimin 16yasindaki kuzenini kiskanir, neymis cocuk bana asikmis gibi duruyomus..
nasil oluyorsa o, hicbirseyi farketmeyen dalgin adam nasil gørdu o asik durusu acaba.. kiskanctir ama en anlamsiz kiskancligida buydu bence

Ha birde mac baslangicinda futbol hakkinda konusulurken Oktay Derelioglu varsa kapatir, eskiden ona asik oldugumu duymus..

Normalde kıskanç zaten...Ama bazen hakikaten saçmalıyor... Mesela bebeğime Oğuz ismini koymak istedim ama izin vermedi. İki Aile dizisindeki Oğuz'dan esinlendiğimi düşünüyor.:mymeka: Veya şirket yemeğinde işyerimde çalışan benden 5 yaş küçük bir çocuğun eli çaya çarpacakken elini itmemi eve geldiğimizde elini tutmak olarak yorumlaması da diğer bir abukluk olarak gösterilebilir...:1shok: Pes artık...

kızLar çok hoşsunuz cidden yaa :roflol:
vaLLa yerLi yersiz kıskandığı anLar çok ama benimde çok yanii.. :roflol:
ben de işte benciLLikten şımarıkLıktan yaparım bazen napim..
biLgisayar için bizim burda int.cafeden geLen bi abi vardı(bakın abi diyorum),vay efendim durma sen yanında içerde dur,deLirik yani benimkii epeyy,ama şikayet etmiyorum napimm:asigim:
ayy daha çok varr boLe abuksubuk emme ben de yaparım arada o yüzden şikayetçi değiLim ayağına yatıyorumm :roflol:

ya yeni evliyken kıskanırdı ama artık kıskanmıyo önceden akşam olunca kaç kere bakkala gittim kasaba gittimmi hangi komşudaydım ince ince sorardı

ben onu kendimden bile kıskanırım o da beni...
ama bu zamana kadarki en anlamsızını anlatayım:) kuzenim evleniyordu kuaföre gittik ve kuaförde bir bay benim saçımı yaptı tam bitirmek üzereydiki eşim ve damat geldi ben gittim hemen yanına eşimin tabi kuaför aynen bizi izliyor
- neden o lavuk yaptı senin saçını :)
tabi ne diceğimi şaşırdım:) birisi tenime bile dokunsa kıskanır aynen bende onu.......

en anlamsız kıskançlığı?
hangi birini söylesem ki bilemedim çünkü bütün kıskançlıkları hep anlamsız oluyor

ay benimkide beni sawyer'den kıskanıyor ne alakaysa
yok efendim ağzımın suları akıyormuş izlerken önlük takacakmışım, yok tv'nin içine giriyormuşum az biraz geriden seyretseymişim gözlerim kör olacakmış, gece sawyeeer sawyeer diye sayıklıyomuşum
delümü ne , nesini kıskanıyosananiknanik

çok anlamsız bi kıskançlık zannumca

Son düzenleme:

yani sende tam fotoğrafını koymuşşsun:jeyyar:
adam kıskanmasında napsın :icecream:
sırnaşık şey:roflol::roflol:

evet benımkıde sawyer ve saıd.halbukı saıd benımkıne cok benzıyo dıye sevıyorum.dızıyıde cok begendıgım ıcın ızlıyorum.bosver kıskansınnnnn:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…