• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Erkeğinizde Sevdiğiniz & Sevmediğiniz Huyları Neler ? ...

bir insan sevgilisi ağlarken üzülürken kavgalıyken 2 gündür tek kelime konuşmazken gidipte komedi filmi izlermi? evet bunu benim biricik sevgilim yapıyor. eşi benzeri yok sanırım. nefret ediyorum ondan :47:

bir insan sevgilisi ağlarken üzülürken kavgalıyken 2 gündür tek kelime konuşmazken gidipte komedi filmi izlermi? evet bunu benim biricik sevgilim yapıyor. eşi benzeri yok sanırım. nefret ediyorum ondan :47:

eşimin en sevdiğim huyu ne kadar yorgun olursa olsun benimle mutlaka ilgilenir,:nazar::nazar::nazar::nazar:
sevmediğim huyu iste onun mantığına aykırı gelen bişey varsa onu kesinlikle kabullenmez ne yaparsam yapıyım onu kesinlikle kandıramam yani :1:

enn sevdiğim huyu sevildiğimi hissetiriyo :) ben ilgi manyagı biri oldugum için hosuma gidiyo yani :)
sevmediğim huyu ise..bazen işine gelmeyen konusmaları olayları es geçmesi cevap vermemesi susması beni çıldırtıyooo :47:
ama herşeye rağmen çook seviyorumm :17::17:

Sahiplenme yönünü ve benim ben oluşumu bana hissettirmesini çok seviyorum. Ona bayılıyoruuuuum. :52: Sigara içmesini hiç sevmiyorum. :20:

Baya zaman geçmiş ama bende yazayım sevgili nişanlımın yönlerini,

En sevdiğim yönü ne olursa olsun ona seni seviyorum dediğimde çok kötü kavgalıda olsak hemen yumuşaması,beni sahiplenmesi,onun olacağımı hissettirmesi,beni güldürmek için 40 takla atışı,benim için özel olduğumu hatırlatan şiirler yazması,aileme karşı çok sıcak davranması en sevdiğim huyları..

Eeeen sevmediğim huyları ise,nişanlandığımızdan beri küçücük bı fırsatta bıle hemen burnumu yüzümü özümü öpmeye çalışmasına deli oluyrum,onlara gittiğimizde küçük çocuk gibi şımarıp sürekli beni odak noktası yapması,gelip sarılıp beni utandırması,bide her erkek gibi ailesine laf söylememesi annesi yalnız yasayacam dediği halde bana 2-3 sene sonra birlikte yasarız demesi en sinir olduğum huyu,bide aşırı kıskanç oluşu cep telefonumu illa kurcalar,kendisi ya odasına koyar ya vermez giysilerime karışması açık değilse de illa uyarması

yarım saat önce tartıştık çünkü çokk suskun sadece belli kelimeleri kullanıyo ben şen şakrak o ise maalesef konuşmayı pek sevmiyor

[/B]
aynen katılıyorum sana arkadasım .benım sevgılımde acayıp sevdıgını hisseder ve fedakardır.hediye almasınıda bılır ama suprız yapmaz.sana bunu alıyımmı diye dire sorar:69:kurban oldugum benım :69:

sevmediğim huyuna gelince çok irdeler.mesela bugun ne yaptın der uyudum derim kac saat ne kadar ne zaman kalktın,kalktıysan ne kadar uyanık kaldın gıbısınden...
polisiye romanı tarzında benım sevgılımm:66::66:

aynen canım benim kocam da çok incedir sürekli üstüme titrer sevdiğini çok belli eder ama benim ki de hediye konusunda sana bunu alıyım mı istermi sin diye sorar canımın içi bişeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ister aslında benimle ilgilenmesi hoşuma gitmiyor değil :36::36::36:
bitanem benim yaaa

Son düzenleme:
Back