benimmmmm askim sagolsun cooooooooooooooooooook kiskanctir.. ama bende az degilim bu konuda..
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
msn görüsmelerimizde bile birimiz bilgisayar basindan ayrilsin sinir oluruz, yani konusmamiz sirasi kimse bizi rahatsiz etmemesi gerekiyor.. paylasamiyoruz birbirimiz baskalariyla
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
...herzaman olmasada genellikle dedigim dediktir benim iyiligim icin olsada..
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
karsi geldigim zaman cocuk gibi diretmeye baslar nolur askim kirma beni diye.. ozmn dayanamam illaki dedigi olur yani.:78:
hernekadar sert olsada.. sirf bana romantik tarafini gösterip sesim güzel degil diyip sarki söylemesi..
sair degilim diyip.. kisada olsa kendince siirler yazmasi.. cok güzel gercekten:81:
cabuk sinirlenen birisi olsada bana karsi cok sabirli bu huyunu cok seviyorum.. iyi dayaniyor bana gercekten ben olsam beni coktaaaan birakip giderdim heralde
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
cok alinganimdir
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
sinirlenme sebebide genellikle kiskancliktan dolayi oluyor ama kendine hakim kaliyor.. kirmiyor askim beni buna cok özen gösteriyo.. göz yasimin akmasina hasta olmama asla dayanamaz..
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
en güzelide bana beni sevdigini herzmn sözleriyle olsun hareketleriyle olsun hissettiriyor..
hic bir zaman acaba dedirtmiyor..
ve tatli sevgilimin benim uykundan kalkmis halimi süslendigim zamanlardan daha cok begenmesi benide mutlu ediyor..
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
en önemliside oldugum gibi davrana biliyorm onunlayken
asigimmm
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)