• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Erkeğinizde Sevdiğiniz & Sevmediğiniz Huyları Neler ? ...

kendisini övmesinden nefret ediyorum..sanki kompleksi var benim aşşağımdaymışta üstüme çıkmak istermişçesine :19: aşırı kıskançlığınıda unutmamak lazım evden dışarı çıkmama bile surat yapıo :s sevdiğim tarafıda düşünceli, tutkun, saygılı vs vs vs

Son düzenleme:

sevdiğim huyları
sahiplenirdi
kıskançtı
sevdiğini ve onun olduğumu sonuna kadar hisssettirirdi
çabalardı ..

en sevmediğim huyları ;

herşey bi anda olsun bitsin,konuşulsun,öğrenilsin isterdi..
kendini arada da olsa överdi ki sinir olurdum buna bile
pireyi deve yapardı
gereksiz konuları büyütür tartışmaya sürüklerdi
olmadık şeye kızardı
çabuk parlardı ve kırıcı konuşurdu
ailesinin sözüne bakardı vs...
o hayır derse asla evet e dönmezdi
sözlerini ,yeminlerini,vaatlerine öyle bi inandırdı ki beni tutamayacağını 2 gün önce anladım ve veda ettik
:31:

Herşeyini Seviyorummmmmmmmmmmmm:) KıskançLıqından başka..kıskançLıqı beni çiLeden çıkarıyor..babam hariç her erkegi kıskanıyor..

erkekim hatalarıyla, kusurlarıyla, güzellikleriyle, mükemmelliğiyle, göreceli olan iyi kötü her şeyiyle benim helalimdir :9: ben onun bütün huylarını yirim :9:

benimmmmm askim sagolsun cooooooooooooooooooook kiskanctir.. ama bende az degilim bu konuda..:17:
msn görüsmelerimizde bile birimiz bilgisayar basindan ayrilsin sinir oluruz, yani konusmamiz sirasi kimse bizi rahatsiz etmemesi gerekiyor.. paylasamiyoruz birbirimiz baskalariyla:52:
...herzaman olmasada genellikle dedigim dediktir benim iyiligim icin olsada..:51: karsi geldigim zaman cocuk gibi diretmeye baslar nolur askim kirma beni diye.. ozmn dayanamam illaki dedigi olur yani.:78:

hernekadar sert olsada.. sirf bana romantik tarafini gösterip sesim güzel degil diyip sarki söylemesi..
sair degilim diyip.. kisada olsa kendince siirler yazmasi.. cok güzel gercekten:81:

cabuk sinirlenen birisi olsada bana karsi cok sabirli bu huyunu cok seviyorum.. iyi dayaniyor bana gercekten ben olsam beni coktaaaan birakip giderdim heralde :62: cok alinganimdir:63:
sinirlenme sebebide genellikle kiskancliktan dolayi oluyor ama kendine hakim kaliyor.. kirmiyor askim beni buna cok özen gösteriyo.. göz yasimin akmasina hasta olmama asla dayanamaz..:66:
en güzelide bana beni sevdigini herzmn sözleriyle olsun hareketleriyle olsun hissettiriyor..
hic bir zaman acaba dedirtmiyor..
ve tatli sevgilimin benim uykundan kalkmis halimi süslendigim zamanlardan daha cok begenmesi benide mutlu ediyor.. :69:en önemliside oldugum gibi davrana biliyorm onunlayken
asigimmm:38:

ben sevdiğim huylarından çok sevmediklerimden başlamak istiyorum çünkü bu kıskançlık yüzünden sevgililer gününde bile küsüz. benimkinde kendini benden aşağıda görme huyu var sırf bu yüzden ben 4 senelik bir bölüm okuyorum diye okuduğu iki yıllık bölümden sonra açıktan 4 e tamamlıyor. İngilizce bişi söylemim o ingilizce bilmiyor die ben onu aşağılıyo oluyorum. Hep kendini haklı görür herşeyde. VE aşırı kıskanç herşeyim bir kıskançlık sebebi oje rengim kıyafetim makyajım arkadaşlarımla dışarı çıkmam zaten akşam markete bile çıktım mı kıyameti koparır. Daha dün bi tanıdığımın nişanına saç makyaj yapılı elbiseli ve topuklu giyip gitmem olay oldu sevgililer gününde bile küsüz.
Sevdiğim yönlerini şuan sinirden göremiyorum.:47:

Kıslarr bu kıskanma olayı her erkekte var, sahiplenmee, kendinden başkasının beğenilmesini, dikkatini çekmemesii gibi. Sonuçta bir türk erkeğiyle birlikteyiz ama anlayış herşeyi çözüyor diye düşünüyorum.
Öncelikle sevgilinizi kıskancak davranışlarda imalarda bulunmayınn, çok basit bir örnek veriym tv de sevdiğiniz bir karakter ne kadar yakışıklı yaa bayılıyorum bu adam gibi şeyler demeyinn :82:
Sevdiğinizi belli edin, en önemlisi iltifat edinnn onu gösdüğünüzde benim aşkım çok yakışıklı sen bitanesinn diğer erkeklerden farkını söyleyinnn.
Eski hikayelerinizi en baştan anlatmadıysanız sonrada o sormadıkça anlatmayın ve eski aşklarınızı anımsatacak sözcükler kullanmayın.
Benimde şansım hep kıskançlıklaa sürüyo o yüzden tecrübelerimi ve araştırmalarımı paylaşmak istedim. Şuan çok şükür bi problem yok sevdiğim adam beni seviyor, neden içinde kuşku şüphe bırakayım ve o benim için dünyadaki tek erkek gibi bunu hissettirdim. Diğer karşı cinslerime karşıda sözlen şekilen mesaeli durdum olay bu kadar:82:

penugamcım erkek arkadaşın kompleks yapıyor olması gayet doğal, erkek neticede senden üstte olmak istiycek sen belki bunu önemsemiyosundur ama erkekler böyle erkek olmanın özelliği bu zaten. Bence arkadaşının içini rahatlat onu neden sevdiğini hatırlatt, öğrenim seyrinin kariyerinin ondan daha önemli olmadığını söylee. Kendinde eksik gördüğü şeyleri onu hatırlatcak şeyler yapmaa canım nacizanee fikirlerim:17:

Benim erkek arkadaşımda bende çok baskı kurardı onu giyme buraya gitme orda kim var onla ne konuştun sana bişi dedimii gibii, bu erkekğin kendine güvensizliğinden başka bişey değill kesinliklee. Ona farkını anlattım güven verdimm artık böyle sorunlarımız yok çok şükürr :79::nazar:

Çok sağol canım. Bende sevgimi ve ona olan aşkımı yeterince anlattığımı düşünüyordum ama onu da böyle kabul ettim senelerdir değişmedi çok uğraştım. Kıskanmasını gerektircek davranışlarda da bulunmuyorum. Gerek davranışlarımla gerek ona olan sadakatimle hep ona bağlı kaldım ama işte. İnş. bu sorunumuzu çözebiliriz.

sevdiğim huyu sahiplenmesi,sevgisini hissettirmesi,hayallerinde bna da yer katması ,kıskanması
sevmedğim huyu film veya dizi izlerken mesaj atmaması ,çabuk sinirlenmesi neye kızcağı belli olmamaası

Haklıysam haklı olduğumu haksızsa haksız olduğunu kabul etmesi beni sevdiğini arkadaşlarının yanında göstermesi özellikle onların yanında üzerime titremesi en sevdiğim özellikleri.

Her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkması hiç sevmediğim huyu vazgeçmiyor ayrıca korkutuyor.Bide hediye almaması yanımda bana sorması beğendin mi alayım mı diye öğrenecek ama onunda zamanı var :1:

sevdiğim huyları;
anlayışlı, fedakar, samimi, esprili, kibar en önemlisi dürüst...

sevmediğim sadece tek bir huyu var canı sıkkın olunca içine kapanması...
ama tek kusuru bu olsun aşkımın zamanla bunuda aşarız :)

sevdiğim huyları;
anlayışlı, fedakar, samimi, esprili, kibar en önemlisi dürüst...

sevmediğim sadece tek bir huyu var canı sıkkın olunca içine kapanması...
ama tek kusuru bu olsun aşkımın zamanla bunuda aşarız :)

Yengeç Burcumuuu :82:

sevgiğim huyları
-çok bağlı
-sevgisini fazlasıyla belli ediyo ve üstüme düşüyo hatta bazen boğulcak gibi oluyorum :1:
-her dediğime tamam diyo
-ailesine karşı hep savunuyo
-iyi niyetli
-4 senedir ağzından 1 küfür bile duymadım
-çok saygılı
-çok terbyeli

sevmediğim yönleri
-kıskanç
-çabuk parlıyo

sevgiğim huyları
-çok bağlı
-sevgisini fazlasıyla belli ediyo ve üstüme düşüyo hatta bazen boğulcak gibi oluyorum :1:
-her dediğime tamam diyo
-ailesine karşı hep savunuyo
-iyi niyetli
-4 senedir ağzından 1 küfür bile duymadım
-çok saygılı
-çok terbyeli

sevmediğim yönleri
-kıskanç
-çabuk parlıyo

Oh maşallahh:nazar:

İyi huyları:
- sinirlendiğinde kötü söz söylememesi(istem dışı dahi çıkmaması)
-espiri yapması
-gönlümü nasıl alacağını çok iyi bilmesi :1:

Kötü huyları
- Bazen ısrarcı olması
-İşine gelmezse çok ketum

Sonumuz ne olur bilinmez ama onu çok seviyorum. Daha önceki hissettiğim duygulardan çokkk farklı,çok daha derin. Her şeyi gözüme hoş görünüyor.:69::69::69:

Sevmediğim tek huyu var oda inatçılığı,onuda ben çok zorda kalınca kendi yöntemlerimle hallediyorum ne olursa olsun ben deliler gibi 4 senedir aşığım aşkıma:38:

sevdiğim huyları; ilgisi, anlayışı, hatasını anlayıp anında düzeltmeye çalışması, üzerime titremesi, sürprizler yapan bir adam değildir ama ummadığım anda sevdiğim bişeyle karşıma çıkması, herşeyden önemlisi dürüstlüğü, güvenilirliği

sevmediğim huyları; agresifliği, sorunlarını içinde yaşayıp beni kendinden uzaklaştırması, herşeyin en iyisi olmalı diye kendini strese sokması :50:

sevdiğim huyları;
mantıklı düşünmesi, sürekli birşeyler araştırması, okuması sonra okuduğu, öğrendiği herşeyi benimle paylaşması.
( beni sevmesi, sayması, üzerime titremesi vs yazmıyorum, çünkü bunlar olması gerekenler diye düşünüyorum. yoksa nasıl sevgilim, eşim olsun ki? )

sevmediğim huyları;
herhangi bir olayı uzatması.

Bu sinirlilik, kıskançlık erkeklerin genel bir özelliği sanırım:26:

Back